TSINE Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 48 minutes ago, apostolis159 said: Εγώ θυμάμαι το συγκεκριμένο να παίζει στα 30-35 πάντα (όχι το ενσύρματο G203, δεν μπερδεύομαι), καθώς το αγόρασα από Πλαίσιο σε προσφορα στα €24.90 πριν 1-1μιση χρόνο. Το πως έφτασε να έχει τιμή €50 και να μας "πουλάνε" το 30αρι σαν έκπτωση δεν ξέρω. Και δεν έγινε μόνο λόγω black friday, αλλά έχει πριν από το καλοκαίρι η αύξηση, καθώς το πρότεινα σε φίλο για φθηνό (<€30) και μετά είδαμε την αύξηση στην τιμή. Περί ποιότητας και αντοχής. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, με αρκετές ώρες; χρήση την ημέρα. Είναι λίγο μικρό, και σχεδιασμένο μάλλον για claw grip. Εγώ παρότι έχω μεγάλα χέρια, μου κάθεται καλά λόγω του grip. Πλαστικά οκ, τίποτα εντυπωσιακό, αλλα όχι τέρμα της πλάκας. Έχω το μωβ χρώμα, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των πλαστικών λόγω χρώματος. Είναι λίγο βαρύ (~100g αν θυμάμαι καλά) σε σχέση με τα σημερινά τρεντ, αλλά σχετικά ισορροπημένο. Με μία πατέντα ή αντάπτορα μπορεί να μπεί ΑΑΑ μπαταρία αντί ΑΑ για εξτρα μείωση βάρους και καλύτερη ισορροπία. Η ροδέλα δεν πάει δεξιά/αριστερά, αλλά έχει καλή αίσθηση στο μεσαίο κλικ καθώς και στα κυρίως κλικ. Πιθανώς λίγο θορυβώδες, αν είστε ευαίσθητοι σε αυτό. Καλό tracking, κανένα θέμα μέχρι τώρα. Δεν είναι απαραίτητο το software της Logitech για να τρέξει, καθώς έχει onboard μνήμη (υπάρχει software για customize το όποιο δεν τρέχει μόνιμα, τα ρυθμίζεις, τα αποθηκεύει όλα στο ποντίκι, και το κλείνεις). Καλό ποντίκι στα €30, σίγουρα όχι στα €50. Αυτό δεν ξέρω θα το δει κάποιος έυκολα με ιστορικό τιμής και θα κρίνει . Γενικότερα έχουμε πάρει την ανηφόρα γενικότερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα