Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] HP Omen 34C Ultrawide 165HZ 269 ευρώ @ public - [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Armoral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Duke1 είπε

Ισχύει, απλά το αναφέρω γιατί εγώ νόμιζα ότι φταίει το ότι δεν είναι g-sync το monitor καθώς έχω κάρτα Nvidia. Μέχρι στιγμής έχει δοκιμαστεί σε warzone και lol.

Στα specs πάντως αναφέρει μόνο Free-Sync σωστά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/11/2023 στις 12:53 ΠΜ, Duke1 είπε

Είναι καλή οθόνη απλά πρέπει να πετύχετε καλή παρτίδα. Εγώ την πρώτη που πήρα μου έκανα brightness flickering με το free sync ανοιχτό (κατά κύριο λόγο στα loadings των games). Την επέστρεψα και μου δώσανε άλλη όπου είναι κομπλέ. Την δουλεύω με κάρτα nvidia.

Γεια σου duke.  Αγορασα και εγω το συγκεκριμενο  Monitor και eχω και εγω Brightness flickering οποτε ανοιγω το freesync στο μενου του cod και σε ορισμενα σημεια μεσα στο game οπως και σε αλλα game. Eλεγα μη στρωσει με κανα driver αλλα οταν διαβασα οτι σου αλλαξαν την οθονη και διορθωθηκε μαλλον τσαμπα περιμενω. Το εχεις τεσταρει καλα το καινουριο μονιτορ? Ειναι στανταρ οτι δεν εχει το ιδιο προβλημα?

16 ώρες πριν, chuckkkkkk είπε

Γεια σου duke.  Αγορασα και εγω το συγκεκριμένο  Monitor και eχω και εγω Brightness flickering οποτε ανοιγω το freesync στο μενου του cod και σε ορισμενα σημεια μεσα στο game οπως και σε αλλα game. Eλεγα μη στρωσει με κανα driver αλλα οταν διαβασα οτι σου αλλαξαν την οθονη και διορθωθηκε μαλλον τσαμπα περιμενω. Το εχεις τεσταρει καλα το καινουριο μονιτορ? Ειναι στανταρ οτι δεν εχει το ιδιο προβλημα?

Γεια σου chuckkkkkk. Το νέο μόνιτορ είναι κομπλέ τώρα. Με drivers δεν θα φτιάξει, είναι το panel. Γενικά τα va έχουν αυτό το θέμα στις απότομες αλλαγές τον fps γι'αυτό και το παρατηρείς στα loading menus. Για εμένα δώστο πίσω για αντικατάσταση, βγάλε ένα βίντεο με το Brightness flickering για να τους το δείξεις. Εμένα μου το ζήτησαν το βίντεο από το κατάστημα. Απλά επειδή γενικά είναι καλό monitor άποψη μου δώστου μια ακόμα ευκαιρία. Αν το 2 πάλι έχει θέμα πάρε κάποιο άλλο. Απλά μην ασχοληθείς με drivers, cru (και ότι άλλο δεις στο internet), τα έκανα όλα χωρίς αποτέλεσμα, είναι να τυχεις κομπλέ πάνελ.

2 λεπτά πριν, Duke1 είπε

Γεια σου chuckkkkkk. Το νέο μόνιτορ είναι κομπλέ τώρα. Με drivers δεν θα φτιάξει, είναι το panel. Γενικά τα va έχουν αυτό το θέμα στις απότομες αλλαγές τον fps γι'αυτό και το παρατηρείς στα loading menus. Για εμένα δώστο πίσω για αντικατάσταση, βγάλε ένα βίντεο με το Brightness flickering για να τους το δείξεις. Εμένα μου το ζήτησαν το βίντεο από το κατάστημα. Απλά επειδή γενικά είναι καλό monitor άποψη μου δώστου μια ακόμα ευκαιρία. Αν το 2 πάλι έχει θέμα πάρε κάποιο άλλο. Απλά μην ασχοληθείς με drivers, cru (και ότι άλλο δεις στο internet), τα έκανα όλα χωρίς αποτέλεσμα, είναι να τυχεις κομπλέ πάνελ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση ! Εχω μιλησει με την Hp και με το πλαισιο και μαλλον θα παει για αντικατασταση. Μακαρι να ειμαι πιο τυχερος με το επομενο..

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα ήρθε και σε εμένα.
Πως μπορώ να τεστάρω αυτό με το Brightness flickering που λέτε?

Προς το παρόν έχει συνδεθεί σε ένα αρχαίο PC με κάρτα που δεν υποστηρήζει freesync ..

Επεξ/σία από k_dinos

5 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Προς το παρόν έχει συνδεθεί σε ένα αρχαίο PC με κάρτα που δεν υποστηρήζει freesync ..

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το panel της nvdia το g-sync και μετά θα ανοίξεις ένα game και αν έχει θέμα θα στο κάνει στα loading menus κατά κύριο λόγω.

11 ώρες πριν, k_dinos είπε

Θα πρέπει να έχεις κάρτα με g-sync η free-sync. Δεν υπάρχει άλλος τροπος.. Εκτος και αν τη δοκιμάσεις σε αλλο pc. 

• Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, DOR1K1N είπε

που θα ξαναβρω την προσφορα τωρα που πληρωθηκα? χααχχα

Eδω εισαι και καλοριζικη:  https://www.imdb.com/title/tt0088763/

Spoiler

😛 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...