Boubis1411 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GeorgeVasil είπε Ξανα στο public... ναι και λεει παραδοση 15 εως 21/11 και εχει και στο plaisio καποια κομματια και τωρα δεν ξερω αν προλαβω να παρω να την παρω.
dimigero88 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά εγώ την πλήρωσα είναι να πάω να παραλάβω μου ήρθε μειλ από πλαίσιο την έχουν στο κατάστημα , Να ρωτήσω κάτοχο πως τα πάει fps games ; Κυρίως το response time με νοιάζει που λέει στα 165 στο lvl 5 (1 ms ) έχει ghosting . Ισχύει ;
7nisiotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 45 minutes ago, Glikos said: Ήμουν οριακά να την πάρω, ήταν πολύ δυνατή προσφορά. Την ήθελα σαν εξωτερικό monitor σε ένα lenovo laptop για γενική χρήση, browsing/ταινίες/σειρές. Κρατήθηκα μπας και βγει κάποια αντίστοιχη προσφορά (αν έχει και VA panel ακόμα καλύτερα) αλλά σε τέτοια τιμή ήταν λουκούμι. https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/hp-omen-27q-27-qhd-ips-165hz-1ms/1821906 διαθέσιμη ξανά thanks to @GeorgeVasil 1
Glikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε διαθέσιμη ξανά Μια χαρά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τέλους BF, αν και με τρώει το χέρι μου. 😄
Boubis1411 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 την παραγγειλα απο public αλλα αν δω οτι αργει θα φανε ακυρο και θα παρω απο το plasio οταν βγει ξανα
HatTrick Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Glikos είπε Μια χαρά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τέλους BF, αν και με τρώει το χέρι μου. 😄 ψαχνω κανα διμηνο 2κ οθονη και ειχα καταληξει οτι κατω απο 280 δεν συμφερει να δωσω...τωρα με 100 ευρω λιγοτερα βρηκα οθονη,δεν περιμενω καμια BF ! 😁 Σε επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχει δρομολογηθει η παραγγελια μου και θα λαβω νεο μεηλ σημερα γυρω στις 8 για την αυριανη παραδοση,μεηλ δεν εχω λαβει ακομα,ελπιζω οτι θα ισχυει τουλαχιστον η ημερομηνια παραδοσης...
7nisiotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, HatTrick said: ψαχνω κανα διμηνο 2κ οθονη και ειχα καταληξει οτι κατω απο 280 δεν συμφερει να δωσω...τωρα με 100 ευρω λιγοτερα βρηκα οθονη,δεν περιμενω καμια BF ! 😁 Σε επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχει δρομολογηθει η παραγγελια μου και θα λαβω νεο μεηλ σημερα γυρω στις 8 για την αυριανη παραδοση,μεηλ δεν εχω λαβει ακομα,ελπιζω οτι θα ισχυει τουλαχιστον η ημερομηνια παραδοσης... Στα ίδια επίπεδα 'πορτοφολιου' ήμουν και γω. Γιατί πλέον με τιμές σε OLED τηλεοράσεις να πέφτουν, δελεαστικές προτάσεις σε mini led monitors, oled monitors να εμφανίζονται δειλά δειλά και με αντίστοιχα καλές τιμές (πχ KTC mini led 27αρα 1440p στα 380 -με κουπονακι-) έως 250€ max για 27" 1440p, IPS, 144Hz+. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από 7nisiotis
Glikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, HatTrick είπε ψαχνω κανα διμηνο 2κ οθονη και ειχα καταληξει οτι κατω απο 280 δεν συμφερει να δωσω...τωρα με 100 ευρω λιγοτερα βρηκα οθονη,δεν περιμενω καμια BF ! 😁 Σε επικοινωνια με ΠΛΑΙΣΙΟ μου ειπαν οτι εχει δρομολογηθει η παραγγελια μου και θα λαβω νεο μεηλ σημερα γυρω στις 8 για την αυριανη παραδοση,μεηλ δεν εχω λαβει ακομα,ελπιζω οτι θα ισχυει τουλαχιστον η ημερομηνια παραδοσης... Καλά έκανες, με το καλό να την παραλάβεις. Εγώ δεν ψάχνω ντε και καλά 2k/4k διότι δεν παίζω games, οπότε θα δω μέχρι το τέλος τι προσφορές θα παίξουν ακόμα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από Glikos
zvarthangalos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εμένα με πήρανε τηλέφωνο απο plaisio αύριο την παραλαμβάνει η μεταφορική εταιρία και λογικά σε μια δυο μέρες θα την παραλάβω. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από zvarthangalos
greenpower22 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, dimigero88 είπε Παιδιά εγώ την πλήρωσα είναι να πάω να παραλάβω μου ήρθε μειλ από πλαίσιο την έχουν στο κατάστημα , Να ρωτήσω κάτοχο πως τα πάει fps games ; Κυρίως το response time με νοιάζει που λέει στα 165 στο lvl 5 (1 ms ) έχει ghosting . Ισχύει ; HP OMEN 27q Review - RTINGS.com Απο εδω διαβαζω οτι 'The response time at the max refresh rate of 165Hz is excellent. Most transitions are fast, leading to minimal motion handling, and there isn't any noticeable overshoot either. While the recommended Response Time of 'Level 3' has a slower total response time than 'Level 2', it has a faster rise/fall time, and there's less blur trail behind fast-moving objects. The 'Level 4' and 'Level 5' settings have too much overshoot.' Δεν την εχω προσωπικα για να σου πω κατι παραπανω.
terrabytegr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Από όσο βλέπω σύμφερε περισσότερο η αγορά από ΠΛΑΙΣΙΟ παρά από το PUBLIC διότι δίνει 0 καμμένα pixel εγγύηση και επέκταση εγγύησης 20,93 € για 5 χρόνια αντί 24,99€ για 4 χρόνια. 4
alxandros_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Έβαλα χτες βράδυ παραγγελία στο Public και ακόμα και τώρα το πρωί λέει Αλλά όταν κοιτάω την εξέλιξη της παραγγελίας λέει
Nalfein33 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 @alxandros_gr Και μενα μου ελεγε η εξελιξη παραγγελιας για Δεκεμβρη και μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι την εχει παραλαβει η μεταφορικη και θα ερθει αυριο PS αγορα απο Public το βραδυ που ανοιξαν τα BF sales 1
HatTrick Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Μολις μου ηρθε κουπόνι-δωροεπιταγή απο ΠΛΑΙΣΙΟ 10 ευρώ που ισχύει γαι αγορές απο 4/12 έως 07/01 για αγορές απο 20 ευρώ και πάνω. Μια χαρά.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nalfein33 είπε @alxandros_gr Και μενα μου ελεγε η εξελιξη παραγγελιας για Δεκεμβρη και μου ηρθε σημερα μηνυμα οτι την εχει παραλαβει η μεταφορικη και θα ερθει αυριο PS αγορα απο Public το βραδυ που ανοιξαν τα BF sales Εμένα από public μου γράφει ότι περιμένουν τον προμηθευτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα