Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeVasil είπε

Ξανα στο public...

ναι και λεει παραδοση 15 εως 21/11 

και εχει και στο plaisio καποια κομματια  και τωρα δεν ξερω αν προλαβω να παρω να την παρω.

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ την πλήρωσα είναι να πάω να παραλάβω μου ήρθε μειλ από πλαίσιο την έχουν στο κατάστημα , Να ρωτήσω κάτοχο πως τα πάει fps games ; Κυρίως το response time με νοιάζει που λέει στα 165 στο lvl 5 (1 ms ) έχει ghosting . Ισχύει ;

Δημοσ.
45 minutes ago, Glikos said:

Ήμουν οριακά να την πάρω, ήταν πολύ δυνατή προσφορά. Την ήθελα σαν εξωτερικό monitor σε ένα lenovo laptop για γενική χρήση, browsing/ταινίες/σειρές. Κρατήθηκα μπας και βγει κάποια αντίστοιχη προσφορά (αν έχει και VA panel ακόμα καλύτερα) αλλά σε τέτοια τιμή ήταν λουκούμι.

https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/hp-omen-27q-27-qhd-ips-165hz-1ms/1821906

διαθέσιμη ξανά 

thanks to @GeorgeVasil

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

διαθέσιμη ξανά 

Μια χαρά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τέλους BF,  αν και με τρώει το χέρι μου. 😄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Glikos είπε

Μια χαρά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τέλους BF,  αν και με τρώει το χέρι μου. 😄

ψαχνω κανα διμηνο 2κ οθονη και ειχα καταληξει οτι κατω απο 280 δεν συμφερει να δωσω...τωρα με 100 ευρω λιγοτερα βρηκα οθονη,δεν περιμενω καμια BF ! 😁

Σε επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχει δρομολογηθει η παραγγελια μου και θα λαβω νεο μεηλ σημερα γυρω στις 8 για την αυριανη παραδοση,μεηλ δεν εχω λαβει ακομα,ελπιζω οτι θα ισχυει τουλαχιστον η ημερομηνια παραδοσης...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, HatTrick said:

ψαχνω κανα διμηνο 2κ οθονη και ειχα καταληξει οτι κατω απο 280 δεν συμφερει να δωσω...τωρα με 100 ευρω λιγοτερα βρηκα οθονη,δεν περιμενω καμια BF ! 😁

Σε επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχει δρομολογηθει η παραγγελια μου και θα λαβω νεο μεηλ σημερα γυρω στις 8 για την αυριανη παραδοση,μεηλ δεν εχω λαβει ακομα,ελπιζω οτι θα ισχυει τουλαχιστον η ημερομηνια παραδοσης...

Στα ίδια επίπεδα 'πορτοφολιου' ήμουν και γω. Γιατί πλέον με τιμές σε OLED τηλεοράσεις να πέφτουν, δελεαστικές προτάσεις σε mini led monitors, oled monitors να εμφανίζονται δειλά δειλά και με αντίστοιχα καλές τιμές (πχ KTC mini led 27αρα 1440p στα 380 -με κουπονακι-) έως 250€ max για 27" 1440p, IPS, 144Hz+. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, HatTrick είπε

Καλά έκανες, με το καλό να την παραλάβεις. Εγώ δεν ψάχνω ντε και καλά 2k/4k διότι δεν παίζω games, οπότε θα δω μέχρι το τέλος τι προσφορές θα παίξουν ακόμα.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα με πήρανε τηλέφωνο απο plaisio αύριο την παραλαμβάνει η μεταφορική εταιρία και λογικά σε μια δυο μέρες θα την παραλάβω.

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimigero88 είπε

Παιδιά εγώ την πλήρωσα είναι να πάω να παραλάβω μου ήρθε μειλ από πλαίσιο την έχουν στο κατάστημα , Να ρωτήσω κάτοχο πως τα πάει fps games ; Κυρίως το response time με νοιάζει που λέει στα 165 στο lvl 5 (1 ms ) έχει ghosting . Ισχύει ;

HP OMEN 27q Review - RTINGS.com

Απο εδω διαβαζω οτι

'The response time at the max refresh rate of 165Hz is excellent. Most transitions are fast, leading to minimal motion handling, and there isn't any noticeable overshoot either. While the recommended Response Time of 'Level 3' has a slower total response time than 'Level 2', it has a faster rise/fall time, and there's less blur trail behind fast-moving objects. The 'Level 4' and 'Level 5' settings have too much overshoot.'

Δεν την εχω προσωπικα για να σου πω κατι παραπανω.

Δημοσ.

Από όσο βλέπω σύμφερε περισσότερο η αγορά από ΠΛΑΙΣΙΟ παρά από το PUBLIC διότι δίνει 0 καμμένα pixel εγγύηση και επέκταση εγγύησης 20,93 € για 5 χρόνια αντί 24,99€ για 4 χρόνια. 

• Like 4
Δημοσ.

@alxandros_gr Και μενα μου ελεγε η εξελιξη παραγγελιας για Δεκεμβρη και μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι την εχει παραλαβει η μεταφορικη και θα ερθει αυριο

PS αγορα απο Public το βραδυ που ανοιξαν τα BF sales

• Thanks 1
Δημοσ.

Μολις μου ηρθε κουπόνι-δωροεπιταγή απο ΠΛΑΙΣΙΟ 10 ευρώ που ισχύει γαι αγορές απο 4/12 έως 07/01 για αγορές απο 20 ευρώ και πάνω.

Μια χαρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nalfein33 είπε

@alxandros_gr Και μενα μου ελεγε η εξελιξη παραγγελιας για Δεκεμβρη και μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι την εχει παραλαβει η μεταφορικη και θα ερθει αυριο

PS αγορα απο Public το βραδυ που ανοιξαν τα BF sales

Εμένα από public μου γράφει ότι περιμένουν τον προμηθευτή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...