Le Perv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Θα θεστει στις πωλησεις παλι. Δικαιωματικα. (μονο εγω δε θα το παρω. Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν εχει παιξει το 5. Λογω ελλειψης χρονου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Οι ελπίδες αναζωπυρώνονται και για Half Life 3 εντός της χιλιετίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Εγώ θα μείνω στο gta 4. Να ωριμάσει το 6 και βλέπουμε. Πώς κάποιοι μένουν ακόμα στα xp και στα 7; Πέρα από την πλάκα, ανυπομονώ. Είναι σημαντικός λόγος να πάρεις το ps5. Λογικά χειμώνα του 2025 θα βγει. 34 λεπτά πριν, Le Perv είπε Θα θεστει στις πωλησεις παλι. Δικαιωματικα. (μονο εγω δε θα το παρω. Παιζει να ειμαι ο μονος που δεν εχει παιξει το 5. Λογω ελλειψης χρονου) Όποτε βρεις χρόνο πρέπει να το παίξεις, είναι πολύ καλό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosDR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, magictoboggan είπε Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξω pc Αν βγει σε PC day one... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lawlezz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 επιτελους ενα trailer αν κ το game θα κανει ενα χρονο και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, jack124 είπε Μην το καταστρέψουν με την woke κουλτούρα που υπάρχουν φήμες ότι θα έχει. Εκτός αν την σατιρίζουν Ας ελπίσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimlevi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 και μολις πηρα ps5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Εμένα τώρα τα και καινούργια παιχνίδια με έχουν κουράσει γιατί δεν βγάζουν της προκοπής και έχω αρχίσει να ξεθαβω παλιά παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, magictoboggan είπε Ήρθε η ώρα να ξαναφτιάξω pc Δε θα πω ψεματα, στο παρελθων εχω φτιαξει 2 φορες pc λογο GTA 4&5. Ξεκιναω να μαζευω για 5xxx nvidia Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spooker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Αν συνεχίσει να υπάρχει αυτό το χάλι με τους modders προσωπικά δεν θα το αγοράσω δεν πα να είναι το καλύτερο παιχνίδι ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkaudi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Το πνεύμα της καφρίλας ακέραιο να κρατήσει και θα είναι μια χαρά. Εξάλλου διαχρονικά παρωδούσε την τωρινή κοινωνία. Αλλά ξέρεις ότι είσαι large, όταν η ανακοίνωση για τρέιλερ κάνει τόσο θόρυβο. Όχι για gameplay, τρέιλερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Grand Theft Auto 6 trailer to be released on December 5th - VideoCardz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα