Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] HP Omen 34C Ultrawide 165HZ 269 ευρώ @ public - [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Armoral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρέλαβα και εγώ εχθές από plaisio και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη....

Έχω μια GTX 1070 και παίζουν κανονικά τα 165Ηz ,HDR και έκανα enable το G-sync και παίζει κανονικά.... είχα και εγώ ένα άγχος αν θα την δει… όλα οκ!!!.....

Εννοείται σύνδεση με display port και όχι HDMI

Αξίζει με τα 1000 η οθονουλα σε αυτήν την τιμή

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μεγειες ferz!

Εχει εξαντληθει απο χθες το πρωι και στο δευτερο μαγαζι που την εβγαλε. (πλαισιο)

Διαβασα σε μια πηγη απο οσες βρηκα (reviews - forums κλπ, νομιζω ενας στο reddit το εγραφε αυτο) για coil whine σε standby και λιγοτερο αλλα υπαρκτο οταν ειναι on. Για πειτε οσοι την πηρατε, ισχυει, ακουγεται κατι; Εννοειται νυχτα σε ησυχο περιβαλλον οι δοκιμες σας χωρις πχ ακουστικα στα αυτια. Συνηθως μαλιστα οταν υπαρχει θεμα, σε καποια ρυθμιση του backlight δυναμωνει και αλλου χαμηλωνει, το εχω παρατηρησει σε μερικες tv που το κανουν. Δοκιμαστε αν ειναι ευκολο σαρωνοντας ολο το φασμα της ρυθμισης backlight

Επισης μετρηστε αν ειναι ευκολο την αποσταση του κατω μερους της απο το γραφειο, στην χαμηλοτερη θεση προς τα κατω που μπορει να παει γιατι βλεπω στα reviews, οσο το δειχνουν, οτι δεν παει και πολυ χαμηλα. Με το ματι σαν να μου φαινεται 12-14cm στην χαμηλοτερη θεση; 

• Moderators

Τι εγινε; Ολοι οσοι εξαντλησαν ολα τα αποθεματα τα πηραν για να τα πουλησουν και τα κρατανε σφραγισμενα;  😄:P

Αν υπαρχει καποιος απο Πατρα παντως που το θελει, εγω το παρηγγειλα αλλα δεν θα το παρω.. νομιζω θα το εχουν μεχρι σαββατο.. 

αν το θελει παμε μαζι, το πληρωνει και το παιρνει! 

19 ώρες πριν, matrixxx είπε

Μεγειες ferz!

Εχει εξαντληθει απο χθες το πρωι και στο δευτερο μαγαζι που την εβγαλε. (πλαισιο)

Διαβασα σε μια πηγη απο οσες βρηκα (reviews - forums κλπ, νομιζω ενας στο reddit το εγραφε αυτο) για coil whine σε standby και λιγοτερο αλλα υπαρκτο οταν ειναι on. Για πειτε οσοι την πηρατε, ισχυει, ακουγεται κατι; Εννοειται νυχτα σε ησυχο περιβαλλον οι δοκιμες σας χωρις πχ ακουστικα στα αυτια. Συνηθως μαλιστα οταν υπαρχει θεμα, σε καποια ρυθμιση του backlight δυναμωνει και αλλου χαμηλωνει, το εχω παρατηρησει σε μερικες tv που το κανουν. Δοκιμαστε αν ειναι ευκολο σαρωνοντας ολο το φασμα της ρυθμισης backlight

Επισης μετρηστε αν ειναι ευκολο την αποσταση του κατω μερους της απο το γραφειο, στην χαμηλοτερη θεση προς τα κατω που μπορει να παει γιατι βλεπω στα reviews, οσο το δειχνουν, οτι δεν παει και πολυ χαμηλα. Με το ματι σαν να μου φαινεται 12-14cm στην χαμηλοτερη θεση; 

coil whine σίγουρα δεν έχω ακούσει.... είναι σε πολύ ήσυχο περιβάλλον και θα το είχα ακούσει από την πρώτη στιγμή και θα μου έσπαγε τα νεύρα… δεν έχω πειράξει κάτι άλλο σε φωτεινότητα τα έχω αφήσει όλα στο default το μόνο που έχω ενεργοποιήσει είναι το hdr και όταν είναι ενεργοποιημένο σου κλειδώνει μερικά settings… θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι…

• Moderators

Λοιπον 24 ωρες μετα, απαντω μονος μου αφου δεν το εχει αγορασει κανεις.

