Προς το περιεχόμενο

[ Στρώματα Ύπνου] Harmony Black Edition 200x160cm @Praktiker 299,00 €

madmikex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, TheStranger80 said:

Καλα τα κρεβατια τα συναρμολογεις με τις οδηγιες που εχουν δεν κανεις οτι θελεις εσυ ο ιδιος. Το συγκεκριμενο λοιπον εχει τις ταβλες γυρω στα 15 εκατοστα πιο κατω απο εκει που τελειωνει το πλαι και κατω του κρεβατιου οποτε και 20-25 εκατοστα στρωμα να εχεις (ειδικα αφρου) εχει θεμα οταν πας να σηκωθεις.

Πολλα κρεβατια εχουν 2 θεσεις για να βιδωσεις την ραγα που θα στερεωθουν οι ταβλες. Αν την βιδωσεις στη χαμηλοτερη τοτε βαθαινει αρκετα.

Αυτο που εχω που ειναι ενα απλο του ΙΚΕΑ εχει μονο μια θεση που βιδωνει η ραγα και μπαινουν οι ταβλες στα 10 εκατοστα απο την πανω πλευρα του πλαινου ξυλου του κρεβατιου. Με την ταβλα να ειναι καπου 2 εκατοστα, μενουν 8 εκατοστα να χωνεψει μεσα στο κρεβατι το στρωμα των 20 εκατοστων και μενουν και 12 εκατοστα στρωμα να εξεχουν.

Τα περισσοτερα κρεβατια που εχω δει εχουν φυσιολογικη θεση για τη ραγα για τις ταβλες meaning περιπου στα 10 εκατοστα και οχι τοσο χαμηλα ωστε ενα 20αρι στρωμα να εξαφανιζεται μεσα στο κρεβατι.

Μηπως το εν λογω κρεβατι εχει και δευτερη θεση ψηλοτερα να μπουν οι ταβλες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, Sebu είπε

Πολλα κρεβατια εχουν 2 θεσεις για να βιδωσεις την ραγα που θα στερεωθουν οι ταβλες. Αν την βιδωσεις στη χαμηλοτερη τοτε βαθαινει αρκετα.

Αυτο που εχω που ειναι ενα απλο του ΙΚΕΑ εχει μονο μια θεση που βιδωνει η ραγα και μπαινουν οι ταβλες στα 10 εκατοστα απο την πανω πλευρα του πλαινου ξυλου του κρεβατιου. Με την ταβλα να ειναι καπου 2 εκατοστα, μενουν 8 εκατοστα να χωνεψει μεσα στο κρεβατι το στρωμα των 20 εκατοστων και μενουν και 12 εκατοστα στρωμα να εξεχουν.

Τα περισσοτερα κρεβατια που εχω δει εχουν φυσιολογικη θεση για τη ραγα για τις ταβλες meaning περιπου στα 10 εκατοστα και οχι τοσο χαμηλα ωστε ενα 20αρι στρωμα να εξαφανιζεται μεσα στο κρεβατι.

Μηπως το εν λογω κρεβατι εχει και δευτερη θεση ψηλοτερα να μπουν οι ταβλες?

Δυστυχως ειναι κρεβατι του Jysk και μαλλον ειναι τσακωμενοι με αλλες θεσεις.

3 ώρες πριν, TheStranger80 είπε

Καλα και εγω καποτε ειχα 20 και ελεγα ειναι οκ μεχρι που πηρα 28 και μετα 33.

Στο κραβατι μου κάθεται καλά, αλλά οκ όταν θα έρθει η ώρα θα πάρω πιο χοντρό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mp44christos είπε

Ερχεται διπλωμένο σε ρολο; Ρωταω γτ πρεπει να το ανεβασω σε μερος που ειναι δυσκολο να παει στρωμα

Το είδα το Σάββατο σε καταστήματα που είχα πάει και δεν ήταν σε ρολό. Είχαν 7-8 στρώματα στοιβαγμένα στην συσκευασία τους.

Επεξ/σία από paramedic
  • Like 1

Ερχεται διπλωμένο σε ρολο; Ρωταω γτ πρεπει να το ανεβασω σε μερος που ειναι δυσκολο να παει στρωμα

Mπορείς να σκεφτείς τη λύση να πάρεις 2 μονά με ένα ανώστρωμα. Επειδή εμείς μετακινούμαστε συχνά, σωθήκαμε.

• Like 1

17 ώρες πριν, TheStranger80 είπε

Δυστυχως ειναι κρεβατι του Jysk και μαλλον ειναι τσακωμενοι με αλλες θεσεις.

Σε αυτήν την περίπτωση παίρνεις 3 πηχάκια και σηκώνεις τη βάση που πατάνε οι τάβλες πιο ψηλά. Είναι πιο φθηνό από το να ψάχνεις στρώμα 30 εκ.

22 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Το δικο μου ειναι τοσο αλλα εχει θεμα .Anyway αυτο ειναι με ελατηρια οποτε δε το παιρνεις ρολο .

Υπάρχουν στρώματα με ελατήρια που παραδίδονται σε ρολό όπως και αφρού που παραδίδονται σε πλήρες μέγεθος

23 ώρες πριν, manan είπε

Με ελατήρια είναι καλύτερο ή χωρίς.

Αν έχεις θέμα με τη μέση οι γιατροί συνηστούν σκληρό στρώμα με ελατήρια. Αν κοιμάσαι στο πλάι προσέχεις η σπονδυλική στήλη να μένει ευθεία. Κατά τα άλλα είναι θέμα γούστου.

Το αγόρασα για το χωριό και περιμένω να παραλάβω σε 10 μέρες με δωρεάν μεταφορικά! Το στρώμα για όσους δεν γνωρίζουν είναι από  Αθηναϊκή στρωματοποιια και η μία πλευρά είναι για χειμώνα και η άλλη για καλοκαίρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2023 στις 12:52 ΜΜ, manan είπε

Επειδή θέλω στρώμα αυτό το καιρό σε τέτοιο μέγεθος όπως αυτό που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω μια ερώτηση.

Με ελατήρια είναι καλύτερο ή χωρίς.

Και πόσο πάχος να έχει γιατί προορίζεται για χαμηλό κρεβάτι

Για πείτε γνώμες.

Τα καλύτερα στρώματα είναι εκείνα με φυσικό latex (πανάκριβο υλικό). Ακάρεα δε θα έχεις ποτέ, θα χάσει την φόρμα του σε 30 χρόνια και αν. Το ύψος δε παίζει μεγάλο ρόλο μη παραμυθιάζεστε, το υλικό έχει σημασία.  Κάτι Βουλγαρικά συνθετικά latex είναι χάλια και δυστυχώς χρησιμοποιούνται φουλ από τις εταιρίες. 

Στην Ελλάδα οι κατασκευαστές πουλάνε ακόμα ελατήρια, κοκοφοίνικες και αφρολέξ. Σου βάζουν και 2 φλοίδες memory foam και σου παίρνουν το χιλιαρικάκι και λες κι ευχαριστώ.

Επεξ/σία από pinakas0
  • Like 2

21 ώρες πριν, 2koykoy είπε

Το αγόρασα για το χωριό και περιμένω να παραλάβω σε 10 μέρες με δωρεάν μεταφορικά! Το στρώμα για όσους δεν γνωρίζουν είναι από  Αθηναϊκή στρωματοποιια και η μία πλευρά είναι για χειμώνα και η άλλη για καλοκαίρι.

Δυστυχως εγω οταν βλεπω made in Greece πλεον κραταω αποστασεις (τελευταια φορα ειχα σκασει 60ε για σεντονια κρεβατιου και με την 1η πλυση ξεβαψαν και μου χαλασαν πετσετες που κοστιζαν τα πολλαπλασια).

• Like 2

Στις 8/11/2023 στις 4:41 ΜΜ, Boubis1411 είπε

32 εχω και θελω να παρω 40αρι αν βρω...αλλα δυσκολα

Υπάρχει 40 πόντους, διπλό pocket με ανώστρωμα. Τι διαστάσεις ψάχνεις;

e034.JPG

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, geodevil είπε

Υπάρχει 40 πόντους, διπλό pocket με ανώστρωμα. Τι διαστάσεις ψάχνεις;

e034.JPG

160X200 αλλά ψάχνω σε καλή ποιότητα γιατί πέρυσι την πάτησα και πήρα ένα έτσι κ έτσι... Τώρα θέλει να το αλλάξω πάλι. Σκέφτομαι για media. 

Έχω εδώ και 5 χρόνια περίπου ένα Perdormire αφρού που πήρα σε περίοδο εκπτώσεων 1200€. Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει για την ποιότητα ζωής μου. Ξοδεύουμε πάνω στο στρώμα μας το 1/3 της ζωής μας και είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας όταν επιλέγουμε στρώμα.

Καλησπέρα, εδώ και περίπου 4 χρόνια μέσω φίλου πήγα σε έναν κατασκευαστή στρωμάτων, όπου και αγόρασα τρία στρώματα, ένα διπλό και δύο μονά για τα παιδιά. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι κάναμε μια καλή επένδυση και εκτός του νιώθεις ότι είναι ακόμα σαν και καινούργια, ξυπνάς ξεκούραστος.

Αν θυμάμαι καλά το διπλό λέγεται elegance και έχει πάχος 30cm, το θυμάμαι αυτό γιατί γκρινιάζει η γυναίκα ότι δεν κάθονται καλά τα σεντόνια γιατί είναι πολύ ψηλό....  Αυτός ο κατασκευαστής βρίσκεται στη Μεσσηνία, νομίζω στέλνει σε όλη την Ελλάδα και αν βρω την κάρτα του, θα σας πω και το site. Δε θυμάμαι περισσότερα γιατί μας είχε δείξει διάφορες κατηγορίες στρωμάτων και μας είχε ενημερώσει και για τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...