AtiX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Αχά άρα εκτός της Apple ως 5G πάροχος, τώρα έχουμε και εμένα που σε είπα πρώτα ψεύτη, οπότε εσυ αμύνθηκες. Ποιοι πάροχοι υποστηρίζουν ΣΗΜΕΡΑ το RCS; Σου απάντησα. Όσοι προσφέρουν 5G, γιατι είναι στα προαπαιτούμενα. Δε σου φτάνει η δική μου εκδοχή; Διάβασε αυτή της GSMA https://www.gsma.com/futurenetworks/rcs/universal-profile/ However, the 5G standards mandate the implementation of RCS in 5G networks and devices. Ψεύτες και η GSMA ε; Τσιράκια της Google. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Το απαρχαιωμένο και παρατημένο πρωτόκολλο λοιπόν, είναι υποχρεωτικό για τους παροχους 5G, δηλαδή το 99% των παρόχων, ΕΞΟΥ και η Vodafone συνεργάστηκε με την Google, γιατί και να ήθελε να μην το υποστηρίξει, δε μπορούσε. Είναι υποχρεωμένη. Προκειμένου λοιπόν να το συντηρεί αυτή, έβγαλε το πρόβλημα απο τα χέρια της. 1+1=2. Για να συνεχίσουμε λοιπόν την συζήτηση, επειδή πιάστηκα με τη γίδα στην πλάτη και είμαι ψεύτης, περιμένω τα δικά σου επίσημα χαρτιά που δείχνουν οτι το RCS είναι α) απαρχαιωμένο β) παρατημένο γ) της Google. Οταν δεν ξέρεις κάτι, μην επιμένεις, γιατι φτάνουμε σε αυτό το σημείο και είναι κρίμα. Πες δεν ξέρω, δεν μου αρέσει. Μην προσπαθείς να μας κάνεις μάθημα, όταν δεν ξέρεις την Αλφαβήτα. Ακόμα δεν μας λες που αναφέρεται ότι ως πρωτόκολλο είναι προαπαιτούμενο και υποχρεωτικό για το 5g…
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Ακόμα δεν μας λες που αναφέρεται ότι ως πρωτόκολλο είναι προαπαιτούμενο και υποχρεωτικό για το 5g… Χαχαχαχα ούτε το διάβασμα καταφέρνεις λοιπόν. Ή η GSMA δε σου αρκεί; θες να το γράψει ο Τιμ Κουκ; περιμένω τα δικά σου έγγραφα με αγωνία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, AtiX said: Ακόμα δεν μας λες που αναφέρεται ότι ως πρωτόκολλο είναι προαπαιτούμενο και υποχρεωτικό για το 5g… Εδώ υποθέτω, στο 4G προαιρετικό, στο 5G προαπαιτούμενο. Operators are free to decide whether or not to implement RCS within their 4G networks. However, the 5G standards mandate the implementation of RCS in 5G networks and devices. GSMA | Universal Profile - Future Networks Κατα τα άλλα κάτι μου λέει ότι η όλη φάση είναι Deja Vu του Type-C...
AtiX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, papp0us είπε Χαχαχαχα ούτε το διάβασμα καταφέρνεις λοιπόν. Ή η GSMA δε σου αρκεί; θες να το γράψει ο Τιμ Κουκ; περιμένω τα δικά σου έγγραφα με αγωνία Όχι φίλε μου, θέλω να μην με αναγκάζουν να χρησιμοποιώ το Google messages επειδή όλοι εγκατέλειψαν το RCS και πήγαν την Google… Αυτό δεν λέτε ότι αντιπροσωπεύει το Android? Για αυτό δεν κατηγορείται η Apple??? Που πήγε η ελευθερία της επιλογής??? (έτσι για να μπούμε στην ουσία της συζήτησης που μετά οι τόσες παροτρύνσεις μου ακόμα δεν εχετε απαντήσει) 1
Chris_BMW Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Thresh είπε Εδώ υποθέτω, στο 4G προαιρετικό, στο 5G προαπαιτούμενο. Operators are free to decide whether or not to implement RCS within their 4G networks. However, the 5G standards mandate the implementation of RCS in 5G networks and devices. GSMA | Universal Profile - Future Networks Κατα τα άλλα κάτι μου λέει ότι η όλη φάση είναι Deja Vu του Type-C... Το type C φίλε moderator ήταν η κερκόπορτα.. Εφόσον η apple υπέκυψε σε αυτό θα αρχίσουν να της ζητανε ολοένα και περισσότερα .. Στο αρχικό μου ποστ και πρώτο του νήματος το έγραψα ξεκάθαρα 1
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Όχι φίλε μου, θέλω να μην με αναγκάζουν να χρησιμοποιώ το Google messages επειδή όλοι εγκατέλειψαν το RCS και πήγαν την Google… Αυτό δεν λέτε ότι αντιπροσωπεύει το Android? Για αυτό δεν κατηγορείται η Apple??? Που πήγε η ελευθερία της επιλογής??? (έτσι για να μπούμε στην ουσία της συζήτησης που μετά οι τόσες παροτρύνσεις μου ακόμα δεν εχετε απαντήσει) Δυσκολία κατανόησης η πλήρης αποσύνδεση με τη πραγματικότητα; Και τολμάς να με λες ψεύτη, εσυ εμένα. Περιμένω ακόμα ένα επίσημο έγγραφο λοιπόν, που να προτρέπει την apple να χρησιμοποιήσει το "google messages" γιατί αυτή είναι η λύση. Εν αναμονή τέσσερων εγγράφων...
AtiX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Thresh είπε Εδώ υποθέτω, στο 4G προαιρετικό, στο 5G προαπαιτούμενο. Operators are free to decide whether or not to implement RCS within their 4G networks. However, the 5G standards mandate the implementation of RCS in 5G networks and devices. GSMA | Universal Profile - Future Networks Κατα τα άλλα κάτι μου λέει ότι η όλη φάση είναι Deja Vu του Type-C... Το διάβασα, από το αποτέλεσμα όμως βλέπουμε ότι δεν είναι προαπαιτούμενο μιας και αρκετοί πάροχοι δεν το “υποστήριξαν” από την αρχή ενώ στην συνέχεια κάποιοι το “εγκατέλειψαν”… χρησιμοποιώ τα “ ” γιατί όπως φαίνεται, ως πρωτόκολλο, θα ήταν ιδανικό στη συνεργασία μεταξύ εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, βλέπουμε τους παρόχους όμως να μην θέλουν να συνεργαστούν ώστε να στηθεί μια ενιαία “πλατφόρμα” που να μην έχει σχέση το λειτουργικό ή τις εφαρμογές… 9 λεπτά πριν, papp0us είπε Δυσκολία κατανόησης η πλήρης αποσύνδεση με τη πραγματικότητα; Και τολμάς να με λες ψεύτη, εσυ εμένα. Περιμένω ακόμα ένα επίσημο έγγραφο λοιπόν, που να προτρέπει την apple να χρησιμοποιήσει το "google messages" γιατί αυτή είναι η λύση. Εν αναμονή τέσσερων εγγράφων... Χαρακτηρίζεις όπως πάντα και μετά σε ενοχλεί που σου απαντάνε στο ίδιο πνεύμα… σε αναμονή τότε της απόφασης… ΥΓ: μα πραγματικά τώρα, στο Android ποιες εφαρμογές είναι συμβατές με RCS? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από AtiX
papp0us Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, AtiX είπε όμως βλέπουμε ότι δεν είναι προαπαιτούμενο μιας και αρκετοί πάροχοι δεν το “υποστήριξαν” από την αρχή ενώ στην συνέχεια κάποιοι το “εγκατέλειψαν”… Mandates. Αλλά εσύ βλέπεις ότι δεν είναι προαπαιτούμενο. Ξαναλέω, θεωρώ το ελάχιστο επίπεδο προαπαιτούμενο για μια συζήτηση. Εσύ δεν ξέρεις καν τι σημαίνει "προαπαιτούμενο" , και χρησιμοποιώ τα "" χωρίς λογο απλά επειδή μπορώ. Αύριο πρωί ανεβάζεις εσύ μόνος σου αν θες έναν RCS server και φτιάχνεις μια εφαρμογή στο android που θα επικοινωνει με όλα τα android που έχουν google messages. Τόσο κλειστό.
