korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και γιατί ψάχνεις usb 3.0 ενώ έχουν βγει 3.1, 3.2 και 4.0 που είναι πιο γρήγορα? με τον πόνο μου παίζεις ? 😁 τα 4άρια και thunderbolt είναι απλησίαστα , τώρα αν είναι 3.0-1-2 δε με καίει , απλά να μην είναι usb2
fmarkos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε με τον πόνο μου παίζεις ? 😁 τα 4άρια και thunderbolt είναι απλησίαστα , τώρα αν είναι 3.0-1-2 δε με καίει , απλά να μην είναι usb2 Τι θα συνδέσεις;
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, korakios said: απλά να μην είναι usb2 Μόνο στην τιμή να είναι usb2 😄
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε με τον πόνο μου παίζεις ? 😁 τα 4άρια και thunderbolt είναι απλησίαστα , τώρα αν είναι 3.0-1-2 δε με καίει , απλά να μην είναι usb2 Κοίτα τι θα κάνεις. Μπες στο Temu και πάρε να χεις, σε καναδυό βδομάδες θα τα χεις σπίτι. 1
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Τι θα συνδέσεις; προς το παρών κάτι που και με usb2 καλύπτομαι αλλά αργότερα όχι (πχ tablet, σκληρό, hub κτλ) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Κοίτα τι θα κάνεις. Μπες στο Temu και πάρε να χεις, σε καναδυό βδομάδες θα τα χεις σπίτι. μίλησα με support απο Samsung , τελικά είναι usb3 απο όσο μου είπαν στο chat edit ,plot twist again , παρακάτω αναφέρεται οτι δεν είναι 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Μόνο στην τιμή να είναι usb2 😄 ακριβώς 😁 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από korakios
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 25 minutes ago, korakios said: μίλησα με support απο Samsung , τελικά είναι usb3 απο όσο μου είπαν στο chat Εδώ πάντως στα σχόλια λένε ότι οι ταχύτητες που πιάνει είναι usb 2.0: https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/usb-c-to-usb-c-cable-black-ep-da705bbegus/ 1
korakios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εδώ πάντως στα σχόλια λένε ότι οι ταχύτητες που πιάνει είναι usb 2.0: https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/usb-c-to-usb-c-cable-black-ep-da705bbegus/ μόλις παρήγγειλα το akyga ωστε να ξεμπερδεύω και ότι βγει .... η πλάκα είναι έχω γραπτώς (επειδή το αντίγραφο του chat έρχεται μέσω email) οτι το samsung είναι με ταχύτητα usb3 edit (στο Ελληνικό site δεν έχει κάν το ίδιο μοντέλο και φυσικά είναι usb2 😂) αναρωτιέμαι τι φίλτρα μπορεί να βάλει το skroutz , έστειλα για να έχουν επιλογή τύπου ακροδεκτών σε πρώτη φάση (τύπο βύσματος ), αλλά το πρωτόκολλο είναι θέμα. σίγουρα , για να μην την πατήσει κανένας τα φθηνά "Powertech" είναι usb2 παρόλο που τα έχει usb3 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από korakios
sintalkas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου παιδια μπορειτε να προτεινεται ενα καλωδιο usb type a σε usb c τουλαχιστον 3.2 που να επιτρεπει μεταφορα δεδομενων οπως android auto και εικονας οπως samsung dex φθηνο και δοκιμασμενο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα