Alexrokas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Έχω ένα laptop hp pavilion gaming 15-ec1005nv με windows 11 home.. Όταν παταω να ανοίξω το laptop μου μου βγάζει (Η είσοδος στην υπηρεσία προφίλ του χρήστη απέτυχε. Το προφίλ χρήστη δεν μπορεί να φορτώσει) παταω οκ και μου βγάζει στην οθόνη κλειδώματος εάν βάλω κωδικό και προσπαθεί να μπω μου ξανά βγάζει το ίδιο μήνυμα, εάν πατήσω επανεκκίνηση μετά από λίγο με ξανά βγάζει στην οθόνη κλειδώματος για δεύτερη φορά τώρα αν πατήσω των κωδικό θα μου βγάλει (προετοιμασία των windows) και μετά από 5 με 10 λεπτά θα μπει σε έναν κενό χρήστη, ξανά κάνω επανεκκίνηση και τότε μόνο μπαίνει στον χρήστη μου. Οταν μπαίνω στον φακελο c:/χρήστες πριν μου είχε μόνο τον δικό μου χρήστη και κοινόχρηστα, ενώ τώρα έχει άλλους 14 φακέλους ο ένας έχει ονομασία TEMP και οι υπόλοιποι 13 TEMP.LAPTOP- τι μπορώ να κάνω; (το laptop το είχα αγοράσει το 2021 καινούργιο)
Xristaras12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 απ οτι φαίνεται το φορματ δεν το γλυτώνεις. Αν δεν κάνω λάθος, στα συγκεκριμένα αφού πατήσεις το power button μετά πατάς συνεχόμενα το f9 και σε βάζει σε recovery menu. Τα αρχεία σου λογικά τα ξεχνάς αναλόγως τι επιλογές θα σου δώσει.
Kthulhou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) boot-άρειςμε κάποιο ubuntu ή liveusb, winPE κλπ κ τραβάς τα αρχεία σου backup, με F9 επιλέγεις το boot menu μετά φτιάξε από τη Microsoft , ένα usb stick να στήσεις win11 , https://www.microsoft.com/software-download/windows11 θα ξαναστήσεις win11 home, ώστε η άδεια που είναι "φυτεμένη" στη μητρική, θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα κ θα είσαι οκ μετά πας στην ΗΡ κ κατεβάζεις drivers Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Kthulhou 1
Alexrokas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Backup τα δικά μου αρχεία τα έχω, είναι κάτι άλλο που πρέπει να κρατήσω για να κάνω format;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα