spinn Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Έχει παραλάβει κανείς που έκανε παραγγελία Τρίτη πρωί από Public; Από την πρώτη στιγμή ως τώρα γράφει σε αναμονή από προμηθευτή και παράδοση από 16 ως 22/11. Θα ακυρωθεί ποτέ ή απλά θα το αφήσουν έτσι για κάνα μήνα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 γνωστος μου που εχει αγορασει (εχει πληρωσει δλδ) 3 του ειπαν οτι θα τις εχει μεχρι την Τεταρτη, υπαρχει διαθεσιμοτητα απλα δε τους τις εχει παει η Hewlett-Packard 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1853th Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, spinn είπε Έχει παραλάβει κανείς που έκανε παραγγελία Τρίτη πρωί από Public; Από την πρώτη στιγμή ως τώρα γράφει σε αναμονή από προμηθευτή και παράδοση από 16 ως 22/11. Θα ακυρωθεί ποτέ ή απλά θα το αφήσουν έτσι για κάνα μήνα; Και εγώ μια από τα ίδια ακόμη αναμονή. Μίλησα μαζί τους , για το πότε προβλέπεται να ακυρωθεί καθώς έχει καταλυτική ημερομηνία 22/11 και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι , το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι αν θέλω να ακυρώσω κ είπα να περιμένω μέχρι 22. Πάντως εμένα δεν μου είπαν τπτ για απόθεμα μου είπαν εάν και εφόσον τα στείλει η hp θα έχω ενημέρωση αλλιως τπτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, 1853th είπε Και εγώ μια από τα ίδια ακόμη αναμονή. Μίλησα μαζί τους , για το πότε προβλέπεται να ακυρωθεί καθώς έχει καταλυτική ημερομηνία 22/11 και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι , το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι αν θέλω να ακυρώσω κ είπα να περιμένω μέχρι 22. Πάντως εμένα δεν μου είπαν τπτ για απόθεμα μου είπαν εάν και εφόσον τα στείλει η hp θα έχω ενημέρωση αλλιως τπτ.... Εχει απόθεμα φίλε μου αρκετό... Μέσα στη βδομάδα αυτή η την επόμενη θα την έχουμε κανονικά την οθόνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis9 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα!εάν πήρε κάποιος και το μετάνιωσε η δεν τη θέλει πια για Χ ψ λόγους δηλώνω ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 εβγαλε το plaisio αυτη https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/dell-monitor-27-s2722dgm-gaming_4275977 τι λετε ; περιμενω Η χτυπαω αυτη ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rakasman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Boubis1411 είπε εβγαλε το plaisio αυτη https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/dell-monitor-27-s2722dgm-gaming_4275977 τι λετε ; περιμενω Η χτυπαω αυτη ??? Εκτός το ότι είναι VA που έχει σημασία ανάλογα τον χρήστη,και πάλι 1440/165/va monitor 360e μου φαίνονται πολλά προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, Rakasman said: Εκτός το ότι είναι VA που έχει σημασία ανάλογα τον χρήστη,και πάλι 1440/165/va monitor 360e μου φαίνονται πολλά προσωπικά την ειχε 199 χτες, γιαυτο ρωτουσε ο φιλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα σας, την εχω παραγγείλει και απο τα 2 καταστήματα (public , πλαισιο) και εκτιμώμενη παραδοση απο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι αυριο, αν όντως την παραλάβω, επειδή έβαλα 2 φορες απο public παραγγελία κατα λάθος και δεν ακύρωσα καμια απο τις 2, οποιος ενδιαφέρετε μπορώ να του τις δώσω ΑΝ φυσικα ποτε παραλαβω και δε φαω ακυρο. θα γραψω σε αυτο το νημα τα 2 πρωτα ατομα που θα ενδιαφερθουν, ειτε με pm είτε με απαντηση σε αυτο το post. **δεν θελω να βγάλω λεφτά προφανως, αλλα για το χρονο μου και τις βενζινες του πηγαινε ελα να παραλαβω σε μεταφορικη καθως λογο δουλειας ειμαι συνεχεια εκτος, θα ηθελα 200€ προκαταβολη (μονο αν παραλαβω φυσικά) τιμη η οποια δεν μου απομενει εμενα ουτε 1 σεντ αντιθετως μπορει να μπω και μεσα,απλα το κανω για να προσφερω στη κοινότητα.** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Η μία από τις 2,αν παραλάβω φυσικά, εχει κρατηθεί για τον @Daywalker Blade 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Ακόμα αναμονή από προμηθευτή γράφει... Παραγγελία Τρίτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 εγώ εκανα παραγγελία 14/11 και ήταν να παραλάβω ως σήμερα αλλά ακόμα λέει παραλαβή απο τον προμηθειτή !! Δεν το κόβω να ερχεται σύντομα.... Τι πουλήσαν τόσα κόμμάτια αφού δεν είχαν απόθεμα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, androu είπε εγώ εκανα παραγγελία 14/11 και ήταν να παραλάβω ως σήμερα αλλά ακόμα λέει παραλαβή απο τον προμηθειτή !! Δεν το κόβω να ερχεται σύντομα.... Τι πουλήσαν τόσα κόμμάτια αφού δεν είχαν απόθεμα ;;; Τους πήρα πάλι τηλέφωνο και εγώ.... Χλωμό το κόβω. Αύριο πιστεύω θα γίνει πανικός στις προσφορές και θα βγει κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μεταφερω οτι μου ειπαν, πηγη Hewlett Packard Το public πουλησε περιπου τις διπλασιες (κοντα 500 συνολο) οθονες απο το allotment του Η HP θα παραδωσει οθονες σε κλεισμενες παραγγελιες με την τιμη προσφορας, αλλα αναμονη 2 βδομαδες. Δηλαδη δε θα πεσουν ακυρα. Τι εννοουν με τον ορο κλεισμενες δε ξερω (αν δηλαδη εννοουν πληρωμενες μονο, η αν εννοουν οποιον εχει παρει επιβεβαιωση παραγγελιας) υγ ο γνωστος παρελαβε 1 απο τις 3 που εχει πληρωσει Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από fredd0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Το πλαίσιο γράφει "παραλαβή απο κατάστημα" αλλα δεν γραφει ποιο την εχει διαθέσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα