Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πολυστεκει σαν ερωτηση γιατι παιζει να παρεις ως απαντηση το Samsung Galaxy S23 Ultra Caviar Edition. https://caviar.global/best-sellers/rage_id28219/

Παντως, αν τα χρηματα δεν ηταν θεμα, προφανως ο καθενας θα αγοραζε το καλυτερο  κινητο απο την εκαστοτε εταιρεια. Αν υποθεσουμε οτι οι πιο δημοφιλεις εταιρειες ειναι η Apple και η Samsung αυτην την στιγμη, η λογικη απαντηση (αφου τα χρηματα δεν μπαινουν στην εξισωση) θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα σε Galaxy s23 Ultra ή iPhone 15 Pro Max, αναλογα το ποιο λειτουργικο προτιμας.

Εγω θα επελεγα το πρωτο φυσικα.

Ενταξει μπορεις να βαλεις στο τραπεζι και καποιο απο τα Fold για τον wow factor, αλλα δεν θα το επελεγα για καθημερινη χρηση γιατι δεν με εχουν πεισει ακομα τα αναδιπλουμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Motorola Edge 40, η OnePlus Nord 3 είναι οι καλύτερες συσκευες στα χρήματα που πωλείται αυτή την περίοδο. Δεν θα έδινα περισσότερα από €500 για κινητό σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν είχα την ευκαιρία, είναι πεταμένα λεφτά να ξοδεύεις για μια συσκευή που σε δύο με τρία χρόνια θα αναγκαστείς να αντικαταστήσεις!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν πολυστεκει σαν ερωτηση γιατι παιζει να παρεις ως απαντηση το Samsung Galaxy S23 Ultra Caviar Edition. https://caviar.global/best-sellers/rage_id28219/

Παντως, αν τα χρηματα δεν ηταν θεμα, προφανως ο καθενας θα αγοραζε το καλυτερο  κινητο απο την εκαστοτε εταιρεια. Αν υποθεσουμε οτι οι πιο δημοφιλεις εταιρειες ειναι η Apple και η Samsung αυτην την στιγμη, η λογικη απαντηση (αφου τα χρηματα δεν μπαινουν στην εξισωση) θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα σε Galaxy s23 Ultra ή iPhone 15 Pro Max, αναλογα το ποιο λειτουργικο προτιμας.

Εγω θα επελεγα το πρωτο φυσικα.

Ενταξει μπορεις να βαλεις στο τραπεζι και καποιο απο τα Fold για τον wow factor, αλλα δεν θα το επελεγα για καθημερινη χρηση γιατι δεν με εχουν πεισει ακομα τα αναδιπλουμενα.

Για το Caviar Edition δεν το περίμενα. Βασικά δεν ήξερα καν την ύπαρξη του...

Από εκεί και πέρα σίγουρα οι 2 ναυαρχίδες των 2 μεγαλύτερων εταιρειών είναι οι προφανείς απαντήσεις, αλλά γιατί θα επέλεγες ας πούμε το S23 Ultra και όχι κάποιο One+ ή κάποιο Xiaomi? Ειδικά το One+ έχει πλέον δυνατή παρουσία στα folding phones...

Επίσης, γιατί android και όχι iOS? 

Ρωτάω καθαρά ενημερωτικά. Έχω Android κινητό...

3 λεπτά πριν, CaptainChris είπε

Motorola Edge 40, η OnePlus Nord 3 είναι οι καλύτερες συσκευες στα χρήματα που πωλείται αυτή την περίοδο. Δεν θα έδινα περισσότερα από €500 για κινητό σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν είχα την ευκαιρία, είναι πεταμένα λεφτά να ξοδεύεις για μια συσκευή που σε δύο με τρία χρόνια θα αναγκαστείς να αντικαταστήσεις!