AtiX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papp0us είπε Mandates. Αλλά εσύ βλέπεις ότι δεν είναι προαπαιτούμενο. Ξαναλέω, θεωρώ το ελάχιστο επίπεδο προαπαιτούμενο για μια συζήτηση. Εσύ δεν ξέρεις καν τι σημαίνει "προαπαιτούμενο" , και χρησιμοποιώ τα "" χωρίς λογο απλά επειδή μπορώ. Αύριο πρωί ανεβάζεις εσύ μόνος σου αν θες έναν RCS server και φτιάχνεις μια εφαρμογή στο android που θα επικοινωνει με όλα τα android που έχουν google messages. Τόσο κλειστό. Πάμε πάλι, ποιοι υποστηρίζουν σήμερα RCS μέσω των δικτύων τους? Επίσης, ποιοι υποστηρίζουν σήμερα κρυπτογραφημένο RCS μέσω των δικτύων τους και ποιες εφαρμογές είναι συμβατές με αυτά??? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από AtiX 2
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, papp0us είπε Mandates. Αλλά εσύ βλέπεις ότι δεν είναι προαπαιτούμενο. Ξαναλέω, θεωρώ το ελάχιστο επίπεδο προαπαιτούμενο για μια συζήτηση. Εσύ δεν ξέρεις καν τι σημαίνει "προαπαιτούμενο" , και χρησιμοποιώ τα "" χωρίς λογο απλά επειδή μπορώ. Αύριο πρωί ανεβάζεις εσύ μόνος σου αν θες έναν RCS server και φτιάχνεις μια εφαρμογή στο android που θα επικοινωνει με όλα τα android που έχουν google messages. Τόσο κλειστό. Αυτό πρέπει να το κάνει ο πάροχος cosmote vodafone κτλ αντί του SMS. Ας μου διασφαλίσουν ότι όπως τα SMS θα περνάει από τον πάροχο η πληροφορία που μπορεί σύμφωνα με την νομοθεσία της χώρας μου να ελέγξει και να λογοδοτεί και όχι στους Servers 3ων. Η υποχρέωση απαιτεί και κάποια Standard δεν νομίζεις; Το GDPR πάει περίπατο; Θα πληρώνω συμβόλαιο στην cosmote και τα στοιχεία μου θα πηγαίνουν σε τρίτους επειδή είναι ανίκανοι να υλοποιήσουν το RCS; Όταν βάζω μια εφαρμογή τύπου Viber συμφωνώ με τους όρους της κάθε εταιρίας Viber. Κανενας δεν έχει απαντήσει για το ψεύτο 5g της Ελλάδας γιατί δεν έχουμε RCS αλλά μας νοιάζει γιατί μια εφαρμογή της Apple δεν το υποστηρίζει. Εκεί η ΕΕ που είναι;;; 1
JPaxilleas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Ο νόμος για τις ψηφιακές αγορές (DMA) που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πιθανά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για τις νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αλλά και εμάς τους καταναλωτές (περιλαμβάνονται ενδεικτικά κάποια παραδείγματα) και δεν επικεντρώνεται μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές του εκάστοτε gatekeeper συγκεκριμένα των κάτωθι: 3 operating systems (Google Android, iOS, Windows PC OS) 2 web browsers (Chrome and Safari) 1 search engine (Google) 4 social networks (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok) 1 video sharing platform (YouTube) 3 online advertising services (Amazon, Google, and Meta) 2 large communication services (Facebook Messenger and WhatsApp) 6 intermediation platforms (Amazon Marketplace, Google Maps, Google Play, Google Shopping, iOS App Store, Meta Marketplace) Α. Πλεονεκτήματα για νεοφυείς επιχειρήσεις και ΜΜΕ: Δίκαιος ανταγωνισμός: Το DMA στοχεύει να αντιμετωπίσει τη δύναμη των μεγάλων ψηφιακών πλατφορμών στην αγορά και να δημιουργήσει πιο ίσους όρους ανταγωνισμού. Αυτό μπορεί να ωφελήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις ΜΜΕ παρέχοντάς τους καλύτερες ευκαιρίες να ανταγωνιστούν χωρίς να αντιμετωπίζουν αθέμιτες πρακτικές. Π.χ. οι μεγάλοι παίκτες ακολουθούν πρακτικές κατάταξης / διαβάθμισης των δικών τους προϊόντων και υπηρεσιών υψηλότερα από εκείνα των ανταγωνιστών τους, όπως συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν κάποιος αναζητά λύσεις για αποθήκευση στο Google, με τον αποθηκευτικό χώρο Cloud της Google να είναι το κορυφαίο αποτέλεσμα – επισημαίνω δε ότι δεν έχω κάτι με κανέναν μεγάλο παίκτη και απλά αναφέρω παραδείγματα). Π.χ. Η εφαρμογή της DMA θα μπορούσε να απαγορεύσει σε εταιρείες όπως η Apple να επιβάλλουν προμήθεια 30% σε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο App Store της, επιτρέποντας υψηλότερα κέρδη και ευελιξία για τους προγραμματιστές Apple εφαρμογών . Πρόσβαση στην αγορά: Ο κανονισμός μπορεί να διευκολύνει τις μικρότερες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στις ψηφιακές αγορές και να προσεγγίζουν καταναλωτές χωρίς να αντιμετωπίζουν πρακτικές διακρίσεων ή να παρεμποδίζονται από κυρίαρχες πλατφόρμες. Καινοτομία: Ο αυξημένος ανταγωνισμός θα μπορούσε να ενθαρρύνει την καινοτομία μεταξύ των νεοφυών επιχειρήσεων και των ΜΜΕ, καθώς ενδέχεται να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εισάγουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Επιλογή καταναλωτή: Μια πιο ανταγωνιστική αγορά θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών και επιλογών για τους καταναλωτές, καθώς οι μικρότεροι παίκτες ενδέχεται να έχουν καλύτερες πιθανότητες για να πετύχουν. Β. Μειονεκτήματα για νεοφυείς επιχειρήσεις και ΜΜΕ: Κόστος συμμόρφωσης: Η προσαρμογή σε νέες ρυθμιστικές απαιτήσεις μπορεί να επιβάλει πρόσθετο κόστος συμμόρφωσης στις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις ΜΜΕ, και ως εκ τούτου δημιουργεί την ανάγκη για πρόσθετους πόρους. Μειωμένα κίνητρα για ανάπτυξη: Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι αυστηροί κανονισμοί ενδέχεται να αποθαρρύνουν τους επιχειρηματίες και τις νεοφυείς επιχειρήσεις από το να επιδιώξουν επιθετικά την ανάπτυξη, καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόσθετο ρυθμιστικό έλεγχο. Απροσδόκητες συνέπειες: Υπάρχει κίνδυνος το DMA, ενώ στοχεύει μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, να δημιουργήσει ακούσια ακούσιες συνέπειες που επηρεάζουν μικρότερους παίκτες στο οικοσύστημα. Γ. Πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές: Δυνατότητα πολλαπλών επιλογών: Μια πιο ανταγωνιστική ψηφιακή αγορά μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες επιλογές για τους καταναλωτές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν από μια ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων Π.χ. μια πτυχή της ψηφιακής οικονομίας που αντιμετωπίζεται από το DMA είναι ο τρόπος με τον οποίο οι γιγάντιες εταιρείες τεχνολογίας διευκολύνουν ή μη τη φορητότητα και τη διαλειτουργικότητα των δεδομένων όπως σωστά ανέφεραν κάποιοι φίλοι εδώ στο φόρουμ. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών από το app store της Apple μόνο εάν έχετε iPhone; Ή γιατί δεν μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα από το WhatsApp σε έναν χρήστη του Signal; Η εφαρμογή της DMA πιθανότατα θα αναγκάσει τους μεγάλους παίκτες να διασφαλίσουν τη διαλειτουργικότητα των βασικών λειτουργιών των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων τους, καθώς και να παρέχουν πρόσβαση σε βασικά δεδομένα επιχειρηματικής απόδοσης για τους επιχειρηματικούς χρήστες). Π.χ. Το DMA θα μπορούσε σύντομα να αναγκάσει τους τεχνολογικούς γίγαντες να παρέχουν στους χρήστες τους το δικαίωμα να διαγράφουν προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως από το iOS της Apple ή το Android της Google, καθώς και το δικαίωμα εγκατάστασης εφαρμογών από εναλλακτικές πηγές. Προστασία απορρήτου: Το DMA περιλαμβάνει διατάξεις για την προστασία του απορρήτου των καταναλωτών και τη διασφάλιση δίκαιης πρόσβασης στα δεδομένα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια θετική πτυχή για άτομα που ανησυχούν για το απόρρητο των δεδομένων τους (π.χ. είναι πιθανό να απαγορευτεί στις εταιρείες να επαναχρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών τους που έχουν συλλεχθεί από μια υπηρεσία για τους σκοπούς μιας άλλης υπηρεσίας χωρίς τη συγκατάθεσή τους). Δ. Μειονεκτήματα για τους καταναλωτές: Επιδράσεις λόγω συμμόρφωσης: Η εφαρμογή του DMA μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές στο ψηφιακό οικοσύστημα, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, καθώς οι εταιρείες θα πρέπει να προσαρμοστούν – συμμορφωθούν στο νέο ρυθμιστικό πλαίσιο. Μερικές Χρήσιμες Ιστοσελίδες: https://commission.europa.eu/strategy-and-policy/priorities-2019-2024/europe-fit-digital-age/digital-markets-act-ensuring-fair-and-open-digital-markets_en https://www.altagency.co.uk/blog/digital-markets-act-dma-everything-you-need-to-know/ https://usercentrics.com/knowledge-hub/digital-markets-act-dma-legal-compliance/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 10 minutes ago, Dimitris_1981 said: Κανενας δεν έχει απαντήσει για το ψεύτο 5g της Ελλάδας Δεν είναι ψεύτικο το NSA, όλοι με αυτό ξεκίνησαν. Τις τελευταίες βδομάδες αρχισε πιλοτικά και το SA η Cosmote.
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν είναι ψεύτικο το NSA, όλοι με αυτό ξεκίνησαν. Τις τελευταίες βδομάδες αρχισε πιλοτικά και το SA η Cosmote. Ποσό καιρό μου πουλάνε 5g και ακόμα και στο κέντρο δεν πιάνουμε ούτε καν σήμα για κλήση; Τους ελέγχει κανείς που υπηρεσίες που πληρώνουμε είναι μόνο στα χαρτιά και παρέχουν πολύ λιγότερα από όσα οφείλουν; Πρέπει να γίνομαι εγώ η αρχή κάθε φορά που αρνούνται να τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις; Ακόμα και για μετατροπή από συμβόλαιο σε κάρτα έχουν κάνει κλίκα και σου βγάζουν την ψυχή για να στο κάνουν. Συγκεκριμένα με cosmote & cosmote tv ήθελα να κάνω το συμβόλαιο σε κάρτα με φορητότητα από Vodafone.Το εταιρικό νούμερο με κάλυπτε και ήθελα στο προσωπικό να κρατήσω το νούμερο βάζοντας μια κάρτα κάθε μήνα. Για να γίνει χρειάστηκε καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ξαφνικά μια μέρα πριν πέσει το πρόστιμο βρέθηκε Sim…. Είναι λίγο off topic αλλά δεν βλέπω πουθενά να γίνεται θέμα. 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο ένας θα ζημειωθεί με κάτι εξτρά Ο άλλος δεν εμπιστεύεται ούτε το ότι υπάρχει e2e encryption παρά μόνο από την "ομάδα" που υποστηρίζει θέλει να υπάρχουν πολλές εφαρμογές (στους αντιπάλους πάντα) , αλλά όχι όταν αφορούσε π.χ. τις πληρωμές (γιατί και εκεί η "ομάδα" ξέρει το καλό μου και η εφαρμογή της τράπεζας θα κλέβει) δεν αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει νόημα για π.χ. για την vodafone (που είχε) να συντηρεί κάτι και να ξοδεύει λεφτά ενώ όλοι έχουν συγκεκριμένη εφαρμογή , της "αντίπαλης - κακιάς - ομάδας" (αλλά πάλι όταν υπάρχει κάτι στην δικιά του ομάδα , όλα μέλι γάλα) ... όπως έγινε και με τις εφαρμογές για πληρωμές συγκρίνουμε τρίτες εφαρμογές (viber/whatsapp) που (ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ) μαντέψτε υπάρχουν όλες κατά 99,9% παντού ..... α μη ξεχνάμε και όλοι (οι αντίπαλοι) είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν υπάρχουν standard και gdpr για αυτούς γιατί είναι κολλητοί με την Ε.Ε. στο sdna να μπω περισσότερη λογική και νόημα θα βγάλω στα σχόλια Σχολιάζετε τόσες μέρες και αντιδράτε όπως αντιδράτε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Καταλαβαίνετε ότι και να μπει (που δεν) η επιλογή αυτή ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ;;; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2023 από kodorevi8ulis
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 https://www.theverge.com/2023/11/16/23964171/apple-iphone-rcs-support Αφήνω αυτό εδώ και άντε γειά. Ξέρουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα