Getta Robo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Η θρυλικη σειρα επιστρεφει! https://deadline.com/2023/11/starz-spartacus-house-of-ashur-steven-s-deknight-nick-tarabay-1235598823/ Quote Starz describes the series as “a history-bending, erotic, thrilling, roller-coaster experience” that builds on the original series, Spartacus. It will ask, “What if Ashur hadn’t died on Mount Vesuvius at the end of Spartacus: Vengeance? And what if he had been gifted the gladiator school once owned by Batiatus [John Hannah] in return for aiding the Romans in killing Spartacus and ending the slave rebellion?” Ενω ειχε ανακοινωθει εδω και μηνες καποιου ειδους συνεχεια, επιτελους μαθαμε τα παραπανω. 6 2
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Ευκαιρία να δω τις πρώτες 3 σεζόν δεν έχω δει καμιά αλλά πάντα διαβάζω τα καλύτερα από όσους την έχουν δει.
Πέτρος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Ευκαιρία να δω τις πρώτες 3 σεζόν δεν έχω δει καμιά αλλά πάντα διαβάζω τα καλύτερα από όσους την έχουν δει. Να το δεις, χωρίς συζήτηση. Αν έβλεπες και Xena κάποτε, θα ενθουσιαστείς! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Πέτρος 1
Getta Robo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 34 minutes ago, Arkin said: Ευκαιρία να δω τις πρώτες 3 σεζόν δεν έχω δει καμιά αλλά πάντα διαβάζω τα καλύτερα από όσους την έχουν δει. Ηταν πολυ καλες σειρες, με σαφεις επιρροες απο 300 καθως και sword and sandal / peplum ταινιες του 70. Δεν βλεπω πως σχετιζεται με σαχλες σειρες τυπου Ηρακλης και Ζηνα, οι ερμηνιες, διαλογοι/γλωσσα, χορογραφια, εφε και σκηνικα ειναι μακραν ανωτερα. Θυμησου πως ειναι σειρες βασισμενες σε ιστορικα στοιχεια και οχι ιστορικες σειρες και θα τις απολαυσεις. Ελπιζω το House of Ashur να απαντησει διαφορα ερωτηματα, αφου το Spartacus: War of the Damned του 2013, μας αφησε αρκετες υποσχεσεις.. 5
Πέτρος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Getta Robo είπε Δεν βλεπω πως σχετιζεται με σαχλες σειρες τυπου Ηρακλης και Ζηνα, Επειδή εγώ το ανέφερα, δεν έχει να κάνει με τη σειρά (Ζηνα) καθεαυτή, αλλά με την πρωταγωνίστρια. 1
Getta Robo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Πέτρος said: Επειδή εγώ το ανέφερα, δεν έχει να κάνει με τη σειρά (Ζηνα) καθεαυτή, αλλά με την πρωταγωνίστρια. Εχει οντως πολυ καλο ρολο η συγκεκριμενη, γενικοτερα εχει και πολυ καλους ηθοποιους. Επι αυτου παρεπιπτωντος, επιστρεφει στη σειρα και ο Nigel Willoughby, οπου ειχε το ρολο του μαγειρα.
coffeex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Πέτρος said: Να το δεις, χωρίς συζήτηση. Αν έβλεπες και Xena κάποτε, θα ενθουσιαστείς! Για όσους δεν ξέρουν 🥳 NSFW Spoiler Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από coffeex 4
Πέτρος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, coffeex είπε Για όσους δεν ξέρουν 🥳 NSFW Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ε, μα...επιτέλους! Man of culture. 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μόνο που θέλω να είναι στην ίδια φόρμα των πρώτων δύο σεζόν. Η τρίτη ήταν πολύ νερόβραστη σε αυτό το κομμάτι. Όλοι ξέρετε που αναφέρομαι. 1
totalius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Λατρεία η σειρά . Μακάρι να φτάσει στα επίπεδα της και η καινούριο . 1 1
qspock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/11/2023 στις 7:32 ΜΜ, ikaruga24 είπε Μόνο που θέλω να είναι στην ίδια φόρμα των πρώτων δύο σεζόν. Η τρίτη ήταν πολύ νερόβραστη σε αυτό το κομμάτι. Όλοι ξέρετε που αναφέρομαι. Στις μαχες? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από qspock 1
Arkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Aυτη τη σειρα λεω εδω και 10 χρονια να τη δω. Ποτε δεν την ξεκινησα. Λετε να ηρθε η ωρα να παμε καπακι στην νεα που ερχεται? 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα