Exoskeletor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 ψάχνω να βρω εναν τροπο να φτιάχνω pdf απο πολλές σελίδες που να έχουν και hyperlinks μεσα. δοκινασα το inkscape, τα hyperlinks τα ακυρώνει. ιδανικά θα ηθελα ενα που απλα του βαζω ετοιμες ολες τις σελιδες σαν εικόνες και σε καποιες εικονες να βαζω ckickable link πλαισιο και στο τελος ολες οι σελιδες να βγαίνουν σαν ενα pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα αλλά το word αποθηκεύει σε pdf και διατηρεί κανονικά τα hyperlinks. Το ίδιο και αν αποθηκεύσεις σε html μορφή και μέσα από τον browser αποθηκεύσεις σε pdf ή με κάποιο πρόσθετο εξάγεις την σελίδα σε pdf, πάλι διατηρούνται τα link. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από micos000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 έτσι το κανω τωρα αλλα ειναι ταλαιπωρία και το word οτι και αν κάνω βαζει εστω ενα χιλιοστό περιθώριο. εγω όπως ειπα οι σελίδες μου ειναι ετιμες με design δε θέλω την παραμικρή αλλαγή ή περιθώριο. θελω μονο links να βαλω και να σωθούν ολες μαζι σαν pdf. αυτο το pdf σαν το flash εχει καταντήσει ταλαιπωρία είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Scribus. Η τελευταία έκδοση εδώ, κι αν θέλεις portable εδώ. Για τον τρόπο που γίνεται, δες εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα