Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη] HP Omen 34C Ultrawide 165HZ 269 ευρώ @ public - [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Armoral

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη μιας και διαβασα αρκετα reviews για αναβαθμιση του 100hz 34 monitor που εχω δεν υποστηριζει gsync οποτε οσοι εχετε nvidia προσοχη. Ετοιμος για αγορα ημουν αλλα no gsync compatible no party. Στο rtings λενε οτι υποστηριζει σε 2 βιντεο οτι εχουν stuttering και δεν δουλευει. Αν το εχει κανεις να μας πει 100%?

Επεξ/σία από Arkin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκεφτομαι να την παρω και εγω την συγκεκριμενη , το κοιταζα γενικα για 34αρη μονιτορ .Εχω gtx 1660 και συντομα θα κανω ενα γερο upgrade γενικα στο Pc και θα παω σε rtx 4070 . Θα εχω θεμα με την συγκεκριμενη οθονη?

5 λεπτά πριν, george2143 είπε

Σκεφτομαι να την παρω και εγω την συγκεκριμενη , το κοιταζα γενικα για 34αρη μονιτορ .Εχω gtx 1660 και συντομα θα κανω ενα γερο upgrade γενικα στο Pc και θα παω σε rtx 4070 . Θα εχω θεμα με την συγκεκριμενη οθονη?

Μπορει ναι μπορει οχι. Το rtings λεει ειναι ενταξει 2 review σε βιντεο λενε οτι δεν δουλευει σωστα με nvidia καρτες εχει jittering και stuttering. Επισης διαβασα και για burn in σε στατικες εικονες. Η τιμη ειναι εξαιρετικη και τα hertz αρκετα υψηλα αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω.

Nα πω την αλήθεια, έχω βολευτεί με το Μi 34'' εδώ και 3 χρόνια. Δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να κοιτάξω τη συγκεκριμένη HP όπως φαίνεται.

1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Nα πω την αλήθεια, έχω βολευτεί με το Μi 34'' εδώ και 3 χρόνια. Δεν βλέπω κανένα σοβαρό λόγο να κοιτάξω τη συγκεκριμένη HP όπως φαίνεται.

Συνforumιτη το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Βέβαια ο διάολος μέσα μου λέει να την αγοράσω και να την βαλω διπλα απο την Xiaomi.😂

Προσωπικά θα την ονόμαζα οθόνη με ερωτηματικά διότι από μια αναζήτηση είδα χρήστες που είναι ευχαριστημένοι με την οθόνη (με ελάχιστες εξαιρέσεις π.χ. στο Amazon όπου κάποιος αντιμετώπισε προβλήματα με ρυθμίσεις, χάνονται και επανέρχονται στις αρχικές). Δε διαθέτει HDMI 2.1, δεν έχει USB (A ή Type-C), δεν υποστηρίζει G-Sync, δεν είναι ότι καλύτερο για PS5, δεν έχει τόσο καλό Text Clarity άρα σε κάποιους ίσως να δημιουργεί προβλήματα (κάθε ένας μπορεί να το αντιληφθεί διαφορετικά) κατά την ανάγνωση (εκτός εάν κάποιος τη θέλει αποκλειστικά για παιχνίδια), το HDR του είναι αδύναμο (τα ηχεία δεν είναι καλά εάν και εδώ που τα λέμε τα περισσότερα ηχεία γενικά δεν είναι από τα καλύτερα). Από την άλλη είναι VA, απόδοση σε black και contrast σαφώς ανώτερη από σχεδόν καθε IPS οθόνη, ανάλυση 3440 x 1440, συχνότητα ανανέωσης 165 Hz και ελκυστική τιμή. Κοινώς μια οθόνη που εάν ήμουν σε φάση για αγορά πραγμαιτκά θα με προβλημάτιζε.    

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την 6700xt θα παιζει καλα? AMD Freesync™ Premium βλέπω εχει οποτε θεωρω οτι δεν θα εχω θεμα...Επίσης η ελλειψη hdmi 2.1 σε build με την 6700xt δε νομιζω να ειναι προβλημα μια και χρησιμοποιειεις το DP 1.4.. Σωστα?

Επεξ/σία από stakon1

1 ώρα πριν, stakon1 είπε

Με την 6700xt θα παιζει καλα? AMD Freesync™ Premium βλέπω εχει οποτε θεωρω οτι δεν θα εχω θεμα...Επίσης η ελλειψη hdmi 2.1 σε build με την 6700xt δε νομιζω να ειναι προβλημα μια και χρησιμοποιειεις το DP 1.4.. Σωστα?

Σωστά. Ναι σε όλα.

(σημειωση mod, οταν την δεις συμφορουμιτη, αφαιρεσε την γραμμη αυτη) Εδω παρακαλω οι οποιες νεες καταστασεις, οχι στο αρχικο σχολιο και στον τιτλο γιατι χανεται η ιστορικοτητα του τοπικ και επιπλεον θα αρχισουν να "ψαχνονται" οσοι παρακολουθουσαν το τοπικ απο την αρχη. Τα επανεφερα στην "αρχικη".

Στο πλαισιο ιδια τιμη και 10 ευρω δωροεπιταγη

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/hp-monitor-34-omen-34c-wqhd_4288351

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...