Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω πχ 50€ στο PayPal wallet μου και θέλω να αγοράσω κάτι που κάνει 150€, μπορώ να χρησιμοποιήσω συνδυαστικά τα 50€ του PayPal balance μου και τα 100€ να τραβηχτούν από την κάρτα που έχω περασμένη στο PayPal?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, μπορείς.

Edit. Βασικά αυτή είναι η default συμπεριφορά. Πρώτα τραβάει από το balance, και αν χρειάζονται κι άλλα, από κάποια περασμένη κάρτα. 

Επεξ/σία από Haldol
Moar info.
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Ναι, μπορείς.

Edit. Βασικά αυτή είναι η default συμπεριφορά. Πρώτα τραβάει από το balance, και αν χρειάζονται κι άλλα, από κάποια περασμένη κάρτα. 

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επειδή ποτέ δεν είχε τύχει ξανά να έχω χρήματα στο PayPal wallet μου, δεν ήξερα πως δουλεύει σε αυτή τη περίπτωση.

Άρα ουσιαστικά εγώ δεν χρειάζεται να κάνω κάτι όταν με πετάξει, για να πληρώσω, στο PayPal το site που θα ψωνίσω? Γιατί ως συνήθως by default μου έβγαζε την κάρτα που έχω περασμένη. Σε εκείνο το βήμα χρειάζεται να επιλέξω κάτι άλλο εκτός της κάρτας μου ή πλέον λόγω του ότι υπάρχει balance θα τραβήξει αυτόματα εκείνα πρώτα?

Δημοσ.
1 minute ago, laxanoulis said:

Σε εκείνο το βήμα χρειάζεται να επιλέξω κάτι άλλο εκτός της κάρτας μου ή πλέον λόγω του ότι υπάρχει balance θα τραβήξει αυτόματα εκείνα πρώτα?

Σου γράφει πως θα διαχειριστεί την χρέωση ακριβώς στο βήμα πριν την ολοκληρώσει (δηλαδή στο frame που έχει το κουμπάκι "pay"). Σου εμφανίζει μία σούμα που λέει ότι θα πάρει 50 ευρώ από το balance, συν 100 ευρώ από την τάδε κάρτα (και μπορείς ν' αλλάξεις και την κάρτα, αν θέλεις διαφορετική). Υπόψιν ότι όπως είπα, αυτή είναι η default συμπεριφορά. Υπάρχει ρύθμιση για να λειτουργεί διαφορετικά.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aπο το wallet

We’ll use your available balance when you shop online or send money for goods and services.

If you don’t have enough money in your balance, we’ll ask you to pick another payment method at checkout.

Όπα. Αυτό δεν αλλάζει όμως αυτό που γράφει ο @Haldol πάνω?

Λέει "we'll ask you to pick another payment method at checkout". Ελπίζω να εννοεί ότι απλά θα σου ζητήσει να επιλέξεις άλλον τρόπο για να συμπληρωθεί το υπολειπόμενο πόσο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, laxanoulis είπε

Όπα. Αυτό δεν αλλάζει όμως αυτό που γράφει ο @Haldol πάνω?

Λέει "we'll ask you to pick another payment method at checkout". Ελπίζω να εννοεί ότι απλά θα σου ζητήσει να επιλέξεις άλλον τρόπο για να συμπληρωθεί το υπολειπόμενο πόσο. 

Εμένα έτσι λεει  γιατί φαντάζομαι επηρεάζεται απο το ότι έχω πάνω απο μια κάρτα συνδεδεμένη.Κοίτα τι λεει και στο δικό σου.Και ναι για συμπλήρωμα το καταλαβαίνω και εγώ.Δεν κρατάω υπόλοιπο στο ΡΡ

Δημοσ.

Έκανα μια ανάλογη πληρωμή πριν μια βδομάδα.

Όταν σε πετάξει στη σελίδα του pp, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις επιλογή: θες να πληρώσεις τα 50€ από το balance και τα 100 από την κάρτα ή και τα 150 από την κάρτα; και επιλέγεις το πρώτο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...