ALXIOA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Για την Google που δεν γνωρίζει πράττει ως ενέργεια σωστά, εφόσον ο κύριος λογαριασμός μπορεί και ενεργεί κρίνει ότι ο κάτοχος έχει πρόσβαση, ασχέτως στην δική σου περίπτωση που ουσιαστικά δεν είναι...με τα γραφόμενά σου. Οπότε γι αυτό ο εφεδρικός λογαριασμός, έρχεται δεύτερος... Και άντε να το δεχτώ αυτό . Που είναι η δική μου ασφάλεια ; που είμαι ο δημιουργός και ο κάτοχος τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν του account? Εμένα ποιος με προστατεύει; και με τι τρόπο θα αποδείξω ότι μου ανήκει ο λογαριασμός?? Η ανάκτηση λογαριασμού ακυρώθηκε επειδή είστε συνδεδεμένοι. Ο Λογαριασμός σας Google χρησιμοποιείται σε έναν υπολογιστή ή σε κινητή συσκευή. Επειδή έχετε συνδεθεί ήδη στον λογαριασμό σας, η Google ακύρωσε το αίτημα ανάκτησης λογαριασμού σας. Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την είσοδο στον λογαριασμό σας, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας από τη συσκευή στην οποία έχετε συνδεθεί.
Sablj Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Από την στιγμή που απέκτησε πρόσβαση στο κινητό σου, τα άλλαξε όλα από εκεί. Για την Google φαίνεται το αντίθετο απ' αυτό που λες εσύ. Η μόνη λύση είναι να βρεις αυτόν που στον πήρε και να τον πάρεις πίσω.
ALXIOA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, Sablj είπε Φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Από την στιγμή που απέκτησε πρόσβαση στο κινητό σου, τα άλλαξε όλα από εκεί. Για την Google φαίνεται το αντίθετο απ' αυτό που λες εσύ. Η μόνη λύση είναι να βρεις αυτόν που στον πήρε και να τον πάρεις πίσω. Μόνο η δίωξη αν μπορεί να κάνει κάτι με το imei από το Samsung s23 που χρησιμοποίησε.... Αλλά αυτό θα πάρει καιρό... Η ζημιά θα έχει γίνει.. Δεν. Υπάρχει κανας χακερας εδώ να τον πάρουμε πίσω???
kormos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, ALXIOA είπε Και άντε να το δεχτώ αυτό . Που είναι η δική μου ασφάλεια ; που είμαι ο δημιουργός και ο κάτοχος τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν του account? Εμένα ποιος με προστατεύει; και με τι τρόπο θα αποδείξω ότι μου ανήκει ο λογαριασμός?? Η ανάκτηση λογαριασμού ακυρώθηκε επειδή είστε συνδεδεμένοι. Ο Λογαριασμός σας Google χρησιμοποιείται σε έναν υπολογιστή ή σε κινητή συσκευή. Επειδή έχετε συνδεθεί ήδη στον λογαριασμό σας, η Google ακύρωσε το αίτημα ανάκτησης λογαριασμού σας. Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την είσοδο στον λογαριασμό σας, μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας από τη συσκευή στην οποία έχετε συνδεθεί. Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Όμως θεωρώ πως εσένα και τον κάθε εσένα σε προστατεύει ο ισχυρός ή ανίσχυρος κωδικός που μεγάλο ποσοστό βάζει...ή εφαρμογές που δεν είναι εγκεκριμένες και κρυώνουν κακόβουλα πιθανόν αρχεία. Όσο δείχνει πρόσβαση ο λογαριασμός νομίζω και εγώ πως όποια ενέργεια πλην κάποιας παρέμβασης από Δίωξη όπως έχει αναφερθεί, είναι μάταια... 1
ALXIOA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, kormos είπε Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Όμως θεωρώ πως εσένα και τον κάθε εσένα σε προστατεύει ο ισχυρός ή ανίσχυρος κωδικός που μεγάλο ποσοστό βάζει...ή εφαρμογές που δεν είναι εγκεκριμένες και κρυώνουν κακόβουλα πιθανόν αρχεία. Όσο δείχνει πρόσβαση ο λογαριασμός νομίζω και εγώ πως όποια ενέργεια πλην κάποιας παρέμβασης από Δίωξη όπως έχει αναφερθεί, είναι μάταια... Είχα ισχυρό κωδικό. Που μάλιστα τον αλλαζα κΘε 4-5 μήνες.. είχα 2 verification email και 1 αριθμό κινητού.. τώρα πως αυτός σύνδεσε Samsung s23 και μου έκανε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων το κινητό μου. Και μετά με πέταξε ακόμη ψάχνω να μάθω...
ALXIOA Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, kormos είπε Καταλαβαίνω την ανησυχία σου. Όμως θεωρώ πως εσένα και τον κάθε εσένα σε προστατεύει ο ισχυρός ή ανίσχυρος κωδικός που μεγάλο ποσοστό βάζει...ή εφαρμογές που δεν είναι εγκεκριμένες και κρυώνουν κακόβουλα πιθανόν αρχεία. Όσο δείχνει πρόσβαση ο λογαριασμός νομίζω και εγώ πως όποια ενέργεια πλην κάποιας παρέμβασης από Δίωξη όπως έχει αναφερθεί, είναι μάταια... 16 ώρες πριν, Sablj είπε Φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνει τίποτα. Από την στιγμή που απέκτησε πρόσβαση στο κινητό σου, τα άλλαξε όλα από εκεί. Για την Google φαίνεται το αντίθετο απ' αυτό που λες εσύ. Η μόνη λύση είναι να βρεις αυτόν που στον πήρε και να τον πάρεις πίσω. Ερώτηση. Στο κινητό μου αν και αποσυνδεδεμενο από το account μου έχω ακόμη τα κλειδιά security Google play services.. μπορώ με αυτά να κάνω είσοδο με κάποιο τρόπο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα