G@rg@oun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 11:22 ΠΜ, Boubis1411 είπε 160X200 αλλά ψάχνω σε καλή ποιότητα γιατί πέρυσι την πάτησα και πήρα ένα έτσι κ έτσι... Τώρα θέλει να το αλλάξω πάλι. Σκέφτομαι για media. media=νευφρό Ψάχνομαι από το καλοκαίρι για στρωμα και κρεβατι. Candia-Greco-Instikball<εδω ειχε τις καλυτερες προσφορες τον Σεπτεμβριο>,Σημερα θα παω και στα ΕΝΤΟΣ να δω.
Xorxhs! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/11/2023 στις 2:53 ΜΜ, paramedic είπε Έχω εδώ και 5 χρόνια περίπου ένα Perdormire αφρού που πήρα σε περίοδο εκπτώσεων 1200€. Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει για την ποιότητα ζωής μου. Ξοδεύουμε πάνω στο στρώμα μας το 1/3 της ζωής μας και είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας όταν επιλέγουμε στρώμα. να επενδυσουμε δε λεω. Αλλά να πληρωσεις ακριβα κατι και μετα να μη σου κανει? Δυστυχώς τα στρωματα θα τα καταλαβεις μετα απο 2-3μηνες χρήσης και μετα ειναι αργλα να το επιστρεψεις
paramedic Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε να επενδυσουμε δε λεω. Αλλά να πληρωσεις ακριβα κατι και μετα να μη σου κανει? Δυστυχώς τα στρωματα θα τα καταλαβεις μετα απο 2-3μηνες χρήσης και μετα ειναι αργλα να το επιστρεψεις Πολλές εταιρείες έχουν μεγάλη περίοδο δοκιμής οπότε είσαι καλυμμένος και από εκεί. Αλλά αν το ψάξεις καλά και ξέρεις τι θέλεις δύσκολο να κάνεις λάθος. Πρέπει να πας να μιλήσεις με κάποιον ειδικό πάνω στο θέμα. Να του πεις τον τρόπο που κοιμάσαι, τι προβληματα έχεις σε μέση, αυχένα κλπ και γενικά τι προτιμάς και θα σου δώσουν πολλές συμβουλές. Εγώ πήγα σε 10 εταιρίες και δοκίμασα πολλαααα στρώματα για να καταλήξω σε αυτό που πήρα τελικά.
Karatzanis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 10 hours ago, nepe said: Τελικα το πήρε κανεις αυτο 😛 Ναι εγώ!!! Το πήρα τηλεφωνικά γιατί από το website με χρέωνε τα μεταφορικά παρόλο που έχουν λένε ότι έχουν δωρεάν μεταφορικά για άνω των 299 ευρώ παραγγελία. Τώρα το ερώτημα είναι αν όντως το πήρα (!?) γιατί δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα επιβεβαίωσης (ούτε σε email, mobile ή στις παραγγελίες στο προφιλ μου στο praktiker.gr)... Αν ποτέ έρθει θα κάνω update.... 1
2koykoy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, nepe είπε Τελικα το πήρε κανεις αυτο 😛 Το πήρα εγώ με δωρεάν μεταφορικά σε δυσπροσιτη περιοχή (χωριό). Οι πρώτες εντυπώσεις από το στρώμα πολύ θετικές, ξαπλωνεις και ξυπνάς χωρίς πιασίματα, μουδιάσματα κτλ. Παρόλο που το έχω στο πάτωμα αντί σε κρεβάτι γιατί στο πρακτικερ αμολανε χαρταετό....! Για τα χρήματα τού είναι πολύ καλή επιλογή για μένα ! 1
liopyr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 On 22/11/2023 at 09:11, 2koykoy said: Το πήρα εγώ με δωρεάν μεταφορικά σε δυσπροσιτη περιοχή (χωριό). Οι πρώτες εντυπώσεις από το στρώμα πολύ θετικές, ξαπλωνεις και ξυπνάς χωρίς πιασίματα, μουδιάσματα κτλ. Παρόλο που το έχω στο πάτωμα αντί σε κρεβάτι γιατί στο πρακτικερ αμολανε χαρταετό....! Για τα χρήματα τού είναι πολύ καλή επιλογή για μένα ! Δίνει την εντύπωση ακριβού στρώματος όταν ξαπλώνεις; Είναι σχετικά μαλακό και σε αγκαλιάζει χωρίς να βυθίζεται δλδ, ή είναι απλά ένα καλό στρώμα σε σύγκριση με ένα φθηνό;
2koykoy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Το ακριβό και φτηνό είναι σχετικό πώς το εννοεί ο καθένας μας.το στρώμα ούτε βουλιάζει ούτε είναι κούτσουρο αλλά σίγουρα ξαπλωνεις ευχάριστα χωρίς πιασίματα-μουδιάσματα (είμαι 95 κιλά). Έχω στην μόνιμη κατοικία μου ένα Ελίτ στρομ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω τράμπα με το άλλο. Θα σού πρότεινα να πας να το δεις από κοντά και να αποφασίσεις γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και στάνταρ. 1
sirdiman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μακρυα απο grecostrom, στο 6-9μηνο αρχισε να εχει θεμα , μαλακωσε αρκετα με αποτελσμα να μην μπορω να κοιμηθω πια..., ( modus το μοντελο με latex) Βεβαια τους πρωτους 3 μηνες θεωρουσα οτι εκανα την καλυτερα αγορα εβερ , πραγματικα δεν ξυπναγα μια φορα το βραδυ. Λιγο κρατησε η χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα