Προς το περιεχόμενο

[ Στρώματα Ύπνου] Harmony Black Edition 200x160cm @Praktiker 299,00 €

madmikex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 minutes ago, TheStranger80 said:

Υποψην, 27 εκατοστα υψος δεν τα λες πολλα.

Για στρώμα προσωπικά και πολλά μου φαίνονται. Πόσο ύψος θεωρείς πρέπει να έχει ένα στρώμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, Xvipes είπε

Για στρώμα προσωπικά και πολλά μου φαίνονται. Πόσο ύψος θεωρείς πρέπει να έχει ένα στρώμα;

Αγορασα 25 δωρο στον αδερφο μου και για το κρεβατι που εχει ηταν μικρο (γυρω γυρω το πλαισιο εξεχει οποτε οταν παει να σηκωθει το ποδι του βρισκει στο πλαισιο).
Περα ομως απο το θεμα πλαισιο 25 ειδικα αν μιλαμε για στρωμα αφρου ειναι λιγα (δεν κοιταξα αυτο αν ειναι με ελλατηρια). Εμενα αφρου που ειναι 33 και παλι δεν θα με χαλαγε να ηταν λιγο πιο παχυ.

53 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ερχεται διπλωμένο σε ρολο; Ρωταω γτ πρεπει να το ανεβασω σε μερος που ειναι δυσκολο να παει στρωμα

το media strom που εχω παντως 27 ειναι, και τα θεωρω μια χαρα! εκτος και αν μιλαμε για καποιο πολυ χαμηλο κρεβατι.. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Xvipes είπε

image.png.2d98806bbfb345561c71531da2d6ee19.png

1000 ευρώ δε νομίζω πως αξίζει, ούτε οι ίδιοι δε το πίστευαν κάποτε 🙄

Καλα Κλασσικες Ελληνικες εκπτωσεις, στο Black Friday να δεις τι εχει να γινει.

• Like 3

Επειδή θέλω στρώμα αυτό το καιρό σε τέτοιο μέγεθος όπως αυτό που πόσταρε ο φίλος πιο πάνω μια ερώτηση.

Με ελατήρια είναι καλύτερο ή χωρίς.

Και πόσο πάχος να έχει γιατί προορίζεται για χαμηλό κρεβάτι

Για πείτε γνώμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, TheStranger80 said:

Αγορασα 25 δωρο στον αδερφο μου και για το κρεβατι που εχει ηταν μικρο (γυρω γυρω το πλαισιο εξεχει οποτε οταν παει να σηκωθει το ποδι του βρισκει στο πλαισιο).
Περα ομως απο το θεμα πλαισιο 25 ειδικα αν μιλαμε για στρωμα αφρου ειναι λιγα (δεν κοιταξα αυτο αν ειναι με ελλατηρια). Εμενα αφρου που ειναι 33 και παλι δεν θα με χαλαγε να ηταν λιγο πιο παχυ.

Κατι δεν παει καλα μαλλον. Στρωμα ανω των 20 εκατοστων ειναι ψηλο. Εχω 20αρι στρωμα και ηδη εξεχει 12,5 εκατοστα πανω απο το πλαισιο του κρεβατιου.

Οπερ σημαινει οτι ο αδερφος σου δεν εχει κανει κατι καλα. Το πλαισιο εσωτερικα εχει θεσεις/βασεις που βιδωνει το πλαισιο πανω στο οποιο ακουμπανε οι ταβλες.

Αν ο αδερφος σου εχει αυτο το πλαισιο βιδωμενο στη χαμηλοτερη ρυθμιση, τοτε ναι οι ταβλες ειναι τερμα κατω με αποτελεσμα να καθεται τερμα κατω και το στρωμα.

Σε νορμαλ κρεβατι οποιοδηποτε στρωμα ανω των 20 εκατοστων, με τις ταβλες στη σωστη θεση, θα εξεχει απο το πλαισιο του κρεβατιου πανω απο 10 εκατοστα και δεν θα βρισκεις πουθενα.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικο μου ειναι τοσο αλλα εχει θεμα .Anyway αυτο ειναι με ελατηρια οποτε δε το παιρνεις ρολο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

2 ώρες πριν, Sebu είπε

Κατι δεν παει καλα μαλλον. Στρωμα ανω των 20 εκατοστων ειναι ψηλο. Εχω 20αρι στρωμα και ηδη εξεχει 12,5 εκατοστα πανω απο το πλαισιο του κρεβατιου.

Οπερ σημαινει οτι ο αδερφος σου δεν εχει κανει κατι καλα. Το πλαισιο εσωτερικα εχει θεσεις/βασεις που βιδωνει το πλαισιο πανω στο οποιο ακουμπανε οι ταβλες.

Αν ο αδερφος σου εχει αυτο το πλαισιο βιδωμενο στη χαμηλοτερη ρυθμιση, τοτε ναι οι ταβλες ειναι τερμα κατω με αποτελεσμα να καθεται τερμα κατω και το στρωμα.

Σε νορμαλ κρεβατι οποιοδηποτε στρωμα ανω των 20 εκατοστων, με τις ταβλες στη σωστη θεση, θα εξεχει απο το πλαισιο του κρεβατιου πανω απο 10 εκατοστα και δεν θα βρισκεις πουθενα.

Καλα τα κρεβατια τα συναρμολογεις με τις οδηγιες που εχουν δεν κανεις οτι θελεις εσυ ο ιδιος. Το συγκεκριμενο λοιπον εχει τις ταβλες γυρω στα 15 εκατοστα πιο κατω απο εκει που τελειωνει το πλαι και κατω του κρεβατιου οποτε και 20-25 εκατοστα στρωμα να εχεις (ειδικα αφρου) εχει θεμα οταν πας να σηκωθεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...