Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξύ Kia Stonic και Toyota Yaris Cross, τι θα επιλεγατε?

Προκάτοχος και λάτρης ασιατικών αυτοκινητοβιομηχανιών, και ο μόνος λόγος που βάζω το Stonic είναι ότι οι τιμές πλέον για καινούριο είναι σουρεαλιστικές 😅

Δημοσ.

για το ΚΙΑ θα σου πώ ότι το 1,2 είναι αδύναμο, ενώ το 1,0 καέι πολύ για τα κυβικά του. για το ΤΟΥΟΤΑ προσωπικά στο test drive που έκανα απογοητεύτηκα πολύ. είναι αυτοκίνητο πόλης, συν ότι έχει αναμονή 1+ χρόνο.

Δημοσ.

Λες οτι εισαι λατρης των ασιατικων αλλα νομιζω θα εβαζα στην θεση σου και το Puma σε αυτη την κατηγορία. βεβαια περι ορεξεως...ασε που μερικα Puma είναι ετοιμοπαραδοτα. για Toyota.... καλα χριστουγεννα (του 2025)😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giokol είπε

Λες οτι εισαι λατρης των ασιατικων αλλα νομιζω θα εβαζα στην θεση σου και το Puma σε αυτη την κατηγορία. βεβαια περι ορεξεως...ασε που μερικα Puma είναι ετοιμοπαραδοτα. για Toyota.... καλα χριστουγεννα (του 2025)😅

Ευχαριστώ το έχω και αυτό στο μυαλό μου είναι η αλήθεια!

Δημοσ.

Πως τα αγοράζετε αυτά τα Toyota ρε παιδιά, τα πιο κακόγουστα αμάξια. Εγω θα κοίταγα και το Renault Captur LPG, το πιο οικονομικό

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Πως τα αγοράζετε αυτά τα Toyota ρε παιδιά, τα πιο κακόγουστα αμάξια. Εγω θα κοίταγα και το Renault Captur LPG, το πιο οικονομικό

χαχχα.. ισχυει δεν ειναι οτι πιο ωραιο αλλα πονταρουμε στην αξιοπιστια... αν και τα τελευταια χρονια Peugeot και Puma εχουν ανεβει

Δημοσ.
23 ώρες πριν, JimxxZe είπε

Γούστα είναι, πάντως το chr είναι πολύ ποιο όμορφο και αξιόπιστο από το captur.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/11/2023 στις 9:37 ΠΜ, Petrotos3 είπε

Προκάτοχος και λάτρης ασιατικών αυτοκινητοβιομηχανιών, και ο μόνος λόγος που βάζω το Stonic είναι ότι οι τιμές πλέον για καινούριο είναι σουρεαλιστικές 😅

Το Yaris Cross θα έλεγα αν μπορείς να περιμένεις 1+ χρόνο για παράδοση (αν δεν άλλαξε κάτι). Δεν βλέπω πάντως σε κανένα από τα δύο λόγους "λατρείας". Διεύρυνε τους ορίζοντές σου λίγο και θα βρεις πιθανότατα κι άλλα υποψήφια για να κάνεις τη δουλειά σου. Γιατί τέτοια αυτοκίνητα που συζητάμε είναι απλά για να κάνεις -όσο καλά μπορούν να το καταφέρουν- τη δουλειά σου.

Επεξ/σία από theopan
  • Like 1
Δημοσ.

Πόσο σύντομα το θες;

Γιατί το Yaris Cross θέλει ακόμα και τώρα 12 μήνες κι αυτός ήταν ο λόγος που το απέρριψα πέρυσι τατοια εποχή που έψαχνα.

Το Stonic το είχα δει, αλλά για να το πάρω με αυτόματο κλιματισμό που τον ήθελα, έπρεπε να πάω στην πανέμορφη έκδοση Gt Line, η οποία όμως πήγαινε ψηλά. Μην ξεχνάς πως είναι από τα μικρότερα σε χώρους (ψευτο)suv και ουσιαστικά είναι ένα ελαφρώς μεγαλύτερο Rio.

Εάν επιμένεις σε Ασιάτες, δες το crossover Hyundai Bayon 1.0 (φοράει τον ίδιο κινητηρα με το Stonic). Είναι το πλέον φορτωμένο εξοπλιστικά, απλά το μάτι μου δεν χωνεψε το σχήμα του! Δεν ξέρω, όμως, τι παίζω τώρα απο χρόνο παράδοσης.

Γενικότερα, είχα βάλει όριο το 6μηνο κι ετσι κατέληξα σε Suzuki Vitara, το όποιο αυτόν τον καιρό έχει 4 μήνες αναμονή.

Εναλλακτικές σε αυτό το εύρος τιμών σε Ευρωπαίους δεν σου γράφω αφού δεν ψήνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
On 09/11/2023 at 09:44, Panagiotis 05 said:

ενώ το 1,0 καέι πολύ για τα κυβικά του

Πρώτα απ' όλα η κατανάλωση δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα κυβικά, αλλά (κυρίως) με την ισχύ. Και για όχημα 100 PS δε καίει πολύ, καίει αρκετά τυπικά. Δίνει 4,6 - 7,2 ανάλογα τον κύκλο στο WLTP. 

Δημοσ.

Προκάτοχος και λάτρης ασιατικών αυτοκινητοβιομηχανιών

Ρε φίλε, είσαι...προκάτοχος...αυτοκινητοβιομηχανιών... και γλυκοκοιτάζεις τουότα και κία;

ΝΤΡΟΠΗ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...