Είχα την ίδια άποψη πριν 1 χρόνο, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή με 1000€... 🤷

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, laxanoulis είπε

Από εκεί και πέρα σίγουρα οι 2 ναυαρχίδες των 2 μεγαλύτερων εταιρειών είναι οι προφανείς απαντήσεις, αλλά γιατί θα επέλεγες ας πούμε το S23 Ultra και όχι κάποιο One+ ή κάποιο Xiaomi? Ειδικά το One+ έχει πλέον δυνατή παρουσία στα folding phones...

Επίσης, γιατί android και όχι iOS? 

Ρωτάω καθαρά ενημερωτικά. Έχω Android κινητό...

Θα επελεγα Samsung s23u (οπως και εχω κανει βασικα), διοτι για μενα το πενακι ειναι μονοδρομος απο το πρωτο Note. Οποτε δεν εχω καν καποια αλλη εναλλακτικη, μεχρι στιγμης ειναι μονο Samsung οποτε αναλογως πορευομαι. 

Το android μου ειναι πολυ οικειο, το εχω συνηθισει, ολες οι smart συσκευες μου ειναι android και συνεργαζονται συνηθως καλα μεταξυ τους και δεν θα εμπαινα ευκολα σε διαδικασια να αλλαξω λειτουργικο. Τωρα αν η Apple ειχε να προσφερει κατι ανταξιο του Spen, τοτε ισως να το ξανασυζητουσα.

Καθαρα υποκειμενικα τα παραπανω προφανως.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Είχα την ίδια άποψη πριν 1 χρόνο, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή με 1000€... 🤷

Tι παραπάνω θα πάρεις από μια συσκευή των 1000 ευρώ που δεν σου δίνει αυτή των 500? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Tι παραπάνω θα πάρεις από μια συσκευή των 1000 ευρώ που δεν σου δίνει αυτή των 500? 

Τα 2 σημαντικότερα πράγματα, για εμένα, είναι η καλύτερη κάμερα σαν σύνολο(φωτογραφία και βίντεο) και τα περισσότερα έτη αναβαθμίσεων που οι φθηνότερες συσκευές δεν έχουν. Και μετά παίζουμε στις λεπτομέρειες... Που είναι εκεί πολλές.

Το Poco F1 μου έχει να πάρει security updates εδώ και 3 χρόνια αν δεν κάνω λάθος.

19 λεπτά πριν, stormrain είπε

Θα επελεγα Samsung s23u (οπως και εχω κανει βασικα), διοτι για μενα το πενακι ειναι μονοδρομος απο το πρωτο Note. Οποτε δεν εχω καν καποια αλλη εναλλακτικη, μεχρι στιγμης ειναι μονο Samsung οποτε αναλογως πορευομαι. 

Το android μου ειναι πολυ οικειο, το εχω συνηθισει, ολες οι smart συσκευες μου ειναι android και συνεργαζονται συνηθως καλα μεταξυ τους και δεν θα εμπαινα ευκολα σε διαδικασια να αλλαξω λειτουργικο. Τωρα αν η Apple ειχε να προσφερει κατι ανταξιο του Spen, τοτε ισως να το ξανασυζητουσα.

Καθαρα υποκειμενικα τα παραπανω προφανως.

100% δεκτό και κατανοητό. Άλλωστε είμαι ένας άνθρωπος που είχα Note 3 στο παρελθόν και το επόμενο μου κινητό ήταν Poco F1, που ακούω κατέχω και δουλεύω μέχρι και σήμερα... Αν εξαιρέσουμε την ύπαρξη του Spen, θα επέλεγες ξανά android?

Τέλος, απ' όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει για την σειρά S24, βλέπεις τον εαυτό σου να αναβαθμίζει?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Συμφορουμίτη, αφού τα λεφτά δεν είναι θέμα, πάρε ένα Z Fold 5 ή Oneplus Fold και ένα Iphone 15 pro max και είσαι άρχοντας :) 

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Τέλος, απ' όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει για την σειρά S24, βλέπεις τον εαυτό σου να αναβαθμίζει?

Mπα δεν νομιζω, σιγουρα οχι αμεσα τουλαχιστον. Πηρα το s23U πριν καναν μηνα, με βαση αυτα που εχουν βγει για το 24, ο μονος λογος που προσωπικα θα σκεφτομουν αναβαθμιση, θα ηταν η επιπεδη οθονη επειδη πραγματικα τις εχω σιχαθει τις καμπυλωτες για χρηση με το πενακι. Κατατα, στατιστικα η αναβαθμιση απο την μια ναυαρχιδα μιας εταιρειας στην αμεσως επομενη, σπανιως εχει πραγματικη ουσια και τρελες αλλαγες στην καθημερινη χρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, stormrain είπε

Mπα δεν νομιζω, σιγουρα οχι αμεσα τουλαχιστον. Πηρα το s23U πριν καναν μηνα, με βαση αυτα που εχουν βγει για το 24, ο μονος λογος που προσωπικα θα σκεφτομουν αναβαθμιση, θα ηταν η επιπεδη οθονη επειδη πραγματικα τις εχω σιχαθει τις καμπυλωτες για χρηση με το πενακι. Κατατα, στατιστικα η αναβαθμιση απο την μια ναυαρχιδα μιας εταιρειας στην αμεσως επομενη, σπανιως εχει πραγματικη ουσια και τρελες αλλαγες στην καθημερινη χρηση.

Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα σε S23 Ultra, 15 Pro Max ή αναμονή για S24 Ultra. Και προβληματίζομαι. Αν παίξει καμία καλή προσφορά τώρα το bf για 23 Ultra θα είναι δελεαστική.

Αλλά να πω την αλήθεια? Αύριο ήμουν(είμαι?) έτοιμος να πάω να πάρω 15 Pro Max...🤷 

Edit: Κάποια πράγματα όμως με κρατάνε πίσω στο να αγοράσω iPhone. Θέλω να κάνω την αλλαγή αλλά πχ η απουσία split screen, fast charging, και κανά 2-3 ακόμα πραγμάτων με φρενάρει.

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα sony Xperia 5 v γιατι εχει ολα οσα ζηταω απο ενα τηλεφωνο.

Oled οθονη,microsd,always on displayβπραγματικο,5000 μπαταρια και μικρες διαστασεις.

Δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο με τετοια χαρακτηριστικα μην ψαξετε αδικα.Αγκαθι βεβαια η τιμη μου που ειναι σε αλλο πλανητη......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Εγω θα επαιρνα sony Xperia 5 v γιατι εχει ολα οσα ζηταω απο ενα τηλεφωνο.

Oled οθονη,microsd,always on displayβπραγματικο,5000 μπαταρια και μικρες διαστασεις.

Δεν υπαρχει αλλο τηλεφωνο με τετοια χαρακτηριστικα μην ψαξετε αδικα.Αγκαθι βεβαια η τιμη μου που ειναι σε αλλο πλανητη......

Ενδιαφέρον. Γιατί όχι Asus Zenfone 10? Όταν είχα δει το ZenFone 10 σε reviews, να πω την αλήθεια, μου είχε αρέσει. Αλλά όταν είδα την τιμή είπα μπα. Χαχαχα

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Ενδιαφέρον. Γιατί όχι Asus Zenfone 10? Όταν είχα δει το ZenFone 10 σε reviews, να πω την αλήθεια, μου είχε αρέσει. Αλλά όταν είδα την τιμή είπα μπα. Χαχαχα

Δεν εχει θυρα microsd  και η μπαταρια ειναι 4300 μονο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stormrain είπε

η λογικη απαντηση (αφου τα χρηματα δεν μπαινουν στην εξισωση) θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα σε Galaxy s23 Ultra ή iPhone 15 Pro Max, αναλογα το ποιο λειτουργικο προτιμας.

Αυτό!

Αν προτιμήσεις το android, η Samsung κάνει πάντα καλές προσφορές κατά την παρουσίαση του νέου S2x ultra. Αν περιμένεις ως τότε, παίρνεις το νέο μοντέλο συν πχ έκπτωση/προσφορά του 512 στην τιμή του 256/δωρεάν ακουστικά κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...