12cm η ελαχιστη αποσταση απο το γραφειο. Οταν καποιες fixed που δεν ρυθμιζουν, ειναι σταθερα στα 10cm.  Το μεγαλο μειον της οθονης ειναι αυτο με μια ματια. Ποιος την σχεδιασε;

Παιδιά εγώ την ειδα από κοντά. Παρόλο που τα specs φαίνονται καλά, δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ανάλυση, την ευκρίνεια και τα χρώματα. Καθαρά υποκειμενική άποψη εκφράζω σε σχέση με άλλες οθόνες της ίδιας κατηγορίας που έχω δει. 

Στις 15/11/2023 στις 12:46 ΜΜ, ferz είπε

Παρέλαβα και εγώ εχθές από plaisio και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οθόνη....

Έχω μια GTX 1070 και παίζουν κανονικά τα 165Ηz ,HDR και έκανα enable το G-sync και παίζει κανονικά.... είχα και εγώ ένα άγχος αν θα την δει… όλα οκ!!!.....

Εννοείται σύνδεση με display port και όχι HDMI

Αξίζει με τα 1000 η οθονουλα σε αυτήν την τιμή

Γιατί όχι HDMI? 

Διαθέσιμη ξανά για όποιον ενδιαφέρεται.

Στις 19/11/2023 στις 8:47 ΜΜ, TheLordOne είπε

Γιατί όχι HDMI? 

Είδα σε ένα review ότι με HDMI πιάνει μέχρι 100Hz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά διαθέσιμη στο Πλαίσιο με παραγγελία.

https://www.plaisio.gr/hp-monitor-34-omen-34c-wqhd_4288351

Έχει κάποιο πρόγραμμα για PIP όπως οι αντίστοιχες της LG? (Picture In Picture, Split screen κτλ)

Τέλος, για χρήση γραφείο θα είναι οκ?

Εχείς που την πήρατε, έχετε θέμα με κείμενο, browsing, black smearing κτλ?

Επεξ/σία από k_dinos

15 ώρες πριν, Glikos είπε

Σωστά το HDMI 2.0 σε WQHD με RGB color space πάει μέχρι 100Hz. Στα 165Hz μπορεί να πάει μόνο μέσω DP 1.4 σύνδεση.

• Like 1

19 ώρες πριν, Glikos είπε

Ισχύει αυτό; Το τεσταρες με καμία εφαρμογή; 

6 ώρες πριν, k_dinos είπε

Ξανά διαθέσιμη στο Πλαίσιο με παραγγελία.

https://www.plaisio.gr/hp-monitor-34-omen-34c-wqhd_4288351

Έχει κάποιο πρόγραμμα για PIP όπως οι αντίστοιχες της LG? (Picture In Picture, Split screen κτλ)

Τέλος, για χρήση γραφείο θα είναι οκ?

Εχείς που την πήρατε, έχετε θέμα με κείμενο, browsing, black smearing κτλ?

Και πάλι τέλος από Πλαίσιο! Δεν έχω καταλάβει τι κάνουν ακριβώς. Βγάζουν μια διαθέσιμη και την πουλάνε; 

Είναι καλή οθόνη απλά πρέπει να πετύχετε καλή παρτίδα. Εγώ την πρώτη που πήρα μου έκανα brightness flickering με το free sync ανοιχτό (κατά κύριο λόγο στα loadings των games). Την επέστρεψα και μου δώσανε άλλη όπου είναι κομπλέ. Την δουλεύω με κάρτα nvidia.

3 λεπτά πριν, Duke1 είπε

Είναι καλή οθόνη απλά πρέπει να πετύχετε καλή παρτίδα. Εγώ την πρώτη που πήρα μου έκανα brightness flickering με το free sync ανοιχτό (κατά κύριο λόγο στα loadings των games). Την επέστρεψα και μου δώσανε άλλη όπου είναι κομπλέ. Την δουλεύω με κάρτα nvidia.

Ε καλά αυτό έτυχε σε σένα, να πάρεις μια οθόνη ελαττωματική. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις οθόνες 

1 λεπτό πριν, TheLordOne είπε

Ε καλά αυτό έτυχε σε σένα, να πάρεις μια οθόνη ελαττωματική. Αυτό μπορεί να συμβεί σε όλες τις οθόνες 

Ισχύει, απλά το αναφέρω γιατί εγώ νόμιζα ότι φταίει το ότι δεν είναι g-sync το monitor καθώς έχω κάρτα Nvidia. Μέχρι στιγμής έχει δοκιμαστεί σε warzone και lol.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...