Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω οτι σε σχεση με τη Dell G2724D στο Rtings δεν εχει και μεγαλες διαφορες. Αξιζει καποιος να παει για τη Dell με 70 ευρω παραπανω? Ποιες θεωρουνται πιο αξιοπιστες γενικα?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Νέα παραλλαγή/revision PANEL 

BOE MV270QHM-NF5 (φαίνεται πρόσφατο BOE version)

-Προηγούμενη παραλλαγή PANEL

LG LM270WQA-SSB3 (το φοράει η LG 27GN800 - rebranded LG 27GL83A-B)

ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ Panel ΜΑΣ ΗΡΘΕ

(εξωτερική πλευρά συσκευασίας)

Κάτω από τον barcode στην κάτω δεξιά γωνία του σειριακού αριθμού λέει "Rev". Αν ξεκινά με L όπως το L0IT1121 αυτό είναι η LG. αλλιώς BOE όταν ξεκινάει με B

Επίσης φαίνεται στο μενού ρυθμίσεων κάτω αριστερά όταν την ανοίξετε.

14 hours ago, Siseoth said:

Βλεπω οτι σε σχεση με τη Dell G2724D στο Rtings δεν εχει και μεγαλες διαφορες. Αξιζει καποιος να παει για τη Dell με 70 ευρω παραπανω? Ποιες θεωρουνται πιο αξιοπιστες γενικα?

+70€ είναι ένα μεγάλο ποσό που ίσως να παιχτεί - συμπληρώνοντας - κανα εικοσαρικακι ακόμη καμία 32αρα 1440p όσο προχωράμε σε αυτή τη BF. 

Αν βρισκόταν η Dell κοντά στα 220€ θα πήγαινα εκεί. Δύσκολα να τη ρίξουν όμως κι άλλο.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
Δημοσ.

Πάντως για όποιον τον ενδιαφέρει το GSYNC επειδή την έχω την οθόνη απο την προηγούμενη προσφορά, δουλεύει κανονικά με DP1.4 καλώδιο και RTX30 σειρά.

Τα χρώματα είναι λίγο οτι να ναι, βέβαια μετά απο calibration διορθώνεται λίγο η κατάσταση αλλά απέχει πολύ απο την Ultrasharp που έχω σαν δεύτερη, αλλά στα 179 που την πήρα δεν μπορώ να τα έχω και όλα. Το panel και μένα είναι της BOE.

image.png.13121100472f3a3aa90266fd6190b418.png

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 minutes ago, dimitris1090t said:

Πάντως για όποιον τον ενδιαφέρει το GSYNC επειδή την έχω την οθόνη απο την προηγούμενη προσφορά, δουλεύει κανονικά με DP1.4 καλώδιο και RTX30 σειρά.

Τα χρώματα είναι λίγο οτι να ναι, βέβαια μετά απο calibration διορθώνεται λίγο η κατάσταση αλλά απέχει πολύ απο την Ultrasharp που έχω σαν δεύτερη, αλλά στα 179 που την πήρα δεν μπορώ να τα έχω και όλα. Το panel και μένα είναι της BOE.

image.png.13121100472f3a3aa90266fd6190b418.png

Θα μπορούσες ως κάτοχος αν σου είναι εύκολο φυσικά μια-δυο φωτογραφιες σε σκοτεινό περιβάλλον να δούμε ips glow/blacklight bleeding/Black Uniformity; 

Από κατασκευή πώς φαίνεται; Στιβαρή;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Ψήνομαι για το μόνιτορ.Έχω pc με ryzen 5 5600, rx 6600 , αν ανέβω σε 1440p θα την παλέψει σε medium settings ;  Παιχνίδια κυρίως Fortnite, csgo 2, Rocket league, cod,ac. Θα έχει μεγάλη διαφορά medium 1440p με 1080p high/ultra;

Ναι.

• Like 1
Δημοσ.

Απο κατασκευή αρκετά στιβαρή. IPS Glow τουλάχιστον το δικό μου πάνελ έχει αρκετό και επίσης έχει λίγο πιο θερμή απόχρωση στα χρώματα απότι έπρεπε. Το απόγευμα θα ανεβάσω και φωτογραφίες ώστε να καταλάβεις τι εννοώ. Βέβεια για 2κ μόνιτορ με 165hz και IPS και κόστος κάτω απο 200€ δεν μπορείς να τα έχει και όλα.

41 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Θα μπορούσες ως κάτοχος αν σου είναι εύκολο φυσικά μια-δυο φωτογραφιες σε σκοτεινό περιβάλλον να δούμε ips glow/blacklight bleeding/Black Uniformity; 

Από κατασκευή πώς φαίνεται; Στιβαρή;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, dimitris1090t said:

Απο κατασκευή αρκετά στιβαρή. IPS Glow τουλάχιστον το δικό μου πάνελ έχει αρκετό και επίσης έχει λίγο πιο θερμή απόχρωση στα χρώματα απότι έπρεπε. Το απόγευμα θα ανεβάσω και φωτογραφίες ώστε να καταλάβεις τι εννοώ. Βέβεια για 2κ μόνιτορ με 165hz και IPS και κόστος κάτω απο 200€ δεν μπορείς να τα έχει και όλα.

το reference παντως ειναι 6500k , κατι που σε αρκετους  μπορει να φαινεται πολυ θερμο . Δεν ξερω βεβαια αν μιλαμε για αυτο η ποσο accurate ειναι το χρωμα. 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Καλησπέρα!! Η τιμή μου φαίνεται καλή και σκέφτομαι από 24αρι να πάω σε αυτό αλλά... 

Εχω 6500Κ+16ram +1060 3GB.

Την παλεύει το σύστημα αυτό σε 1440 Η θα χρειαστεί να κάνω αλλαγές; 

Παιχνίδια παίζω cs, fortnite, pugbg και τα κλασικά παλιά age or the empires. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα!! Η τιμή μου φαίνεται καλή και σκέφτομαι από 24αρι να πάω σε αυτό αλλά... 

Εχω 6500Κ+16ram +1060 3GB.

Την παλεύει το σύστημα αυτό σε 1440 Η θα χρειαστεί να κάνω αλλαγές; 

Παιχνίδια παίζω cs, fortnite, pugbg και τα κλασικά παλιά age or the empires. 

Δώσε την 1060 και πάρε και μία 6600 να είσαι οκ.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Armoral είπε

Δώσε την 1060 και πάρε και μία 6600 να είσαι οκ.

Rx 6600 με 199 από plaisio; 

Παίζει δηλαδή αυτή 1440...ωραια 

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Rx 6600 με 199 από plaisio; 

Παίζει δηλαδή αυτή 1440...ωραια 

Σε ευχαριστώ πολύ 

Ναι γιατί όχι. Ο γιος μου παίζει με 3060 άνετα σε αυτή την ανάλυση.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Siseoth είπε

Με βάση rtings πάντως στην dell μιλάμε για σχεδόν διπλάσιο contrast.(864:1 έναντι 1420:1). Είχα βάλει καιρό στο μάτι την dell και λέω να μην ακυρώσω την παραγγελία τώρα...dell exclusive stores δέκα ευρώ κάτω από πλαίσιο-public.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Ubersoldier said:

Με βάση rtings πάντως στην dell μιλάμε για σχεδόν διπλάσιο contrast.(864:1 έναντι 1420:1). Είχα βάλει καιρό στο μάτι την dell και λέω να μην ακυρώσω την παραγγελία τώρα...dell exclusive stores δέκα ευρώ κάτω από πλαίσιο-public.

Στο review είναι με το LG Panel. Δε βρήκα ακόμη μετρήσεις για το BOE.

Το σκέφτομαι κ γω, βέβαια το κακό κομμάτι που έκατσε στο μέλος εδώ με αποτρέπει να τσονταρω +60€ στη λοτταρια. Τουλάχιστον δε θα ξενερώσω τόσο πολύ σε σχέση με τα 189€.

Για προσωρινή χρήση gaming τη θέλω, main σε dual monitor setup, να αντικαταστήσει την AOC 24G2* (1080P, 24", 144HZ, IPS) η οποία 24αρα θα αναλάβει λόγο βοηθητικής οθόνης πια - έως ότου πάω σε 4Κ 42" OLED. *Μάλιστα το κομμάτι που έκατσε στη μικρή είναι άριστο με καθόλου έντονο bleeding ή IPS glow. 3 χρόνια με έβγαλε ασπροπρόσωπο, για 169€ σε εκείνη τη προσφορά τον Φεβρουάριο του 20.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...