Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου καλησπερα! Εγω την παρελαβα πριν καμια 35 μερες απλα ηταν κλειστο το νημα !! Καλη οθονη για τα λεφτα της τζαμπα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Εγώ παρέλαβα εχθές. Την είχα βάλει με αντικαταβολή. Μια χαρά είναι για την χρήση που προοριζόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μου ηρθε και μένα μετά απο άπειρα τηλεφωνήματα και 2-3 παρατάσεις παραλαβής....... Είναι πολύ καλή ελπίζω να συνεχίσει έτσι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Davanelo15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Για PS5 κάνει δουλεια .? γενικά ρε παίδες προτείνετε μου οθονη ως 200€ για PS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Davanelo15 είπε Για PS5 κάνει δουλεια .? γενικά ρε παίδες προτείνετε μου οθονη ως 200€ για PS5 ναι μια χαρα κανει. 2κ αναλυση στα 165 hz με HDR. Εγω προσωπικα την χαρηκα πολυ και με το ps5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε ναι μια χαρα κανει. 2κ αναλυση στα 165 hz με HDR. Εγω προσωπικα την χαρηκα πολυ και με το ps5. Είσαι σίγουρος ότι βγάζει 165 για ps 5; Μέχρι 120 πάει το ps 5 το δικό μου. Πως τα κατάφερες εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Είσαι σίγουρος ότι βγάζει 165 για ps 5; Μέχρι 120 πάει το ps 5 το δικό μου. Πως τα κατάφερες εσύ; εχεις δικιο,μπερδευτηκα.Τωρα βεβαια που εχω αγορασει το ps5 portal απλα την εχω σε 1080p οποτε ουτε 2κ ,ουτε 120 hz βλεπω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα