music_lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, HatTrick είπε ειναι πρακτικά πολύ δυσκολο να δεις σε πάνω απο 30FPS.Το μόνο που μπορείς να έχεις σαν αισθηση ειναι ότι η κινηση της εικόνας ειναι πιο smooth.Αν η εικόνα κολλάει ή σπάει ειναι λόγω έλλειψης g-sync.Εχοντας οθονες 60/75/144/165 hz η διαφορά που παρατηρώ (μονο σε games) είναι εξαιρετικά μικρή αλλά υπαρκτη οσο ανεβαίνεις σε hz.Aν με εβαζες να ξεχωρισω χωρις να ξερω ομως ποια οθονη εχει το υψηλοτερο framerate δεν νομιζω να μπορουσα. Το ακριβές framerate ok δεν είναι εύκολα διακριτό αλλά η διαφορά στο smoothess είναι ορατή ακόμα και στο scrolling. Εδώ στα κινητά των 6 ιντσών και όταν αλλάζεις από 60 σε 90 ή 120hz καταλαβαίνεις την διαφορά. Φυσικά παίζει ρόλο και πόσο "εκπαιδευμένο" είναι το μάτι να το διακρίνει..αλλά όπως πολύ σωστά είπες, τι 144, τι 165, τι 180, να χαμέ να λέγαμε. Το κακό είναι πως όσο ανεβαίνουν τα hz τόσο αδειάζει η τσέπη μας να αγοράζουμε το hardware που θα τα υποστηρίξει, έξυπνη η παγίδα τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Παρέλαβα πριν καμιά ώρα. Σε σύγκριση με μια AOC IPS 1080p 144hz που είχα πριν, σίγουρα οι παραπάνω inches και η μεγαλύτερη ανάλυση είναι upgrade και νομίζω το μαύρο που δείχνει είναι καλύτερο. Τα αρνητικά: υπάρχει γύρω στο μισό εκατοστό "κενό" ανάμεσα στο πλαστικό της οθόνης και την εικόνα (δεξιά και αριστερά). Φαντάζομαι με το καιρό θα το συνηθίσω αλλά τώρα πέφτει συνέχεια το μάτι πάνω :D. Επίσης η έλλειψη usb hub πονάει λίγο (βόλευε πάρα πολύ). Anyway καλή αγορά φαίνεται, η πορεία θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Τα αρνητικά: υπάρχει γύρω στο μισό εκατοστό "κενό" ανάμεσα στο πλαστικό της οθόνης και την εικόνα (δεξιά και αριστερά). Φαντάζομαι με το καιρό θα το συνηθίσω αλλά τώρα πέφτει συνέχεια το μάτι πάνω το εχει και η Xiaomi mi 27 που εχει ιδια specs που εχω εδω και να χρονο ειναι σπαστικο αλλα το συνήθισα/ξεχασα μεχρι που μου το ξαναθύμισες τωρα και επεσε παλι το ματι μου πανω...... 🤬🤣 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Ήρθε μήνυμα στον κουμπάρο από Public να παραλάβει, παραγγελία Σάββατο μόλις βγήκε η προσφορά, είναι από αυτούς που τους ήρθε τότε email για μέσα Δεκέμβρη αρχές Γενάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis1964 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 η οθονη κατεβαινει τερμα κατω ? εχει μετρησει καποιος την αποσταση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 6cm απόσταση από το τραπέζι το χαμηλότερο που φτάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, takis1964 said: η οθονη κατεβαινει τερμα κατω ? εχει μετρησει καποιος την αποσταση ? Οχι δεν κατεβαινει τερμα κατω. Παρελαβα και εγω σημερα απο Public. (ενω ηταν για τα Χριστούγεννα -Νεο ετος) Πολυ καλη κατασκευη, στιβαρη βαση και βραχιονας..καμια σχεση με της DELL S2721DGFA..που μαρτυρας να την ανεβοκατεβασεις. Διπλα διπλα ελάχιστες διαφορες..βεβαια δεν προλαβα να παιξω και πολυ. Για δουλεια την πηρα οποτε αν θελετε καποιο συγκριτικο για να δω διαφορα πειτε μου τι θελετε να κανω. Τα 190 ειναι γλυκα.. Ενημερωτικά αναβει καποιο κοκκινο LED στην πλάτη? και αν ναι πως? