Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρει κάποιος ,τι λειτουργικό android  πρέπει να εχει το smartphone για να κατεβάσει την εφαρμογή lidl plus για εγγραφή ? (πχ ενα κινητό j5 samsung που εχω ΔΕΝ την κατεβάζει ) ευχαριστώ 

Επεξ/σία από timoleon11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, chios είπε

Android 7 και πάνω λέει ότι θέλει.

J5 (2016) & J5 (2017) έχουν και τα δυο τουλάχιστον android 7

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chios είπε

Android 7 και πάνω λέει ότι θέλει.

ευχαριστώ για την απάντηση 

3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

J5 (2016) & J5 (2017) έχουν και τα δυο τουλάχιστον android 7

ευχαριστώ για την απάντηση , κωδικός μοντέλου ειναι SM-J500FN και βλέπω εχει android 5.1 ,και γι αυτό γράφει οταν πάω να  κατεβάσω την εφαρμογή ,η συσκευή σας ΔΕΝ ειναι συμβατή με αυτή την εκδοση https://www.gmobile.gr/samsung-galaxy-j5-black-sm-j500fn οπότε θέλει αλλο κινητό πιο καινούργιο 

Επεξ/σία από timoleon11
Δημοσ.
7 minutes ago, timoleon11 said:

ευχαριστώ για την απάντηση , κωδικός μοντέλου ειναι SM-J500FN 

Από ότι βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει Android 5.1 Lollipop.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Από ότι βλέπω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει Android 5.1 Lollipop.

ναι αυτο γράφει ,ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.
Just now, timoleon11 said:

ναι αυτο γράφει ,ευχαριστώ για την απάντηση

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί δεν την κατεβάζει καν την συγκεκριμένη εφαρμογή :)

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, timoleon11 είπε

ευχαριστώ για την απάντηση , κωδικός μοντέλου ειναι SM-J500FN 

Α είναι ακόμα πιο παλιό…

Δυστυχώς το τηλ σου έφτασε μέχρι Android 6.0.1 (Marshmallow)

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php

• Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, timoleon11 είπε

κωδικός μοντέλου ειναι SM-J500FN και βλέπω εχει android 5.1 ,και γι αυτό γράφει οταν πάω να  κατεβάσω την εφαρμογή ,η συσκευή σας ΔΕΝ ειναι συμβατή με αυτή την εκδοση https://www.gmobile.gr/samsung-galaxy-j5-black-sm-j500fn οπότε θέλει αλλο κινητό πιο καινούργιο 

Αυτό ήταν εγκατεστημένο από το εργοστάσιο. Δεν το έχεις κάνει αναβάθμιση σε android 7.0? 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Αυτό ήταν εγκατεστημένο από το εργοστάσιο. Δεν το έχεις κάνει αναβάθμιση σε android 7.0? 

σε vodafone που ρώτησα μου ειπαν ...δεν γίνεται ,(οχι δεν το εχω πειράξει καθόλου ) ξέρεις αν μπορεί να γίνει σε android 7 ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, timoleon11 είπε

σε vodafone που ρώτησα μου ειπαν ...δεν γίνεται ,(οχι δεν το εχω πειράξει καθόλου ) ξέρεις αν μπορεί να γίνει σε android 7 ?

Πήγες στις ρυθμίσεις να δεις αν υπάρχει νεώτερη έκδοση;

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, timoleon11 είπε

Το είχα κι εγώ το J5 πριν κάτι χρόνια αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν του 2015 ή του 2016 και αν θυμάμαι καλά τα είχα κάνει όλα τα διαθέσιμα updates.

Ακολούθα τις οδηγίες που λέει εδώ 

Δημοσ.
On 09/11/2023 at 21:35, timoleon11 said:

προσωπικα δεν αξιζει να ασχοληθεις. με λιγα σχετικα χρηματα ακομα και απο αγγελιες αγοραζεις κινητο με android 13. μελλοντικα και αλλες εφαρμογες δεν θα παιξουν στο κινητο σου

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 09/11/2023 at 21:38, Ukforthemoment said:

Πήγες στις ρυθμίσεις να δεις αν υπάρχει νεώτερη έκδοση;

ευχαριστώ που απάντησες 

On 09/11/2023 at 22:08, Nabuko said:

Το είχα κι εγώ το J5 πριν κάτι χρόνια αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν του 2015 ή του 2016 και αν θυμάμαι καλά τα είχα κάνει όλα τα διαθέσιμα updates.

Ακολούθα τις οδηγίες που λέει εδώ 

πολλά ευχαριστώ φίλε μου που ενδιαφέρθηκες κ ασχολήθηκες ,για σιγουριά πήγα σε κατάστημα που επισκευάζει κινητά κλπ , η ανώτερη εκδοση android που μπορεί να εχει το συγκεκριμένο κινητό ειναι η 6.0.1, παραπάνω ΔΕΝ...

On 09/11/2023 at 22:28, poulinos said:

προσωπικα δεν αξιζει να ασχοληθεις. με λιγα σχετικα χρηματα ακομα και απο αγγελιες αγοραζεις κινητο με android 13. μελλοντικα και αλλες εφαρμογες δεν θα παιξουν στο κινητο σου

φυσικά και ΔΕΝ αξίζει ,απλά το εχω για το χωριό (ειναι και 4g)οταν πηγαίνω κ το χρησιμοποιώ σαν tethering μέσω usb καλώδιο σε  lap-top η σταθερό η/υ ,ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 10/11/2023 at 13:47, timoleon11 said:

φυσικά και ΔΕΝ αξίζει ,απλά το εχω για το χωριό (ειναι και 4g)οταν πηγαίνω κ το χρησιμοποιώ σαν tethering μέσω usb καλώδιο σε  lap-top η σταθερό η/υ ,ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες 

αν ειναι για τετοια χρηση ναι τοτε μπορει να μην πολυαξιζει.αλλα γενικα πλεον ακομα και για αυτην την χρηση μπορεις να βρεις κινητο κατω απο 100 ευρω που να εχει πανω android 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...