Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bill999r είπε

Εντάξει, φορούμ είναι κ καλά κάνουν και λένε την άποψη τους, αλλά το να αμφισβητείς κάποια γεγονότα χωρίς επιχειρήματα είναι τέρμα εκνευριστικο.

Έτσι ακριβώς και κάποιο το κάνουν συνέχεια. 

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

. Κ αυτό γιατί αν δε το πάρεις εσύ θα το πάρει ο επόμενος

Καλά ,δες στο  car πόσο καιρό λιμνάζουν τα μεταχειρισμένα.. Δύσκολα θα βρεθεί ο επόμενος...

Εγώ σταθερά έχω κάποια "παρκαρισμένα" τα οποία όταν περνάει ο καιρός αρχίζουν και τα κατεβάσουν μόνοι τους 2-3 κατοσταρικα ή κάνουν προσφορά για όσους το έχουν παρκάρει...

Κατά την άποψη μου μεγάλο ρόλο παίζει το μοντέλο το οποίο ψάχνει κάποιος και η μόδα της εποχής. Για παράδειγμα τα πολυμορφικά αυτη την εποχή μπορείς να τα πετύχεις σε πολύ καλή τιμή και παίρνουν πολύ παζάρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, bill999r είπε

Καλά ,δες στο  car πόσο καιρό λιμνάζουν τα μεταχειρισμένα.. Δύσκολα θα βρεθεί ο επόμενος...

Εγώ σταθερά έχω κάποια "παρκαρισμένα" τα οποία όταν περνάει ο καιρός αρχίζουν και τα κατεβάσουν μόνοι τους 2-3 κατοσταρικα ή κάνουν προσφορά για όσους το έχουν παρκάρει...

Κατά την άποψη μου μεγάλο ρόλο παίζει το μοντέλο το οποίο ψάχνει κάποιος και η μόδα της εποχής. Για παράδειγμα τα πολυμορφικά αυτη την εποχή μπορείς να τα πετύχεις σε πολύ καλή τιμή και παίρνουν πολύ παζάρι.

Μιλάς σε έναν άνθρωπο που έκανε εισαγωγή 30 αυτοκίνητα τουλάχιστον το μήνα, κάθε μήνα για 6 χρόνια. (Δεν είμαι έμπορος. Ήμουν υπεύθυνος για εισαγωγές). Ξέρω πολύ καλά πώς τα πουλάνε κ τι γίνεται ακριβώς. Εφόσον μιλάμε για πραγματικό έμπορο (με στόλο πάνω από 20 αυτοκίνητα κ όχι έναν που έχει φέρει 3 αυτοκίνητα κ έχει κ βενζινάδικο) αυτό που σου λέω θα το διαπιστώσεις κ μόνος σου. Επίσης αν βάλεις ότι ένας έμπορος μπορεί να έχει 20 αυτοκίνητα με μέσω ορο 13-16κ φαντάσου πόσα έχει ρίξει κ πώς βλέπει εσένα & εμένα που πάμε για παζάρι 2-3κ κάτω της τιμής...

Επεξ/σία από chaosmaster
  • Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, bill999r said:

Άσε μας ρε φίλε που θες και ακριβή νούμερα λες κ δίνουμε πανελλήνιες... Μια άποψη εξέφρασα.. αν δεν την ενστερνίζεσαι πρόβλημα σου... Δηλαδή μπήκες στο θέμα για να μας πεις τι ακριβώς;;; Ότι δεν δίνουμε ακριβείς πληροφορίες;;;

Γενικότερα στο θέμα μπήκα για να πω τις απόψεις μου, όπως όλοι άλλωστε, και ειδικά σε σένα απάντησα ότι αυτό που έγραψες απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Αν δεν σ'αρέσει αυτό που έγραψα (που υπόψιν στο γράφουν και όλοι οι υπόλοιποι) ξυδάκι.

Άντε καληνύχτα τώρα.

Δημοσ.

Και τώρα που σχόλασε και μας καληνύχτησε ο δικαστής dredd, μπορείτε να συνεχίσετε τη κουβέντα να έχει μία ομαλή ροή.

Κάποιοι μπορεί να μη συμμετέχουμε ποστάροντας όλη την ώρα, μπορεί να μην έχουμε άποψη/εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα, το διαβάζουμε όμως γιατί μας ενδιαφέρει "τσιμπώντας" κάποια πληροφορία από δω και από κει.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, draculias είπε

Και τώρα που σχόλασε και μας καληνύχτησε ο δικαστής dredd, μπορείτε να συνεχίσετε τη κουβέντα να έχει μία ομαλή ροή.

Κάποιοι μπορεί να μη συμμετέχουμε ποστάροντας όλη την ώρα, μπορεί να μην έχουμε άποψη/εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα, το διαβάζουμε όμως γιατί μας ενδιαφέρει "τσιμπώντας" κάποια πληροφορία από δω και από κει.

Απολυτως σωστα !!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...