Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μου συστήσει (όποιος γνωρίζει παρακαλώ) κάποια σειρά βιβλίων , προκειμένου να ξεκινήσω να κάνω μαθήματα στο σπίτι στο παιδί μου.

Είμαι κάτοχος Campbridge C2.Το παιδί είναι στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Θα ήθελα παρακαλώ κάποιο βιβλίο που να βάζει σωστές βάσεις και ας πηγαίνει πιο αργά , παρά κάποιο βιβλίο τύπου εύκολα και γρήγορα αγγλικά.

• Confused 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο, δες τι υπάρχει και κρίνε ποιο ταιριάζει σε αυτό που θέλεις και μπορείς κι εσυ να ανταπεξέλθεις σαν διδάσκων. Αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό, σίγουρα δεν είσαι επαρκής για τα παρακάτω και πρέπει να βρεις επαγγελματία. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μάλιστα.

Αν υπαρχει κάποιος με μεγαλύτερη κατάρτιση , θα το εκτιμούσα 

Επεξ/σία από kariolikos
Δημοσ.

Αν θες να το κανεις εσυ για λογους οικονομικους παω πασο, αν θες να το κανεις απο άποψη, καλύτερα να απευθυνθεις σε καποιο φροντιστηριο, δεν εχεις την εμπειρια ουτε τις γνωσεις   και θα κανεις κακο στην μόρφωση του παιδου σου

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kariolikos είπε

μάλιστα.

Αν υπαρχει κάποιος με μεγαλύτερη κατάρτιση , θα το εκτιμούσα 

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία. Και σίγουρα την έχω μεγαλύτερη από σένα.

Δημοσ.

Όχι δεν το κάνω από άποψη 

10 minutes ago, animor said:

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνία. Και σίγουρα την έχω μεγαλύτερη από σένα.

Αγαπητέ , ψάχνω απλά ένα βιβλίο.Διάβασα το σχόλιο σου και δεν μου πρότεινες βίβλιο.

Κάποιος εν ενέργεια καθηγητής/δάσκαλος μπορεί να βοηθησει ίσως καλύτερα , υποδεικνυοντάς μου κάποιο. 

Δημοσ.

Σε φροντιστήριο χρησιμοποιούν βιβλία της Burlington για αυτό το επίπεδο.

Η πιο πρόσφατη σειρά είναι τα RICCO AND ME. Υπάρχει για pre-juniors , a junior και   a-b junior μαζί.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 09/11/2023 at 16:41, kariolikos said:

Όχι δεν το κάνω από άποψη 

Αγαπητέ , ψάχνω απλά ένα βιβλίο.Διάβασα το σχόλιο σου και δεν μου πρότεινες βίβλιο.

Κάποιος εν ενέργεια καθηγητής/δάσκαλος μπορεί να βοηθησει ίσως καλύτερα , υποδεικνυοντάς μου κάποιο. 

Το οτι εισαι κάτοχος C2 δεν σημαινει οτι μπορεις να διδαξεις την γλωσσα. Αληθεια, ειναι τοσο απλο. Μην παρεις το παιδί στον λαιμο σου και τρεχουμε μετα οι εκπαιδευτικοί να μαζέψουμε τα σπασμένα.

(Και ουτε υπαρχει ΕΝΑ βιβλιο που να λειτουργει καλα για ολα τα παιδια. Οποιος σου προτεινει ετσι απλα χωρις να γνωρίζει τις αναγκες του παιδιου σου τοτε δεν ειναι καταρτισμενος επαγγελματιας.)

• Like 1
Δημοσ.

I Wonder Junior A - Jumbo Pack της Express Publishing.

Δείτε αυτήν τη σειρά βιβλίων με τις πιο σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις, για έναν εκπαιδευτικό.

Spoiler

iWonder is a series that teaches English alongside other school subjects and brings all the wonderful elements of the real world into the language classroom. The course has been designed to fully engage and motivate young learners and to ensure that they develop a love of learning that is never-ending!

• Cross-curricular Language Learning extending and enriching the pupils’ language experience
  • Mediation activities to help pupils process and transmit information
  • Focus on 21st Century Skills (critical thinking, communication, collaboration and creativity)
  • Development of Social and Emotional Skills (role play, craftwork, games, songs, stories and values)
  • Winning combination of print and digital resources including authentic documentary-style videos and video animations, Multi-ROM, ieBook, IWB, a unique Digi Platform and an exciting AR app

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Jason15 said:

Σε φροντιστήριο χρησιμοποιούν βιβλία της Burlington για αυτό το επίπεδο.

Η πιο πρόσφατη σειρά είναι τα RICCO AND ME. Υπάρχει για pre-juniors , a junior και   a-b junior μαζί.

Ευχαριστώ πολύ 

20 minutes ago, A10B said:

I Wonder Junior A - Jumbo Pack της Express Publishing.

Δείτε αυτήν τη σειρά βιβλίων με τις πιο σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις, για έναν εκπαιδευτικό.

Reveal hidden contents

iWonder is a series that teaches English alongside other school subjects and brings all the wonderful elements of the real world into the language classroom. The course has been designed to fully engage and motivate young learners and to ensure that they develop a love of learning that is never-ending!

• Cross-curricular Language Learning extending and enriching the pupils’ language experience
  • Mediation activities to help pupils process and transmit information
  • Focus on 21st Century Skills (critical thinking, communication, collaboration and creativity)
  • Development of Social and Emotional Skills (role play, craftwork, games, songs, stories and values)
  • Winning combination of print and digital resources including authentic documentary-style videos and video animations, Multi-ROM, ieBook, IWB, a unique Digi Platform and an exciting AR app

Ευχαριστώ.Θα τα κοιτάξω 

Δημοσ.
2 hours ago, *nenya* said:

Το οτι εισαι κάτοχος C2 δεν σημαινει οτι μπορεις να διδαξεις την γλωσσα. Αληθεια, ειναι τοσο απλο. Μην παρεις το παιδί στον λαιμο σου και τρεχουμε μετα οι εκπαιδευτικοί να μαζέψουμε τα σπασμένα.

(Και ουτε υπαρχει ΕΝΑ βιβλιο που να λειτουργει καλα για ολα τα παιδια. Οποιος σου προτεινει ετσι απλα χωρις να γνωρίζει τις αναγκες του παιδιου σου τοτε δεν ειναι καταρτισμενος επαγγελματιας.)

Δεν θέλω να διδάξω σε τάξη , στο παιδί μόνο που ξεκίνησε τα πρώτα του αγγλικά στο σχολείο

Θέλω να πω ότι έχω γερές βάσεις και στη γραμματική και στον λεξιλόγιο , διότι τρέφω αγάπη για αυτή τη γλώσσα και επίσης θυμάμαι καλά τα δικά μου χρόνια και ποσό μου άρεσε να τη μαθαίνω 

Γι αυτούς τους λόγους δεν ενστερνίζομαι κάποιες αποτρεπτικες απόψεις που διαβάζω.

Δεν περίμενα να το παίρνατε τόσο προσωπικά κάποιοι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητησες απόψεις απο επαγγελματίες και τελικα δεν σου αρεσαν...

Η διδασκαλια δεν εχει σημασια αν θα ειναι προς ενα ή προς εκατον ενα ατομα. Αυτο δεν θες να καταλαβεις, την ευθυνη που περιλαμβανει. Ουτε ειναι μονο γραμματικη και λεξιλογιο η διδακτικη. Αν ηταν ετσι απλα τα πραγματα, όλοι γυρω μας επιτυχημενοι εκπαιδευτικοι θα ηταν! Ακυρωνεις ολοκληρο κλαδο, ολοκληρες ερευνες πανω στην εκπαιδευση και διδασκαλια.

Ναι, θα το παιρνω προσωπικα γιατι ειναι το επαγγελμα που αγαπω να κάνω μεχρι να πεθανω. Αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο και θα σου ευχηθω απλα καλο βραδυ και ... Καλα μυαλα.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ μπορεί να σε απορρίψω σαν επαγγελματία , γιατί εξανίστασαι τόσο πολύ ; Εσυ δεν  είπες ότι δεν κάνει ΕΝΑ βιβλίο  για όλους τους μαθητές;Το ίδιο ισχύει και με τους καθηγητές , σε περίπτωση που σου διαφεύγει.

Οπως και να χει, ευχαριστώ που μου εξέθεσες την άποψη σου, αν και θα προτιμούσα να ήσουν πιο ψύχραιμος και πιο μετρημένος 

Καλό βράδυ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kariolikos είπε

Δεν θέλω να διδάξω σε τάξη , στο παιδί μόνο που ξεκίνησε τα πρώτα του αγγλικά στο σχολείο

Θέλω να πω ότι έχω γερές βάσεις και στη γραμματική και στον λεξιλόγιο , διότι τρέφω αγάπη για αυτή τη γλώσσα και επίσης θυμάμαι καλά τα δικά μου χρόνια και ποσό μου άρεσε να τη μαθαίνω 

Γι αυτούς τους λόγους δεν ενστερνίζομαι κάποιες αποτρεπτικες απόψεις που διαβάζω.

Δεν περίμενα να το παίρνατε τόσο προσωπικά κάποιοι 

Στις 9/11/2023 στις 12:40 ΜΜ, kariolikos είπε

Καλησπέρα.Θα ήθελα να μου συστήσει (όποιος γνωρίζει παρακαλώ) κάποια σειρά βιβλίων , προκειμένου να ξεκινήσω να κάνω μαθήματα στο σπίτι στο παιδί μου.

Είμαι κάτοχος Campbridge C2.Το παιδί είναι στις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Θα ήθελα παρακαλώ κάποιο βιβλίο που να βάζει σωστές βάσεις και ας πηγαίνει πιο αργά , παρά κάποιο βιβλίο τύπου εύκολα και γρήγορα αγγλικά.

Καλύτερα μην το δοκιμάσεις. Άκουσε και λίγο κάποιους που ξέρουν.

Δημοσ.
7 hours ago, mary said:

Καλύτερα μην το δοκιμάσεις. Άκουσε και λίγο κάποιους που ξέρουν.

Φαντάζομαι εσυ δεν κανείς τυπογραφικά , έτσι ;

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.Απο του χρονου θα γραφτεί σε φροντιστήριο.Δεν έχω σκοπό να υπόκαταστήσω κανενα εκπαιδευτικό, όπως κάποιοι λανθασμένα αισθανθήκατε.Αφορά μόνο μια μικρή βοήθεια για να εκκινήσει το ενδιαφέρον και να έχει ένα καλό ξεκίνημα, διότι στο σχολείο είναι δύσκολο με τον αριθμό των παιδιών και τον χρόνο που διατίθεται.

Ευχαριστω.

Παρακαλώ να κλειδωθεί το θέμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...