Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας
εχω μια κουζινα 10ετιας, την BOSCH HCE 723220 G

το πρωι που πηγα να φτιαξω καφε στο μικρο ματι, ενω ανοιξε στην αρχη , ειδα οτι οι αντιστασεις που ειναι μεσα στο ματι και θερμαινονται, ανοιξαν οι μισες.. και μετα απο λιγο το ματι εσβησε τελειως ενω ειχα τερμα τον διακοπτη του.. να πω πως το ματι ειναι διπλο ( δλδ αμα γυρισω τον διακοπτη σε συγκεκριμενη θεση - αναβει ο εξωτερικος δακτυλιος .. ο οποιος λειτουργει κανονικα.. μονο το μικρο ματι που φτιαχνω τον καφε δεν αναβει πια..

να φανταστω καποιο θεμα με τον διακοπτη ή τις αντιστασεις μεσα στο ματι θα ειναι.. δλδ χρειαζεται ηλεκτρολογος ....

ηθελα να ρωτησω.. κατι τετοιο επειγει για επισκευη? η μπορω να χρησιμοποιω τα αλλα ματια και μετα απο λιγο καιρο να το φτιαξω? υπαρχει καποιος κινδυνος?

ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MariaLog είπε

καλησπερα σας

το πρωι που πηγα να φτιαξω καφε στο μικρο ματι, ενω ανοιξε στην αρχη , ειδα οτι οι αντιστασεις που ειναι μεσα στο ματι και θερμαινονται, ανοιξαν οι μισες.. και μετα απο λιγο το ματι εσβησε τελειως ενω ειχα τερμα τον διακοπτη του.. να πω πως το ματι ειναι διπλο ( δλδ αμα γυρισω τον διακοπτη σε συγκεκριμενη θεση - αναβει ο εξωτερικος δακτυλιος .. ο οποιος λειτουργει κανονικα.. μονο το μικρο ματι που φτιαχνω τον καφε δεν αναβει πια..

να φανταστω καποιο θεμα με τον διακοπτη ή τις αντιστασεις μεσα στο ματι θα ειναι.. δλδ χρειαζεται ηλεκτρολογος ....

ηθελα να ρωτησω.. κατι τετοιο επειγει για επισκευη? η μπορω να χρησιμοποιω τα αλλα ματια και μετα απο λιγο καιρο να το φτιαξω? υπαρχει καποιος κινδυνος?

ευχαριστω

Δεν επηρεάζει την λειτουργία της υπόλοιπης κουζίνας κάτι τέτοιο, ή έχει καεί η αντίσταση του ματιού ή ο διακόπτης έχει κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να την χρησιμοποιείς χωρίς φόβο. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, MariaLog είπε

καλησπερα σας

ευχαριστω

Κι εγώ το είχα πάθει . Τη λειτουργούσα ένα χρόνο πριν φέρω τον τεχνικό να αλλάξει τις αντιστάσεις ( εμενα ηταν το αντίθετο . Δούλευε η μικρή διάσταση ) . Δεν υπάρχει πρόβλημα . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...