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2023 από GeorgeVasil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis1978nov Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Παρέλαβα και εγώ την οθόνη σήμερα. Μια χαρά φαίνεται. Πως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενεργοποιημένο το G-Sync; Στο NVidia Control Panel πάω στην καρτέλα Setup G-Sync και τικάρω στο: 1. Apply following changes. Enable for full screen mode ή Enable for windowed and full screen mode; στο 3. Display specific settings κάνω κλικ στο Enable settings for selected display model ή όχι; Από κάτω μου βγάζει "i" Selected Display is not validated as G-SYNC Compatible. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 24 minutes ago, kostakis1978nov said: Παρέλαβα και εγώ την οθόνη σήμερα. Μια χαρά φαίνεται. Πως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ενεργοποιημένο το G-Sync; Στο NVidia Control Panel πάω στην καρτέλα Setup G-Sync και τικάρω στο: 1. Apply following changes. Enable for full screen mode ή Enable for windowed and full screen mode; στο 3. Display specific settings κάνω κλικ στο Enable settings for selected display model ή όχι; Από κάτω μου βγάζει "i" Selected Display is not validated as G-SYNC Compatible. Δεν ειναι GSync η οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Έχει λήξει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, GeorgeVasil είπε Δεν ειναι GSync η οθονη. οπως εχει ειπωθει ηδη στο site του κατασκευαστη δεν εμφανιζει οτι ειναι g sync compatible αλλα στο rtrings αναφερει οτι ειναι.To θεμα ειναι πως θα επιβεβαιώσουμε αν οτως ειναι ή δεν ειναι;Οσοι εχουμε rtx καρτες γραφικων θα βλεπουμε σπασιματα σε καποια frames? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, HatTrick said: οπως εχει ειπωθει ηδη στο site του κατασκευαστη δεν εμφανιζει οτι ειναι g sync compatible αλλα στο rtrings αναφερει οτι ειναι.To θεμα ειναι πως θα επιβεβαιώσουμε αν οτως ειναι ή δεν ειναι;Οσοι εχουμε rtx καρτες γραφικων θα βλεπουμε σπασιματα σε καποια frames? σορρυ δεν ειχα δει https://www.esportstales.com/tech-tips/how-to-enable-gsync-compatible-on-freesync-monitor https://www.esportstales.com/tech-tips/list-of-nvidia-gsync-compatible-freesync-monitors-tested-by-community Sorry που ξανα ρωταω..εχει η συγκεκριμενη δακτυλιο-LED στην πλατη και αν ναι πως ανοιγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Νομιζω led ειχε το παλιοτερο μοντελο, αυτο οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε σορρυ δεν ειχα δει https://www.esportstales.com/tech-tips/how-to-enable-gsync-compatible-on-freesync-monitor https://www.esportstales.com/tech-tips/list-of-nvidia-gsync-compatible-freesync-monitors-tested-by-community Sorry που ξανα ρωταω..εχει η συγκεκριμενη δακτυλιο-LED στην πλατη και αν ναι πως ανοιγει? δεν εχει led ,ουτε απο το μενου της οθονης ειδα κατιο,ουτε πισω στην πλατη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, HatTrick said: δεν εχει led ,ουτε απο το μενου της οθονης ειδα κατιο,ουτε πισω στην πλατη. Εβαλα και το Software..δεν βρήκα ουτε εγω κατι. Ενδιαφερον να αλλαζεις τα Settings μεσα απο software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα