Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 246
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Samsung Monitor 32" Odyssey G5 Curved | Plaisio

για αυτην τι λες ????? Αν τελικα δεν μπορεσω να παρω την OMEN 

Μακρια οπως λεει και ο φιλος απο τα Επτανησα.Εγω εχω την X27Q απο τον Μαρτιο με BOE panel.Ερχομενος απο Dell ips την οποια ειχα απο το 2010,η HP ειναι αρκετα καλυτερη στα ματια μου.Δεν εχει κανενα κολλημενο Pixel(η Dell ειχε ενα απο την πρωτη μερα που την παρελαβα) και εχει σχεδον μηδενικο bleed σε αντιθεση με την Dell που σε μια γωνια ειχε αρκετο.Σε παιχνιδια δεν την δοκιμασα ακομα γιατι περιμενω την καρτα αλλα σαν οθονη ειναι πολυ καλη.

Ξενερωσα καπως που δεν περιμενα να παρω οθονη σε πιο καλη τιμη και εδωσα 300€ αλλα τοτε ηταν πολυ κακη εποχη για αγορα 2κ οθονης.Εκτος της τιμης,η οθονη ειναι πολυ καλη και δεν το μετανιωσα καθολου που την επελεξα.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, fotaras76 said:

Παρέλαβα σήμερα και πριν μερικά λεπτά την έστησα. Πολλή καλή εικόνα, με το καλώδιο dp που έχει στη συσκευασία , αμέσως πήρε την ρύθμιση που έβαλα στα windows ( 2560Χ1440  , 165 Hz). Tη δοκίμασα 10 λεπτά στο AC Valhalla  και ήταν τούμπανο με πολλή καλή απόκριση. Με ryzen 5 5600 , rx 6600 , 2Χ16 gb ram στα 3200/16 και σε settings high και very high σε 1440p ανάλυση έπιανε 60+ fps. Επίσης ρυθμίζεται στο ύψος το οποίο είναι πολύ θετικό. Εχει σταθερότατη βάση. Αν διαπιστώσω κάτι άλλο θα επανέλθω.

Να προσθέσω πως οι ρυθμίσεις γίνονται από την πίσω πλευρά της οθόνης (κάτω δεξιά) το οποίο δεν με βόλεψε. Δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω με τον καιρό.

μολις ερθει η δικια μου θα την βαλω διπλα διπλα με την S2721DGFA και θα ποσταρω. Ειτε θα κλαιω τα 400 που εδωσα για την Dell ειτε θα χαιρομαι για τα 190 της HP :P

Παντως και στην Dell Μοχλος απο πισω ειναι..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις παρελαβα την οθονη συμφωνα με το προγραμμα και την συνδεσα.Δεν χρησιμοποιησα βαση την εβαλα κατευθειαν σε vesa mount,πολυ ομορφη φαινεται,και χωρις καμια απολυτως ρυθμιση (εκτος του οτι ενεργοποιησα το HDR και τα 165Ηz) ικανοποιουν τα δικα μου ματια.Τρεχει απροβληματιστα με RTX 4070 σε 150+ FPS σε high settings το battlefield 2042,και μπορω να πω οτι καταλαβα αισθητη διαφορα στο frame rate,αν και δεν βγαζει πολυ νοημα,γιατι και η οθονη που ηδη ειχα ηταν FHD 144Ηz.

Τσεκαρα οσο μπροουσα για καμμενα πιξελ,δεν βρηκα κατι.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχω δυο μονιτρο,εαν QHD και ενα FHD και πηγαινοντας απο το ενα παραθυρο στο αλλο,παθαινω κοκομπλοκο απο την διαφορα στο μεγεθους των πιξελς.

Επεξ/σία από HatTrick
Δημοσ.
17 ώρες πριν, MySql είπε

Σκεφτομαι να αντικαταστησω την Dell U2715H που έχω με την HP
Δεν παίζω games προβληματιζομαι για το εαν αξίζει και εαν θα δω σημαντικη διαφορα?
Με άριστα το 10 πόσο θα βάζατε στην Dell και πόσο στην HP?

παιδια καποιος μια γνώμη?

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, HatTrick είπε

Μολις παρελαβα την οθονη συμφωνα με το προγραμμα και την συνδεσα.Δεν χρησιμοποιησα βαση την εβαλα κατευθειαν σε vesa mount,πολυ ομορφη φαινεται,και χωρις καμια απολυτως ρυθμιση (εκτος του οτι ενεργοποιησα το HDR και τα 165Ηz) ικανοποιουν τα δικα μου ματια.Τρεχει απροβληματιστα με RTX 4070 σε 150+ FPS σε high settings το battlefield 2042,και μπορω να πω οτι καταλαβα αισθητη διαφορα στο frame rate,αν και δεν βγαζει πολυ νοημα,γιατι και η οθονη που ηδη ειχα ηταν FHD 144Ηz.

Τσεκαρα οσο μπροουσα για καμμενα πιξελ,δεν βρηκα κατι.Το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχω δυο μονιτρο,εαν QHD και ενα FHD και πηγαινοντας απο το ενα παραθυρο στο αλλο,παθαινω κοκομπλοκο απο την διαφορα στο μεγεθους των πιξελς.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έκανα και εγώ την αγορά μου, μέχρι στιγμής βέβαια από Public είμαι σε αναμονή από προμηθευτή.. εχω εδώ και χρόνια από προηγούμενο BF την G5 Samsung 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, MySql είπε

παιδια καποιος μια γνώμη?

Aφου δε παιζεις παιχνιδια δε θα δεις και καμια διαφορα,παρτη για δευτερη αν σε ενδιαφερει τετοιο setup.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Samsung Monitor 32" Odyssey G5 Curved | Plaisio

για αυτην τι λες ????? Αν τελικα δεν μπορεσω να παρω την OMEN 

Την εχω γύρο στα 2 χρόνια, εχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος! 

Να γνωρίζεις όμως ότι μερικά πάνελ βγάζουν ένα πρόβλημα και ξεκολλάει το πλαίσιο από το πάνελ σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην κορυφή της.2 χρόνια χρήσης είναι σαν καινούργια πάντως!

Πολυ καλή απόκριση ωραία μαύρα VA panel! 

• Thanks 1
Δημοσ.

καλημερα μπορει καποιος να ανεβασει καποιο καλο setting colour profile για βοηθεια. δεν ξερω αλλα τα χρωματα δεν μου καθονται ετσι οπως ειναι τωρα ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kekos123 είπε

Aφου δε παιζεις παιχνιδια δε θα δεις και καμια διαφορα,παρτη για δευτερη αν σε ενδιαφερει τετοιο setup.

στο σκρολαρισμα θα δω διαφορα λογω hz ή ενεργοποιουνται μόνο σε games?

Επισης εχει δοκιμασει καποιος με revolut pay απο public να δει εαν του επιστρεφει το 20ευρω?

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MySql είπε

Οχι δε θα δεις!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MySql είπε

Επισης εχει δοκιμασει καποιος με revolut pay απο public να δει εαν του επιστρεφει το 20ευρω?

ειναι πρακτικά πολύ δυσκολο να δεις σε πάνω απο 30FPS.Το μόνο που μπορείς να έχεις σαν αισθηση ειναι ότι η κινηση της εικόνας ειναι πιο smooth.Αν η εικόνα κολλάει ή σπάει ειναι λόγω έλλειψης g-sync.Εχοντας οθονες 60/75/144/165 hz η διαφορά που παρατηρώ (μονο σε games) είναι εξαιρετικά μικρή αλλά υπαρκτη οσο ανεβαίνεις σε hz.Aν με εβαζες να ξεχωρισω χωρις να ξερω ομως ποια οθονη εχει το υψηλοτερο framerate δεν νομιζω να μπορουσα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...