rafinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Μάλλον θα μετράει τις μεταφορές από wind σε nova και σου λέει από 0, τώρα έχω ΧΧΧΧΧΧ συνδρομητές οπότε buyakasha 1η θέση. Γιατί πιστεύεις δεν τις μετράνε; Χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Η ποιότητα των υπηρεσιών της wind έπεσε κατακόρυφα από την εξαγορά και έπειτα. Άθλιο customer service και από μία ώρα κ μετά απλά ανύπαρκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ο No 1 Σέρβος που θα φύγει τρέχοντας κυνηγημένος από τους πελάτες του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Antonis_V είπε Με τις εξαγορές και rebranding είχα μια ελπίδα. Πρακτικά τα ίδια είναι. Κινητή σήμα χάλια και για τεχνική υποστίριξη να μην μιλήσω. Νομίζω Vodafone και Wind έχουν κοινό δίκτυο, δηλαδή ο,τι σήμα έχεις στην Vodafone θα έχεις και στη Wind. Και σε άλλα thread θα δεις άλλους κράζουν την Cosmote ότι δεν έχει καλό σήμα. Δεν υπάρχει εταιρεία με καλό σήμα παντού. Ο καθένας βρίσκει μια που καλύπτει τις περιοχές που τον ενδιαφέρουν και πάει εκεί. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από kurkosdr 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ποτέ ξανά NOVA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dogkon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Λόγω τιμής με επιφύλαξη έβαλα wind (nova) πριν 2 χρόνια για Ίντερνετ/ Σταθερό 50αρα. Στα 2 χρόνια μόνο 2 φορές είχα διακοπή δικτύου και εκείνο οφείλονταν σε γενική βλάβη. Με κέρδισε και έκανα νέο συμβόλαιο, ωστόσο στη κινητή δε με έπεισε στο σήμα της…. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spysoumi Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Το πρόβλημα λύνεται πανεύκολα με μία και μόνη λέξη. Από το «ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής» πάμε στο «Ίσως ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής» και τέλος. Ούτε τεκμηρίωση χρειάζεται ούτε τίποτα. Η συμβουλή δίδεται δωρεάν. Στις επόμενες χρεώνω. Disclaimer: H λέξη Ίσως έχει χρησιμοποιηθεί σε σλόγκαν μπύρας " Ίσως η καλύτερη μπύρα στον κόσμο" Είναι αβάσιμο γιατί δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί οπότε είναι απορριπτέο από μόνο του το ίσως για τέτοια κατηγορία ανταγωνισμού. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από spysoumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, Titos301 said: Clowns, οι Καραγκιοζηδες, the Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-freemind Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Οι μεγαλύτεροι απατεώνες ! Μόνο προβλήματα και ταλαιπωρία. Ακόμα και σε επίσημη καταγγελία που τους έκανα στην ΕΕΤΤ , απαντούσαν με ψέματα . Και προφανώς πότε δεν θα σου δώσουν το ιστορικό σου. Την ΕΕΤΤ την έχουν γραμμένη στα @@ τους. Μην κάνεις το λάθος και μπλέξεις με αυτούς για 3 ευρώ χαμηλότερη τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dorian Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 εκανα λαθος και έβαλα και Nova tv σε συμβόλαιο, και μάλιστα χωρίς μπάλα, ενθουσιασμένος με την νέα oled που είχα πάρει. Περιμένω εναγωνίως να τελειώσει μες το χειμώνα, να εξαφανιστώ. Χ'αλια προγραμμα, οι σειρές όπως νάναι, συνέχεια οι ίδιες ταινίες μηνες μην πω και χρόνια, η εφαρμογή τρομερά άβολη. Το ιντερνετ με κολλήματα, το ρουτερ σαπιο, και χωρίς δυνατότητα αλλαγής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasim Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Και μετά θα το τροποποιήσουν πάλι και θα πουν ο γρηγορότερα αναπτυσσόμενος πάροχος από 1/1/2023 μέχρι 3/1/2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas-freemind είπε Οι μεγαλύτεροι απατεώνες ! Μόνο προβλήματα και ταλαιπωρία. Ακόμα και σε επίσημη καταγγελία που τους έκανα στην ΕΕΤΤ , απαντούσαν με ψέματα . Και προφανώς πότε δεν θα σου δώσουν το ιστορικό σου. Την ΕΕΤΤ την έχουν γραμμένη στα @@ τους. Μην κάνεις το λάθος και μπλέξεις με αυτούς για 3 ευρώ χαμηλότερη τιμή. Πριν μερικά χρόνια εδώ στο insomnia στο podcast είχαν τον τότε γενικό γραμματέα της ΕΕΤΤ που αν θυμάμαι καλά εντελώς τυχαία ήταν πρώην στέλεχος της WIND με ότι αυτό συνεπάγεται... Πάντως δεν τους πήρε σχεδόν καθόλου χρόνο να καταστρέψουν και το όνομα της NOVA. Από το πρώτο δευτερόλεπτο της συγχώνευσης έχω θέματα μαζί τους, ενώ ως πελάτης Forthent/NOVA ήμουν ικανοποιημένος γενικότερα με την συμπεριφορά της εταιρείας προς το πρόσωπό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Εδώ δεν μπορούμε να έχουμε σταθερή 50αρα και τα ζώα έχουν στην σελίδα τους από 300αρα και πάνω, αλλά με επιτρεπτή ταχύτητα τα 50. Τι να πεις; αλλά δεν φταίνε αυτοί , φταίει ο Μανσκ που δεν γίνετε λίγο ακόμη προσιτός στις τιμές να κλείσουν όλα τα ελληνικά λαμόγια, και οι 3 παπάρες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fangakos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Όποιος έχει ζητήσει μεταφορά γραμμής και τον υποχρέωσαν σε νέο αριθμό τηλεφώνου,τώρα έχει την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, geomrk είπε ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, Ε ΤΑ ΘΕΛΩ Δεν είσαι ο μόνος με αυτό το βίτσιο..είμαι και εγώ δυστυχώς.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα