andreaspA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sablj είπε Δηλαδή εγώ που πήρα το αυτοκίνητο στην Αθήνα (όπου η άδεια έχει ΤΚ Αθηνών) και πλέον έχω μετακομίσει μόνιμα εκτός Αθηνών τι πρέπει να δηλώσω στην Ασφαλιστική ? ημουν ξεκαθαρος. Τι σημαινει "εχω μετακομισει εκτος αθηνων"??. Εχεις μισθοδοσια απο την κωλοπετινιτσα? τοτε οκ! εχεις εκαθαριστικο? εχεις τκ αδειας? εχεις φύλλο πορειας? Το "εχω μετακομισει στην κωλοπετινιτσα" αλλα δεν εργαζομαι , καθομαι και κοιταω τον ουρανο, δεν σου δίνει κανενα αποδεικτικο. θα εισαι ασφαλισμενος με ΤΚ αθηνων. Λογαριασμοι ΔΕΗ, ΟΤΕ και διαφορα τετοια που γινοντουσαν παλια δεν εχουν καμια βαρυτητα. 4 ώρες πριν, insoholic είπε Αυτην την απορια εχω.. και αν καθε χρονο αλλαζεις μερος γιατι εισαι αναπληρωτης εκπαιδευτικος και πρεπει να μετακομιζεις; Θα αλλαζεις ΤΚ με τα ακραδαντα στοιχεια οπως προειπα 2 φορες. Με το χαρτι τοποθετησης σου στο σχολειο. 3 ώρες πριν, Panagiotis 05 είπε αποδεικνύεις τη μόνιμη κατοικία σου με κάποιο ενοικιαστήριο ή ΔΕΚΟ δεν υπαρχει ΔΕΚΟ. οι 9 στους 10 εχουν εξοχικο. Ενας λογαριασμος ΔΕΚΟ δεν εχει καμια βαρυτητα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από andreaspA
_Biohazard_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δηλαδή εσύ αν είσαι κάτοικος Αθήνας κσι τους πεις να σου πάνε το αυτοκίνητο στην Ρόδο θα το κάνουν άμεσα χωρίς ερωτήσεις...; Μάλιστα άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. το συνηθίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να τα παρουσιάζεις ως θέσφατα; αν ναι...να το κοιτάξεις. θα το ξαναπώ, το αμάξι ασφαλισμένο σε ΤΚ Κορίνθου. Κυκλοφορώ Αθήνα. Συνεργείο οπότε έχω χρειαστεί έχει πάει Αθήνα. σε ατύχημα που είχα Αθήνα, αποζημίωσαν 2 άλλα οχήματα κανονικότητα, χωρίς κιχ. καλά είμαστε; καλά είμαστε. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από _Biohazard_ 2
andreaspA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. το συνηθίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να τα παρουσιάζεις ως θέσφατα; αν ναι...να το κοιτάξεις. θα το ξαναπώ, το αμάξι ασφαλισμένο σε ΤΚ Κορίνθου. Κυκλοφορώ Αθήνα. Συνεργείο οπότε έχω χρειαστεί έχει πάει Αθήνα. Δεν σου ειπε "αλλ'αντ' αλλα της παρασκευης το γάλα". Απλα σου εδωσε λαθος παραδειγμα. Αν μεινεις στην Πατρα λοιπον, δεν θα σε φερουν Αθηνα. Θα σε γυρισουν μεχρι την Κορινθο. Εκει που ειναι δηλωμενη η εδρα στο ασφαλιστηριο. Αν μεινεις Αθηνα, φυσικα και δεν θα σε πανε με τον τσαμπουκα στην Κορινθο. Αν τους ζητησεις να μεινει το αμαξι σε καποιο συνεργειο της Αθηνας, φυσικα και θα μεινει στην Αθηνα.
teot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε άλλ' αντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. το συνηθίζεις να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και να τα παρουσιάζεις ως θέσφατα; αν ναι...να το κοιτάξεις. θα το ξαναπώ, το αμάξι ασφαλισμένο σε ΤΚ Κορίνθου. Κυκλοφορώ Αθήνα. Συνεργείο οπότε έχω χρειαστεί έχει πάει Αθήνα. σε ατύχημα που είχα Αθήνα, αποζημίωσαν 2 άλλα οχήματα κανονικότητα, χωρίς κιχ. καλά είμαστε; καλά είμαστε. Αυτοκίνητο με δηλωμένο ΤΚ Αθηνών έμεινε πριν ένα χρόνο μεταξύ Στυλίδας και Λαμίας. Ζήτησε να του το μεταφέρουν Βόλο που εργάζονταν προσωρινά.... η Λαμία (η κοντινότερη πόλη) η Αθήνα (που ήταν δηλωμένο) του είπαν από την οδική. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από teot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα