Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

καλησπερα σε ολους,εξωτερικος SSD θα  μου κανει δουλεια στο PS5 η θα τον παρω αδικα ;

Σε εξωτερικό δίσκο παίζουν μόνο τα ps4 games, τα ps5 θέλουν nvme με τις ανάλογες ταχύτητες

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickol-us είπε

Σε εξωτερικό δίσκο παίζουν μόνο τα ps4 games, τα ps5 θέλουν nvme με τις ανάλογες ταχύτητες

αρα παιρνω τον 2ΤΒ corsair με ψυκτρα και τελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, matrixxx said:

Δεν εχω αυτο το προβλημα, μηπως ειναι κατι δικο σου; 

(για την σελιδα του πλαισιου μιλω ;)

Τώρα βλέπω και τα άλλα παιδιά έχουν θέμα, υποθέτω ότι πέσαμε όλοι και δεν προλαβαίνει. Πάντως με χίλια ζόρια έφυγε η παραγγελιά επιτέλους

Επεξ/σία από alexzzz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντελώς #ΚΑΛΗΠ@ΤΣΕΣ το σιτε τους και απο 100ρα ποτε. Αν μας διαβαζουν να το κοιταξουν . Πρωτη φορα βλεπω τοσα errors στη βαση τους 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βλέπω ότι, παρόλο που βάζω παραλάβει απο κατάστημα, δεν μου εχει επιλογή να πληρώσω στο κατάστημα.

θελει να την πληρώσουμε με την παραγγελία!

ισχυει; ή κανω κάπου λάθος;

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω την πληρωσα την παραγγελια δεν κοιταξα αλλες επιλογες.

Νομιζω ειχε μονο πιστωτικη και χρεωστικη ως επιλογες για πληρωμη δεν ελεγε κατι για πληρωμη στο καταστημα

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chroio είπε

Βλέπω ότι, παρόλο που βάζω παραλάβει απο κατάστημα, δεν μου εχει επιλογή να πληρώσω στο κατάστημα.

Ισχυει εδω και καιρο νομιζω αυτο δυστυχως, με εχει αποτρεψει απο αγορες προσφατα (κατι μηνες).

Δημοσ.

Ssd κάνει για backup αρχείων, φωτογραφιών κλπ που θα μείνουν για καιρό εκτός υπολογιστή? Ή καλύτερα για τέτοιες δουλειές κλασικοί μηχανικοί δίσκοι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έριξα μια παραγγελία. Ήθελα να τον πάρω στην αντίστοιχη προσφορά από πέρσι, αλλά δεν την πρόλαβα. Πιστεύω είναι καλή τιμή. 

Δεν μου έχει έρθει ούτε εμένα ακόμα mail από το Plaisio, αλλά πλήρωσα με Paypal οπότε θα με ξελασπωσει ο Elon.

Επεξ/σία από iManosX13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chroio είπε

Εγω επιλεξα να το φερουν σπιτι....καντο ετσι και πληρωνεις μετρητα !

8 λεπτά πριν, timoscfx είπε

και εγώ εκανα κανονικά την παραγγελία αλλά δεν μου εχει έρθει e mail.

ουτε σε εμενα ηρθε ακομα αλλα πιστευω θα ερθει !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...