Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα γελοια milestones δηλαδη βαρεθηκαμε. Καθε χρονο νεο OS και χωρις κατι ιδιαιτερα καινουργιο.. Ειναι λιγο κατρακυλα αυτο σε βαθος χρονου.. Αγωνας δρομου διχως τελος

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagi0tisgr είπε

Bugs η Apple?

Τώρα τελευταία θα έπρεπε να λέγεται iBug το λογισμικό.

Πως τα καταφέρνει να έχει λιγότερες λειτουργίες από τα Android και περισσότερα bug ταυτόχρονα με ξεπερνά! 

Επειδή κανείς δεν δίνει σημασία στο χάος του android ενώ το παραμικρό του iOS γίνεται είδηση εσυ κατέληξες στο συμπέρασμα πως το android έχει λιγότερες ευπάθειες ;;

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rubble είπε

η apple τα λύνει δεν τα αγνοεί και τα αφήνει περιμένοντας επόμενη έκδοση σαν άλλους.

τίποτα δεν αφήνει στην τύχη, είναι iOS ;)

Fake news. Τα bugs στο Android αντιμετωπίζονται άμεσα είτε μέσω μεγάλης ενημέρωσης, είτε μέσω security updates είτε μέσω των ενημερώσεων του Google Play. Δεν έχει και λογική να αφήσεις ένα χρόνο bugs για την επόμενη έκδοση που έχει τις δικές της αλλαγές τα δικά της θέματα και τις δικές της προκλήσεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mants118 είπε

δηλαδή είναι είδηση σε αυτό το site οτι το iOS 18 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 έχει bugs!!! χαχαχαχα!!!! 

ΑΛΙΜΟΝΟ και να μην έχει bugs κάτι που δουλεύει μια εταιρεία με πιθανόν νέα πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουν!!! ;)

Το διάβασες το άρθρο ? Σταμάτησαν την εξέλιξη του ios 18  και μετέφεραν όλους τους πόρους για; Να διορθώσουν τα bugs που υπάρχουν στο ios 17. (Τα αμέτρητα bugs ) που κάθε λίγο εμφανίζονται. 

Δημοσ.
1 hour ago, M_i_k_e_ said:

Έχει κουράσει η apple

Εσένα πως σε κούρασε που δεν έχεις πιάσει ποτέ iphone στα χέρια σου;  🤣

• Like 2
Δημοσ.

Apple watch 6 (ολοκαινουριο μαλιστα γιατι το προηγουμενο πνιγηκε) φουλ bugs παντου στο watchOS 10 και δε διορθωνεται τιποτα με δυο ακομα αναβαθμισεις που πηρε, ουτε beta να ηταν.

Δε ξερω πως τα παει στα επομενα μοντελα.

Δημοσ.
2 hours ago, billdanos said:

Βασικά εσείς τα έχετε συνηθίσει και δεν τα βλέπετε ενώ εμείς μόλις τα δούμε για πρώτη φορά "φρικάρουμε", γιατί έχουμε καλομάθει! :) 

Spoiler

Τι πρώτη φορά μωρε. Το xcode από το 2017 μέχρι σήμερα, σταθερά 2 φορές τη βδομάδα κρασαρει χωρίς λόγο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tlykog είπε

Ποια σε ενοχλούν εσένα; Εννοώ τί κάνεις ακριβώς και σου βγάζουν προβλήματα;

Πριν 2 μήνες. Το άρθρο γράφει ότι εργάζεται στο 18.

Παρόλα αυτά, όλα έχουν bugs. Το θετικό είναι ότι κάθε τόσο βγάζει patches και διορθώνει κάποια από αυτά.

Κοίτα να δεις που το αυτονόητο το θεωρούμε και θετικό. Ειδικά για ένα brand που το selling point του είναι το λογισμικό. Έχουμε ρίξει στα τάρταρα τα στάνταρ μας ως καταναλωτές τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σαν να λέμε...

Δεν πήγα με αμάξι σήμερα στη δουλειά... γιατι δεν εχω αμάξι.

ή

Δεν έχω απλώσει τα ρούχα γιατί... δεν έχω πλυνει τα ρούχα

ή

Δεν φόρεσα παντελόνι γιατι φόρεσα σορτσάκι

...Ρε παιδιά; Εννοείται οτι ο μόνος λογος που κάποιος δεν βγάζει μια αναβάθμιση ειναι γιατι δεν την εχει ολοκληρώσει. Προφανώς και θα έχει bugs.

Επεξ/σία από Volga
Δημοσ.

Καλό θα ήταν αντί να βγάζει συνέχεια αναβαθμίσεις λειτουργικού να κάνει και καμία βελτιστοποίηση στους intel based Mac που μας εχει χεσμεν...Πολλοι πιστευω αγοραζαν κανονικα τετοια μηχανηματα μεχρι και το 2020 χωρις να ξερουν τι μας περιμενει. Ειναι δηλαδη λειτουργικο το Monterey? Που με το που βαζεις ενα YouTube σε ενα MacBook Air 2019 αρχιζουν τα ανεμιστηρακια σαν τρελλα και στην μικροτερη αναλυση? Ειναι λειτουργικο το Sonoma? Δεν το εβγαζε Κονομα λεω εγω... Αφηνεις να κανει boot και κανεις login για σιγουρια μετα απο 1-2 λεπτα και βλεπεις να μην υπαρχει taskbar για τουλαχιστον 30-45 δευτερολεπτα? 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η apple πλέον ασχολείται με μόνο apple silicon και ολους τους αλλους τους ταλεπωρει. Δεν ξερω ποιος ειναι υπευθευνος software architect αλλα ενα σοβαρο λειτουργικο υπηρχε και πανε να το διαλυσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geont είπε

Καλό θα ήταν αντί να βγάζει συνέχεια αναβαθμίσεις λειτουργικού να κάνει και καμία βελτιστοποίηση στους intel based Mac που μας εχει χεσμεν...Πολλοι πιστευω αγοραζαν κανονικα τετοια μηχανηματα μεχρι και το 2020 χωρις να ξερουν τι μας περιμενει. Ειναι δηλαδη λειτουργικο το Monterey? Που με το που βαζεις ενα YouTube σε ενα MacBook Air 2019 αρχιζουν τα ανεμιστηρακια σαν τρελλα και στην μικροτερη αναλυση? Ειναι λειτουργικο το Sonoma? Δεν το εβγαζε Κονομα λεω εγω... Αφηνεις να κανει boot και κανεις login για σιγουρια μετα απο 1-2 λεπτα και βλεπεις να μην υπαρχει taskbar για τουλαχιστον 30-45 δευτερολεπτα? 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η apple πλέον ασχολείται με μόνο apple silicon και ολους τους αλλους τους ταλεπωρει. Δεν ξερω ποιος ειναι υπευθευνος software architect αλλα ενα σοβαρο λειτουργικο υπηρχε και πανε να το διαλυσουν.

Προσυπογράφω 

τα τελευταία δυο χρόνια το MacBook Pro του 2015 που έχω σέρνεται απίστευτα 

καλά το YouTube κλικάρεις και ανοίγει μετά από δυο sec …

Το έχω σκίσει δεν λέω αλλά δεν συμπεριφερόταν έτσι πριν την έλευση των silicon.

Δηλαδή να  κρατάει η μπαταρία 6 ωρες μετά από τόσα χρόνια και το λειτουργικό -από εταιρεία software- να μην ανταποκρίνεται 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Πως τα καταφέρνει να έχει λιγότερες λειτουργίες από τα Android και περισσότερα bug ταυτόχρονα με ξεπερνά! 

Αυτοματισμοί λέγονται. Ο,τι έχεις εσύ σε έλεγχο (λειτουργίες), η Apple προσπαθεί να το χειρίζεται αυτόματα για να δείχνει πιο απλό στο χρήστη. Το αυτόματο κρύβει πάντα περισσότερη πολυπλοκότητα. Περισσότερη πολυπλοκότητα σημαίνει και πιθανόν περισσότερα λάθη.

Δημοσ.

Τίποτα απλά θέλουν να μας το πουν με τροπο ότι ξέρετε κάτι... βάλτε το χέρι στην τσέπη και αγοράστε κάτι καινούργιο το οποίο πάλι θα σας το κάνουμε κουρέλι με τα φανταστικά major os updates σε χρονο μηδεν :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panathatube είπε

Fake news. Τα bugs στο Android αντιμετωπίζονται άμεσα είτε μέσω μεγάλης ενημέρωσης, είτε μέσω security updates είτε μέσω των ενημερώσεων του Google Play. Δεν έχει και λογική να αφήσεις ένα χρόνο bugs για την επόμενη έκδοση που έχει τις δικές της αλλαγές τα δικά της θέματα και τις δικές της προκλήσεις. 

Ναι όπως έφτιαξαν στο S9 το ότι έχανα επικοινωνία και στις 2 sim και το έπαιρνα χαμπάρι όταν πήγαινα να κάνω κλήση ή μου έστελναν μνμ στο Teams. Και μιλάμε για εταιρικό νούμερο που χάνοντας κλήσεις είναι πρόβλημα. Συνέβαινε  σπάνια μια στους 3 μήνες  αλλά συνέβαινε....

Το ίδιο συμβαίνει κάποιες φορές και στο κινητό συγγενή μου Α40 με μονή SIM.

Επίσης κάποια στιγμή στο ρολόι λειτουργούσε όποτε ήθελε η μέτρηση παλμών. Και μιλάμε για πολύ  προσεκτική χρήση ,  ούτε γρατζουνιά και πάντα γνήσια Samsung accessories  και φορτιστές.
Κάποια στιγμή νευρίασα  και το  έβαλα στην άκρη και δεν το ξαναχρησιμοποίησα  ποτέ.

Παρόλα αυτά εξακολουθώ να θεωρώ την Samsung την καλύτερη επιλογή σε Android και την προτείνω. 

Μέχρι τώρα λιγότερο από 2 μήνες δεν είχα πρόβλημα με iPhone 15 Pro και Apple Watch Series 9. Ίσως ήμουν από τους τυχερούς που δεν τους έτυχαν τα προβλήματα του iOS 17.0. Είναι νωρίς βέβαια  για να έχω πλήρη  άποψη σε ένα χρόνο θα έχω καλύτερη άποψη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γι' αυτό τα καινούργια MacBook pro M3  είναι με Ventura ? το Sonoma πρέπει να το κατεβάσεις manually και δεν εμφανίζεται στα updates 

Επεξ/σία από ethereum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...