Crash24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Η νέα επανασχεδιασμένη κονσόλα PlayStation 5 "Slim" της Sony έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewers, πριν από την επίσημη κυκλοφορία της, επιτρέποντας την εξέταση των αλλαγών σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Ο YouTuber, Dave2D, απέκτησε μια πρώιμη μονάδα και πραγματοποίησε ένα λεπτομερές teardown, αναλύοντας προσεκτικά το βάρος, τις διαστάσεις, το σύστημα ψύξης και τον αρθρωτό σχεδιασμό της μονάδας δίσκου. Το PlayStation 5 Slim διαθέτει μικρές διαφορές σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Ο Dave2D σημειώνει ότι η εμβληματική καμπυλωτή σιλουέτα έχει εξαφανιστεί και έχει αντικατασταθεί από ένα πιο συμβατικό ορθογώνιο σχήμα. Παρά το γεγονός ότι είναι λεπτότερο, το συνολικό αποτύπωμα δεν έχει μειωθεί δραματικά. Ο ίδιος ο YouTuber επικρίνει τη μικρή εξοικονόμηση χώρου δεδομένης της απώλειας του στιλιστικού χαρακτήρα που καθόριζε την εμφάνιση του PlayStation 5. Εσωτερικά, το τροφοδοτικό, ο επεξεργαστής AMD και άλλα βασικά εξαρτήματα παραμένουν τα ίδια από το αρχικό PS5, αντί να αναβαθμιστούν με νεότερα εξαρτήματα όπως στα προηγούμενα slim μοντέλα του PlayStation. Κατά συνέπεια, οι επιδόσεις και η ενεργειακή απόδοση είναι πανομοιότυπες και όχι βελτιωμένες. Ωστόσο, το σύστημα ψύξης έχει επανασχεδιαστεί με έναν πρόσθετο heat pipe και, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγαλύτερη ψύκτρα για να είναι δυνατή η λειτουργία με λιγότερο θόρυβο και με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ο θόρυβος του fan κατευθύνεται τώρα περισσότερο προς τα πλαϊνά πάνελ και όχι κατ' ευθείαν προς τα πάνω. Η πιο μεγάλη αλλαγή είναι χωρίς αμφιβολία η αποσπώμενη μονάδα δίσκου, η οποία συνδέεται μέσω μιας ιδιόκτητης υποδοχής και όχι με καλώδιο. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να προσθέτουν ή να αφαιρούν εύκολα τη μονάδα δίσκου. Όμως υπάρχει μια “παγίδα” αφού επιβεβαιώνεται ότι η μονάδα με τον οπτικό δίσκο (blu-ray) πρέπει να πρέπει να αντιστοιχιστεί με την υπόλοιπη κονσόλα και στη συνέχεια ο χρήστης να ενημερώσει το firmware της πριν καταστεί λειτουργική. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η επισκευή της από τον ίδιο τον χρήστη, ή η αντικατάσταση της εξακολουθεί να είναι περιορισμένη παρά τον αρθρωτό σχεδιασμό. Επιπλέον, το PlayStation 5 Slim προσφέρει περισσότερες ευκολίες, όπως η βάση στήριξης που δεν διαφοροποιεί τον προσανατολισμό και οι μικρές όμορφες βελτιώσεις στο σχεδιασμό. Αλλά όπως σημειώνει το Linus Tech Tips, το σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο βασικό hardware αντιπροσωπεύει μια άτυπη αναβάθμιση μισού βήματος και όχι το άλμα επιδόσεων που συνοδεύει ιστορικά τις κυκλοφορίες των slim κονσολών. Παραμένει ακόμα άγνωστο πότε ακριβώς μέσα στο μήνα θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το νέο PlayStation 5, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχα ενημέρωση για το ευρωπαικό του ντεμπούτο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
panther_512 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Άρα μιλάμε για PS5 Slim, type "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς " 1 1
Georgios Pappas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Will the real slim play please stand up?? 2
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, GCX είπε Προτιμώ το original διότι έρχεται με stand Και γι'αυτό που γράφεις, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ομορφότερο το OG από το slim. Αυτή η γραμμή που κόβει τις δύο πλευρές(πάνω-κάτω) μου φαίνεται πολύ άσχημη. Επίσης, οι διαφορετικές υφές στα 2 πάνελ είναι τραγικό. Το ένα ματ το άλλο glossy. 🤦 1
divnt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 XBOX μόνο ! 3..2...1.... LET THE FIGHT BEGIN!!! 1
GCX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Και γι'αυτό που γράφεις, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ομορφότερο το OG από το slim. Αυτή η γραμμή που κόβει τις δύο πλευρές(πάνω-κάτω) μου φαίνεται πολύ άσχημη. Επίσης, οι διαφορετικές υφές στα 2 πάνελ είναι τραγικό. Το ένα ματ το άλλο glossy. 🤦 συμφωνώ το og ειναι καλύτερο και ομορφότερο ναι και αυτη η διαχωριστική γραμμή ειναι μαπα. Το slim υπάρχει γιατί είναι φθηνότερο στην παραγωγή
laxanoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, GCX είπε συμφωνώ το og ειναι καλύτερο και ομορφότερο ναι και αυτη η διαχωριστική γραμμή ειναι μαπα. Το slim υπάρχει γιατί είναι φθηνότερο στην παραγωγή Φθηνότερο στην παραγωγή αλλά "ακριβότερο" στο ράφι... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από laxanoulis 3
Choronzoon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Φτηνότερο στα υλικά αλλά όχι στη τιμή . Προβλέπω μακροπρόθεσμα το φάτ μοντέλο να διατηρεί ψηλή τιμή στα μεταχειρισμένα . Άσχημο επίσης σχεδιαστικά , το είδα στο βίντεο του Dave και μοιάζει με κινεζικό κλώνο του ps5 που βρίσκεις στο AliExpress . Πραγματικά χάλια 4
kronos360 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Χάλια η πρώτη, χάλια και η δεύτερη..Η πιο άσχημη εμφάνιση σε κονσόλα όλων των γενεών. Συν το υγρό μέταλλο στον επεξεργαστή που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. 2
ntg1980 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, kronos360 είπε Χάλια η πρώτη, χάλια και η δεύτερη..Η πιο άσχημη εμφάνιση σε κονσόλα όλων των γενεών. Συν το υγρό μέταλλο στον επεξεργαστή που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Η πιο άσχημη κονσόλα όλων των εποχών είναι το Xbox Series X. Περισσότερο με καταστροφέα εγγράφων μοιάζει, πάρα με κονσόλα! 2 1
Silverage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kronos360 είπε Χάλια η πρώτη, χάλια και η δεύτερη..Η πιο άσχημη εμφάνιση σε κονσόλα όλων των γενεών. Συν το υγρό μέταλλο στον επεξεργαστή που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν. Το υγρό μέταλλο γιατί σε χαλάει;
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, ntg1980 said: Η πιο άσχημη κονσόλα όλων των εποχών είναι το Xbox Series X. Περισσότερο με καταστροφέα εγγράφων μοιάζει, πάρα με κονσόλα! Seriously? H πιό άσχημη? Όλων? Των? Εποχών? Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά δεν νομίζω να συμφωνήσουν πολλοί μαζί σου. 2
kgkaudi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 12 hours ago, divnt said: XBOX μόνο ! 3..2...1.... LET THE FIGHT BEGIN!!! 1
kronos360 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Silverage είπε Το υγρό μέταλλο γιατί σε χαλάει; Θα με ζωρισει στο σέρβις σε σχέση με αλλαγή πάστας 3 ώρες πριν, ntg1980 είπε Η πιο άσχημη κονσόλα όλων των εποχών είναι το Xbox Series X. Περισσότερο με καταστροφέα εγγράφων μοιάζει, πάρα με κονσόλα! Δώδεκα κονσόλες έχω,απο saturn. Και έτσι κρίνω.το siries x (black tower of the abyss, rhapsody) .το ομορφότερο. Δεν έχω κολλήματα με κονσόλες,τις παίρνω όλες. 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Seriously? H πιό άσχημη? Όλων? Των? Εποχών? Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά δεν νομίζω να συμφωνήσουν πολλοί μαζί σου. Προς εμένα τουλάχιστον.σταληθεια δε μου άρεσε από την αρχή,το βρήκα αποκρουστικό εμφανισιακά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα