Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/pontikia/logitech-pontiki-g305-lightspeed-black-asirmato_3574865

Ασύρματο ποντίκι της Logitech σε καλή τιμούλα στο Πλαίσιο μόνο για απόψε.Σκρούτζ & Bestprice ξεκινούν από 43.90

https://www.bestprice.gr/item/2156420907/logitech-g305-black.html

https://www.skroutz.gr/s/15950827/Logitech-G305-Asyrmato-Gaming-Pontiki-12000-DPI-Leyko.html

Επεξ/σία από Niko Bellic
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ktikti είπε

Ενδιαφερον..ξερουμε τι μεταφορικα εχει. Η αγορά από το Πλαίσιο στην επαρχία

Σύμφωνα με τη σελίδα τους 3€

• Thanks 1
Δημοσ.

Το έχω σίγουρα 3ετια μπορεί και περισσότερο. Δεν έχει πάθει τίποτα αλλά τα πλαστικά πολύ μέτρια - θυμάμαι ότι είχα δει πως είναι ακριβώς το ίδιο πλαστικό κάλυμμα με κάποια φθηνότερη σειρά. Ίσως να έχει ξεβαψει ελάχιστα το logo. Το βασικό για εμένα είναι οτι δεν έχει οριζόντιο σκρολινγκ στη ροδέλα. Κανά 4 5 φορές έχει τύχει να μη λειτουργούν τα πλαϊνά κουμπιά που διορθώνεται με ένα on off. Το είχα πάρει γύρω στα 50 ευρώ.

Η τιμή είναι αρκετα καλή, κυρίως λογω αισθητηρα, και σίγουρα έχει καλή επίδοση στο gaming. Είναι και ελαφρύ. Πάντως προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιώ  το μικρότερο anywhere 2s που έχω και είναι εμφανώς ποιοτικότερο και με οριζόντιο σκρολινγκ.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vag1989 είπε

Το βασικό για εμένα είναι οτι δεν έχει οριζόντιο σκρολινγκ στη ροδέλα

τι ειναι αυτο δεν καταλαβαινω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το 2-3 χρόνια και ενώ είχα πάνω από 7-8 μήνες να το χρησιμοποιήσω, μόλις το έπιασα ξανά στα χέρια μου είδα ότι η ροδέλα έχει γίνει σα γλίτσα. Ενώ δεν ήταν έτσι. Και δε δικαιολογείται για τη χρήση συν ότι δεν έχω  καθόλου λιπαρά χέρια.

Κατά τα άλλα πολύ καλό ποντίκι στη λειτουργία με πολύ μέτρια πλαστικά.  Η τιμή δεν είναι κάτι τρελό, κι εγώ πριν 3 χρόνια 30 το είχα πάρει. 

Επεξ/σία από jodact
Δημοσ.
55 minutes ago, Titos301 said:

τι ειναι αυτο δεν καταλαβαινω

Με την κύλιση της ροδελας πηγαίνεις τη σελιδα πάνω κάτω. Πολλά ποντίκια σου δίνουν τη δυνατότητα σπρώχνοντας λιγο τη ροδέλα δεξια αριστερα να κινεις τη σελίδα δεξιά αριστερά. Είναι σαν να έχει 2 επιπλέον κουμοια. Βολεύει πολύ πχ στα excel. Για να μην το γνωρίζεις μάλλον δεν το χρειάζεσαι!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το είχα παρει στην black Friday του 2021 στην ιδια τιμή, πολύ καλο, είμαι πλήρως ευχαριστημένος.. Απο τις καλύτερες αγορες αν εχετε βαρεθει τα ποντικια του 15-20ευρου που συνεχεια χαλανε.. (για ασύρματα μιλαω παντα)

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vag1989 είπε

Βολεύει πολύ πχ στα excel. Για να μην το γνωρίζεις μάλλον δεν το χρειάζεσαι!

Και όμως εγώ το χρειάζομαι αλλά δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια λειτουργία ! Η αλήθεια είναι πως δεν σκέφθηκα να το ψάξω , δε μου πήγε καν το μυαλό . Τόσα χρόνια με shift και scroll κάνω την δουλειά μου . Να'σαι καλά !

• Like 1
Δημοσ.

Ποντικάρα.Το έχω πάνω απο 3 χρόνια.

Από πλευράς ποιότητας, πέρασε κράς τεστ με πετάγματα, παιδιά κτλ... το ροδάκι ενω εχει δαγκωθεί, μην ρωτάτε πως, ειναι μια χαρά, ενω απο πλευράς ακριβείας, ειναι σουπερ για την τιμή του. Το ειχα πάρει 45. Αξιζει κάθε ευρώ λοιπόν. Αγοράστε αφοβα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ TS, τσίμπησα ένα πριν λίγο οριακά από κατ/μα στο κέντρο Θεσ/νίκης. Πρέπει να είναι το 3ο ή 4ο που αγοράζω, όντως παρουσιάζει πρόβλημα με την ροδέλα μετά από κάποια χρήση (κολλάει), και με το αριστερό κουμπί που διπλοκλικάρει μόνο του. Πάντως σε αυτή την τιμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο πιστεύω από άποψη αισθητήρα.

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι το συγκεκριμένο να παίζει στα 30-35 πάντα (όχι το ενσύρματο G203, δεν μπερδεύομαι), καθώς το αγόρασα από Πλαίσιο σε προσφορα στα €24.90 πριν 1-1μιση χρόνο. Το πως έφτασε να έχει τιμή €50 και να μας "πουλάνε" το 30αρι σαν έκπτωση δεν ξέρω.
Και δεν έγινε μόνο λόγω black friday, αλλά έχει πριν από το καλοκαίρι η αύξηση, καθώς το πρότεινα σε φίλο για φθηνό (<€30) και μετά είδαμε την αύξηση στην τιμή.

Περί ποιότητας και αντοχής. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, με αρκετές ώρες; χρήση την ημέρα. Είναι λίγο μικρό, και σχεδιασμένο μάλλον για claw grip. Εγώ παρότι έχω μεγάλα χέρια, μου κάθεται καλά λόγω του grip. Πλαστικά οκ, τίποτα εντυπωσιακό, αλλα όχι τέρμα της πλάκας. Έχω το μωβ χρώμα, δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των πλαστικών λόγω χρώματος. Είναι λίγο βαρύ (~100g αν θυμάμαι καλά) σε σχέση με τα σημερινά τρεντ, αλλά σχετικά ισορροπημένο. Με μία πατέντα ή αντάπτορα μπορεί να μπεί ΑΑΑ μπαταρία αντί ΑΑ για εξτρα μείωση βάρους και καλύτερη ισορροπία.
Η ροδέλα δεν πάει δεξιά/αριστερά, αλλά έχει καλή αίσθηση στο μεσαίο κλικ καθώς και στα κυρίως κλικ. Πιθανώς λίγο θορυβώδες, αν είστε ευαίσθητοι σε αυτό. Καλό tracking, κανένα θέμα μέχρι τώρα. Δεν είναι απαραίτητο το software της Logitech για να τρέξει, καθώς έχει onboard μνήμη (υπάρχει software για customize το όποιο δεν τρέχει μόνιμα, τα ρυθμίζεις, τα αποθηκεύει όλα στο ποντίκι, και το κλείνεις).

Καλό ποντίκι στα €30, σίγουρα όχι στα €50.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...