Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυο links απο threads στο reddit με συζητηση σχετικη με την οθόνη,decent αποδοση για τα χρηματα που κοστιζει.

UPDATE:και για οποιον βαριέται να ψαχνει,βρηκα αυτο το review.Τελικά το low constrast ratio που διαβαζα μάλλον ισχύει.Στα specs διαβαζα για 1000:1 αλλά υπήρχαν σχόλια για πραγματικό ratio 840:1...

https://www.rtings.com/monitor/reviews/hp/omen-27q

Επεξ/σία από HatTrick
  • Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, chris_boss είπε

Στα Public είναι: 

Πώς βάζεις κάτι σε προσφορά χωρίς να το έχεις καθόλου στην αποθήκη

Τα ίδια ακριβώς και στον κουμπάρο που του σφύριξα την προσφορά και έβαλε την παραγγελία 1-1.5 ώρα αφού βγήκε.

Καλή φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαντλημένο δυστυχώς σε πλαισιο (μου ειπαν τηλεφωνικα οτι υπαρχει καποιο κομματι θεσσαλονικη και κρητη).

Την πηραμε απο Public..αναμονη λοιπον...

Επεξ/σία από GeorgeVasil
Δημοσ.

Παρέλαβα το πρωϊ, μια χαρά φαίνεται.
Την δοκίμασα σε gaming, ωραία απόκριση
Σε κείμενο μια χαρά crisp. Η αναλογία ανάλυσης και ιντσων νομιζω ειναι ιδανική

Επίσης να αναφέρω (και ο λόγος που την πήρα) είναι πως γυρνάει και κάθετα.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε

Εξαντλημένο δυστυχώς σε πλαισιο (μου ειπαν τηλεφωνικα οτι υπαρχει καποιο κομματι θεσσαλονικη και κρητη).

Την πηραμε απο Public..αναμονη λοιπον...

ημερομηνια παραδοσης ειδες? Σε φιλο εβγαζε καπου λιγο πριν τα χριστουυγεννα μεχρι γεναρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε μένα που έκανα παραγγελία γύρω στις 19.00 το σαββατο μου ηρθε επιβεβαιώση για παραλαβη την τρίτη 14/11 (απο πλαίσιο).Παίζει ενω εχουν στειλει  επιβεβαίωση να μην την παραδωσουν στην ωρα της;Θεωρητικά το μεηλ επειδη ηρθε την επομενη μερα εχει γίνει ελεγχος αποθέματος.

Επεξ/σία από HatTrick
Δημοσ.
24 minutes ago, fredd0 said:

ημερομηνια παραδοσης ειδες? Σε φιλο εβγαζε καπου λιγο πριν τα χριστουυγεννα μεχρι γεναρη

ειδα ναι.. γιαυτο εγραψα αναμονη..

Δημοσ.

Τωρα οντως την βγαζει εξαντλημενη , εγω παραγγειλα χθες κ την εβγαζε παραδοση για πεμπτη. Πηρα τηλ αλλα δεν μπορουν να δουν κατι οτι βλεπω κ εγω δηλαδη οτι προχωραει κανονικα. Ας ελπισουμε να μην φαμε ταπα 🫣

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, malias4 είπε

Τωρα οντως την βγαζει εξαντλημενη , εγω παραγγειλα χθες κ την εβγαζε παραδοση για πεμπτη. Πηρα τηλ αλλα δεν μπορουν να δουν κατι οτι βλεπω κ εγω δηλαδη οτι προχωραει κανονικα. Ας ελπισουμε να μην φαμε ταπα 🫣

συνηγορος του καταναλωτη αν φαω φαπα.

Δεν γινεται να μαζευει λεφτα το καθε μαγαζι και μετα να κανει παραγγελίες απο κινα οι οποίες θα ερθουν σε 1-2 μηνες.

Ατοκο δανειο λεγεται αυτο,και δεν εχω ορεξη να παιξουν εστω και μετα 2 κατοσταρικα που τους εδωσα.

Δημοσ.

Εγω την τσίμπησα. Η τιμη ειναι αδιανοητα χαμηλη, και ενω δε τα γραφουν στα διαφημιστικα υλικα εχει πολυ καλα σπεκσ. Καταρχας δεν ειναι πλαστικουρα, η βαση και το stand ειναι πολυ ποιοτικα και μαλλον μεταλλικα.

Επισης κανει tilt σε ολες τις κατευθυνσεις και γυρνα και σε vertical θέση (δλδ γυρνα 90 μοιρες η οθονη) που δε το βρισκεις και σε πολυ ακριβοτερα μοντελα.

Εχει 99% SRGB καλυψη και καλο calibration στο native mode.

Ειναι qhd 165HZ, δινει και καλωδιο DP, εχει zero dead pixel εγγυηση, ειναι απο το πλαισιο που οσο να ναι το μετρας κι αυτο απο το να τη παρεις απο skroutzαδικο.

Εγω ειχα μια 23αρα fhd , τεραστια διαφορα πραγματικα, πολυ ομορφη εικονα. Επίσης βλέπω ξαφνικα υψηλα framerates ενω εχω μετρια gpu (5600xt) οπότε μαλλον λειτουργει το LFC του Freesync Premium, δεν ειμαι σιγουρος. Σε καθε περιπτωση πιστευω δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις dell και τις lg και ειναι πολυ καλη προσφορα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Lazarba είπε

Εγω την τσίμπησα. Η τιμη ειναι αδιανοητα χαμηλη, και ενω δε τα γραφουν στα διαφημιστικα υλικα εχει πολυ καλα σπεκσ. Καταρχας δεν ειναι πλαστικουρα, η βαση και το stand ειναι πολυ ποιοτικα και μαλλον μεταλλικα.

Επισης κανει tilt σε ολες τις κατευθυνσεις και γυρνα και σε vertical θέση (δλδ γυρνα 90 μοιρες η οθονη) που δε το βρισκεις και σε πολυ ακριβοτερα μοντελα.

Ειναι qhd 165HZ, δινει και καλωδιο DP, εχει zero dead pixel εγγυηση, ειναι απο το πλαισιο που οσο να ναι το μετρας κι αυτο απο το να τη παρεις απο skroutzαδικο.

Εγω ειχα μια 23αρα fhd , τεραστια διαφορα πραγματικα, πολυ ομορφη εικονα. Επίσης βλέπω ξαφνικα υψηλα framerates ενω εχω μετρια gpu (5600xt) οπότε μαλλον λειτουργει το LFC του Freesync Premium, δεν ειμαι σιγουρος. Σε καθε περιπτωση πιστευω δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις dell και τις lg και ειναι πολυ καλη προσφορα.

Σε vertical γυρίζει; Είσαι σίγουρος;

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Lazarba είπε

Εγω ειχα μια 23αρα fhd , τεραστια διαφορα πραγματικα, πολυ ομορφη εικονα. Επίσης βλέπω ξαφνικα υψηλα framerates ενω εχω μετρια gpu (5600xt) οπότε μαλλον λειτουργει το LFC του Freesync Premium, δεν ειμαι σιγουρος. 

Επειδή την έχω παραγγείλει και έχω κι εγώ μέτρια gpu (rx 6600 μαζί με ryzen 5 5600) τι fps έχεις και με τι settings ανάλογα το game;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Lazarba είπε

Σε καθε περιπτωση πιστευω δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τις dell και τις lg και ειναι πολυ καλη προσφορα.

Εχω την αντιστοιχη 32αρα (HP Monitor 32" OMEN 32q QHD) απο προηγουμενη προσφορα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ και ειναι οπως ακριβως τα περιγραφεις....εξαιρετικες οθονες σε προσιτες τιμες, και καλη η προσφορα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ βεβαια.

Επεξ/σία από kekos123
Δημοσ.

Μπράβο σε όσους την τσιμπίσαν το μόνιτορ φαίνεται εξαιρετικό και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή! Θεωρώ ότι όσοι την κάνατε παραγγελία ότι δεν θα έρθει ποτέ .... Its just too good to be true!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...