Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Themoo είπε

Παίζει να είμαι ο τελευταίος που τσίμπησα. Μπήκα χτες εδώ να συνεχίσω να διαβάσω τις χρήσιμες απαντήσεις και εμπειρίες όλων και λέω εάν βρω σήμερα θα την τσιμπήσω. Εν τέλει είχε ένα κομμάτι στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη από κάποιον που δεν παρέλαβε 2 μέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής και κάπως έτσι τα κατάφερα :):):):)

Ισως να αδειάσουν και κάποια ακόμα κομμάτια για να τσιμπήσω και εγώ μία. 

Είναι καλή για δουλειά γραφείου; gaming δεν με απασχολεί δεν ασχολούμαι 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Ναι,αψογη ειναι,εχω την αντιστοιχη 32αρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2023 στις 9:40 ΜΜ, GeorgeVasil είπε

Δεν ειναι GSync η οθονη.

Δοκίμασα και το G-Sync Pendulum Demo της nvidia και φαινεται μια χαρα το εκρεμμες χωρις σπασιματα/αλλιώσεις οπότε μια χαρα δουλευει το gsync,τουλαχιστον με τo dp της συσκευασιας.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση ,εχω lenovo tiny που υποστηριζει εως 60 hz νομιζω .Η οθονη δουλευει με χαμηλοτερα hz η θα εχω παραμορφωση 

Δημοσ.

Παιδιά βρήκε κανείς κανα guide για το καλιμπραρισμα ; Όσα βρήκα είναι για το lg panel που το αναφέρει κιόλας ουι δεν θα λειτουργήσει σε boe panel 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Muchodringo είπε

Παρήγγειλα μόλις έβγαλε ο φίλος το update (thanx by the way). Από τις 13/11 η παραγγελία στα Public είναι σε κατάσταση "αναμονή παραλαβής από προμηθευτή". Λέτε να φάω καμμιά πατάτα; 

μακαρι να διαψευστω αλλα συνηθως οταν γραφει αυτο το public

σου στελνει και μια σαλατα δηλ.θα φας πατατοσαλατα μαλλον

Δημοσ.
3 hours ago, Rebelos2018 said:

Ισως να αδειάσουν και κάποια ακόμα κομμάτια για να τσιμπήσω και εγώ μία. 

Ναι..

• Like 1
Δημοσ.

Έχει έρθει και η δική μου αλλά στη χειρότερη εκ των μεταφορικών στο νησί όπου δεν προβλέπεται μάλλον να μου τη παραδώσουν σπίτι (και είναι αρκετά αγενείς και στο τηλέφωνο ο τύπος που εξυπηρετεί εκεί).

Υπάρχει ενδεχόμενο αν βρω κάποια προσφορά σε TV ή 4Κ 32αρα να μην την ανοίξω καθόλου από την συσκευασία και να την παραχωρήσω σε κάποιο παιδί με ελαφρώς μειωμένη τιμή.

Θα ενημερώσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα δεν καταφέρω να πάρω και εγώ μία, υπάρχει κάποια παρεμφερή  σε δυνατότητες που θα μου προτείνατε; 

Δεν με αφορά καθόλου το gaming, μόνο δουλειά γραφείου και browsing, καμιά ταινία. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.

Δυστυχώς εμένα από 13 βράδυ που την έβαλλα ακόμα αναμονή προμηθευτή γράφει οπότε δεν πιστεύω να παραλάβω!!😥😥

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Παιδιά αν κάποιος είναι να παραλάβει η έχει παραλάβει την οθόνη και δεν την θέλει ας με ενημερώσει γιατι δυστηχώς δεν την πρόλαβα την προσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...