Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερωτικα η μιση καρτα για εμας (φοιτητες) πλεον ειναι 13.5€ ουτε καν 15€

Οσο για τον νηματοθετη... Οπως λεει και ενας φίλος μου

Unlucky

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Άσχετο αλλά επειδή, λόγω ηλικίας, απέχω αρκετά από τη σημερινή φοιτητογενιά, το "να χαλάσω διαδρομή" είναι έκφραση που παίζει γενικά στον χώρο των νέων ή αφορά ορολογία του ts?

Είναι παρόμοια έκφραση που χρησιμοποιούν μέσα στα χρόνια οι τζαμπατζηδες. 

Εμένα παλιά μου είχαν ακυρώσει το πρόστιμο (έπρεπε να πάω βέβαια στο Γκάζι ή που ήταν τα γραφεία) μιας και επειδή δεν έμενα Αθήνα δεν ήξερα ότι έπρεπε να το κρατήσω στην έξοδο, και απλά το πέταξα σε κάδο... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος ακύρωσης οπότε απλά θα σου απορρίψουν το αίτημα ακύρωσης.

Απλά πληρώνεις τα 15€, νιώθεις τυχερή που είσαι σε μία χώρα που μία τέτοια παράβαση χρεώνεται με 15€ μόνο και απλά πας παρακάτω έχοντας πάρει ένα μάθημα.

Εδώ στη Στοκχόλμη σε αντίστοιχη περίπτωση θα έπρεπε να πληρώσεις SEK 1500 περίπου δηλαδή 130€ μέσα σε 10 μέρες αλλιώς διπλά

Επεξ/σία από user2163
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να στο ακυρώσουν αν και ποτέ δεν ξέρεις.

Είχα φάει και εγώ πρόστιμο μια φορά. Ήταν την μέρα που πήγαινα να γραφτώ στη σχολή και είχα χτυπήσει μειωμένο αφού υποτίθεται ήμουν φοιτητής. Του έδειξα τα χαρτιά της εγγραφής που είχα μαζί μου αλλά μου το έκοψε και μου είπε αν θέλω να πάω να το ακυρώσω. Εκεί αρχικά δεν ήθελαν να με αφήσουν να κάνω αίτηση γιατί δεν θα μου το ακύρωναν έτσι και αλλιώς όπως λέγανε, αλλά αφού επέμεινα τελικά την έκανα.

Μετά απο 1 μήνα μου ήρθε γράμμα ότι μου το σβήσανε.

• Thanks 1
Δημοσ.

'Έλεγχοι μόνο σε ηλικιωμένους, κοπέλες και μέχρι Σύνταγμα. Στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες και από Ομόνοια και πάνω τι περίεργο ρε παιδί μου.... δεν υπάρχουν έλεγχοι!

• Like 2
Δημοσ.

Είναι τέτοια η οικονομική κατάντια που κάθεστε και κάνετε αίτηση για ακύρωση για πρόστιμο μόνο 15 ευρω ενώ φταίτε. Εμείς δηλαδή είμαστε μ@λάκες που μας γράφουν 40Ε για ένα 15' παρκάρισμα στο κέντρο...

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Twisted_Metal said:

'Έλεγχοι μόνο σε ηλικιωμένους, κοπέλες και μέχρι Σύνταγμα. Στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες και από Ομόνοια και πάνω τι περίεργο ρε παιδί μου.... δεν υπάρχουν έλεγχοι!

Eίναι στο πλαίσιο διάλυσης της νομιμότητας που είπα πιο πίσω.

Αν έχεις 1 εκατομμύριο τύπους από κάθε γωνιά του πλανήτη να αντικαθιστούν τους εδώ τύπους και τύπισσες που κάνουν 1 παιδί (και αν) στα 40, πρέπει να περιμένεις να βρουν την άκρη τους (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ) για να τους ελέγξεις. Όταν η Αθήνα γίνει κατά 30% μικροαστικά μαύρη, όπως όλες οι Δυτικές πρωτεύουσες, θα αρχίσουν να ελέγχουν κι εκεί. Τώρα τι να πάρεις, κι από ποιον;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε

Ήρθα πρόσφατα Ελλάδα για λίγες μερες και μου έκανε εντύπωση ότι έπεσα πάνω σε έλεγχο.

Ήταν στο σταθμό Αγ. Μαρίνα και δε κάνανε μόνο σε κοπέλες ή ηλικιωμένους.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikhailBakurin είπε

Κλασική φρασεολογία Ελληνόπουλου/ Ελληνίδας κάτω των 25. Μεγάλωσαν μέσα σε μόνιμες συνθήκες κρίσης, με προβλήματα στο σπίτι κλπ κλπ. Τα αγόρια ξερνάνε τη βία που είδαν/ έλαβαν, τα κορίτσια θα κάνουν το μέγιστο αριθμό ματσακονιών που τους επιτρέπεται και θα το βαφτίσουν με ωραία μετα-γλώσσα. Πχ το "σκότωσα μία ηλικιωμένη για να της πάρω τη σύνταξη από το πορτοφόλι" μετατρέπεται σε "επέλυσα μερικά από τα διαγενεακά προβλήματα της χώρας, μειώνοντας δυστυχώς ελαφρώς το προσδόκιμο ζωής της".

Όπως έχω ξαναπεί, δεν έχετε ιδέα τι έρχεται. Οι άνθρωποι κάτω των 25 στη χώρα με αίσθηση και φόβο για το νόμο και τη νομιμότητα, παίζει να είναι κάτω από 10% του συνόλου. Η ειδοποιός διαφορά με τους προηγούμενους, είναι ότι οι προηγούμενοι καταλαβαίνουν ότι έκαναν τη ματσακονιά, και πάνε να τη μπαλώσουν, ή να πουν χαζές δικαιολογίες. Οι τωρινοί είναι σε φάση "δεν έκανα τίποτα κακό, δ ι κ α ι ο ύ μ α ι.".

εγινε βροκολοκο μου

image.png.ab1ef924f2249b54fc3a54996cc71cb7.png

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει παιδια πλακωσατε 15 νοματαιοι να βροντοφωναξετε υπερ της νομιμοτητας και να νουθετησετε την κοπελα για το αποτροπαιο εγκλημα που εκανε, γραφοντας ενα σωρο σχολια οφφ τοπικ που ουτε την ερωτηση της απαντανε ουτε γενικα βοηθανε τον οποιονδηποτε που δεν ειναι μετοχος της ΣΤΑΣΥ ή κρατικοδιαιτος γενικοτερα. 

• Like 11
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Κλασική φρασεολογία Ελληνόπουλου/ Ελληνίδας κάτω των 25. Μεγάλωσαν μέσα σε μόνιμες συνθήκες κρίσης, με προβλήματα στο σπίτι κλπ κλπ. Τα αγόρια ξερνάνε τη βία που είδαν/ έλαβαν, τα κορίτσια θα κάνουν το μέγιστο αριθμό ματσακονιών που τους επιτρέπεται και θα το βαφτίσουν με ωραία μετα-γλώσσα. Πχ το "σκότωσα μία ηλικιωμένη για να της πάρω τη σύνταξη από το πορτοφόλι" μετατρέπεται σε "επέλυσα μερικά από τα διαγενεακά προβλήματα της χώρας, μειώνοντας δυστυχώς ελαφρώς το προσδόκιμο ζωής της".

Όπως έχω ξαναπεί, δεν έχετε ιδέα τι έρχεται. Οι άνθρωποι κάτω των 25 στη χώρα με αίσθηση και φόβο για το νόμο και τη νομιμότητα, παίζει να είναι κάτω από 10% του συνόλου. Η ειδοποιός διαφορά με τους προηγούμενους, είναι ότι οι προηγούμενοι καταλαβαίνουν ότι έκαναν τη ματσακονιά, και πάνε να τη μπαλώσουν, ή να πουν χαζές δικαιολογίες. Οι τωρινοί είναι σε φάση "δεν έκανα τίποτα κακό, δ ι κ α ι ο ύ μ α ι.".

ενω οι προηγουμενες γενιες μεγαλωσαν μεσα στην νομιμοτητα... λοιπον κατα την δικη μου αποψη οι προηγουμενες γενιες ηταν σε ολα τα επιπεδα απαραδεχτες οι νομοι δεν υπηρχαν απο που να το πιασω...  τροχονομικα κρανη ασφαλειες διπλωματα αμαξια μηχσανακια παρταλια? επιχειρησεις που εκαναν και δηλωναν οτι ηθελαν? απο την δομηση που ολα ηταν αυθαιρετα? μηπως απο διαπροσωπικες σχεσεις? αφηστε τα νεα παιδια κατι ξερουν καλυτερα απο τις προηγουμενες γενιες και εχουν να πληρωσουν και ολα τα σφαλματα που εχουν κανει οι προηγουμενοι.... και πισω στο θεμα οσο υπαρχουν ατομα τοξικοεξαρτημενα  αλλοδαπους κλπ που κανεις δεν τους κανει ελεγχο καλα κανει και δεν πληρωνει.. οταν ο ελεγχος γινεται οπως πρεπει ξαναμιλαμε

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atypicalcoder είπε

Μάλλον έτσι είναι. Τώρα σαν φοιτητής γιατί να βγάλεις μεμονωμένα... τέσπα άμα έτσι την συμφέρει καλά κάνει.

Μπορεί να είναι νέος φοιτητής και να μην έχει προλάβει ακόμη να βγάλει φοιτητική κάρτα για να παίρνει εισιτήρια μειωμένου κόστους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Ενταξει παιδια πλακωσατε 15 νοματαιοι να βροντοφωναξετε υπερ της νομιμοτητας και να νουθετησετε την κοπελα για το αποτροπαιο εγκλημα που εκανε, γραφοντας ενα σωρο σχολια οφφ τοπικ που ουτε την ερωτηση της απαντανε ουτε γενικα βοηθανε τον οποιονδηποτε που δεν ειναι μετοχος της ΣΤΑΣΥ ή κρατικοδιαιτος γενικοτερα. 

Θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι όλοι οι ελληνες φορολογούμενοι είναι οι τελικά "πραγματικά δισκαιούχοι" των μετοχών του κρατους.

• Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, DrLo είπε

Ήρθα πρόσφατα Ελλάδα για λίγες μερες και μου έκανε εντύπωση ότι έπεσα πάνω σε έλεγχο.

Ήταν στο σταθμό Αγ. Μαρίνα και δε κάνανε μόνο σε κοπέλες ή ηλικιωμένους.

Εχω πανω απο 5 χρονια να πετυχω ελεγχο.

Βασικα απο τοτε που μπηκαν οι μπαρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...