Προς το περιεχόμενο

Spartacus: House of Ashur [STARZ, 2025]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θρυλικη σειρα επιστρεφει!

400004936_797778542148890_309077043453724646_n.jpg.4d78fd1adf5a56a693fb7868a3cfbf07.jpg

https://deadline.com/2023/11/starz-spartacus-house-of-ashur-steven-s-deknight-nick-tarabay-1235598823/

Starz describes the series as “a history-bending, erotic, thrilling, roller-coaster experience” that builds on the original series, Spartacus. It will ask, “What if Ashur hadn’t died on Mount Vesuvius at the end of Spartacus: Vengeance? And what if he had been gifted the gladiator school once owned by Batiatus [John Hannah] in return for aiding the Romans in killing Spartacus and ending the slave rebellion?”

Ενω ειχε ανακοινωθει εδω και μηνες καποιου ειδους συνεχεια, επιτελους μαθαμε τα παραπανω.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ευκαιρία να δω τις πρώτες 3 σεζόν δεν έχω δει καμιά αλλά πάντα διαβάζω τα καλύτερα από όσους την έχουν δει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ευκαιρία να δω τις πρώτες 3 σεζόν δεν έχω δει καμιά αλλά πάντα διαβάζω τα καλύτερα από όσους την έχουν δει. 

Να το δεις, χωρίς συζήτηση.

Αν έβλεπες και Xena κάποτε, θα ενθουσιαστείς!

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Arkin said:

Ηταν πολυ καλες σειρες, με σαφεις επιρροες απο 300 καθως και sword and sandal / peplum ταινιες του 70.

Δεν βλεπω πως σχετιζεται με σαχλες σειρες τυπου Ηρακλης και Ζηνα, οι ερμηνιες, διαλογοι/γλωσσα, χορογραφια, εφε και σκηνικα ειναι μακραν ανωτερα.

Θυμησου πως ειναι σειρες βασισμενες σε ιστορικα στοιχεια και οχι ιστορικες σειρες και θα τις απολαυσεις.

Ελπιζω το House of Ashur να απαντησει διαφορα ερωτηματα, αφου το Spartacus: War of the Damned του 2013, μας αφησε αρκετες υποσχεσεις..

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Getta Robo είπε

Δεν βλεπω πως σχετιζεται με σαχλες σειρες τυπου Ηρακλης και Ζηνα,

Επειδή εγώ το ανέφερα, δεν έχει να κάνει με τη σειρά (Ζηνα) καθεαυτή, αλλά με την πρωταγωνίστρια.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Πέτρος said:

Επειδή εγώ το ανέφερα, δεν έχει να κάνει με τη σειρά (Ζηνα) καθεαυτή, αλλά με την πρωταγωνίστρια.

Εχει οντως πολυ καλο ρολο η συγκεκριμενη, γενικοτερα εχει και πολυ καλους ηθοποιους.

Επι αυτου παρεπιπτωντος, επιστρεφει στη σειρα και ο Nigel Willoughby, οπου ειχε το ρολο του μαγειρα.

2023-11-1017_23_31-AndyWhitfield(AKASpartacus)OfficialFanPage!!_3_Facebook-Brave.png.65d18b5ab63a34fbef32163e76aace81.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Πέτρος said:

Να το δεις, χωρίς συζήτηση.

Αν έβλεπες και Xena κάποτε, θα ενθουσιαστείς!

Για όσους δεν ξέρουν 🥳

NSFW

Spoiler

lucy-lawless-spartacus.gif

1280x720.c.jpg.v1555281720

Επεξ/σία από coffeex
  • Like 4
Δημοσ.

Μόνο που θέλω να είναι στην ίδια φόρμα των πρώτων δύο σεζόν. Η τρίτη ήταν πολύ νερόβραστη σε αυτό το κομμάτι. Όλοι ξέρετε που αναφέρομαι. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 10/11/2023 στις 7:32 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Μόνο που θέλω να είναι στην ίδια φόρμα των πρώτων δύο σεζόν. Η τρίτη ήταν πολύ νερόβραστη σε αυτό το κομμάτι. Όλοι ξέρετε που αναφέρομαι. 

Στις μαχες?

Επεξ/σία από qspock
  • Haha 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Spartacus: House of Ashur [STARZ, 2025]
Δημοσ.

Aυτη τη σειρα λεω εδω και 10 χρονια να τη δω. Ποτε δεν την ξεκινησα. Λετε να ηρθε η ωρα να παμε καπακι στην νεα που ερχεται? 

• Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...