ALXIOA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ο αλητης μου πήρε τον λογαριασμό μέσα από τα χερια.Όπως στο λέω. Με πέταξε. Μου έκανε επαναφορά εργοστασιακών το κινητό. Μου άλλαξε τα backup mail και 2 αριθμούς που είχα για ανακτηση- ασφάλεια Πήγα ασφάλεια έκανα μηνυση. . Έχω το imei της συσκευής ένα samsung s23 που έβγαζε ειδοποίηση το google ότι συνδέθηκε ξένη συσκευή .. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία. Θα ξαναπάρω τον λογαριασμό; έχω τα πάντα μέσα. Στο drive στο google photos. Επαφές μου. Κωδικοί. Ολα Κάνω ξέχασα τον κωδικό μου. Ο ο αλήτης έχει καταχωρημένο άλλον αριθμό. Που δεν τον ξέρω εννοείται και δεν μου προχωράει το gmail.
kormos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, ALXIOA είπε Ο αλητης μου πήρε τον λογαριασμό μέσα από τα χερια.Όπως στο λέω. Με πέταξε. Μου έκανε επαναφορά εργοστασιακών το κινητό. Μου άλλαξε τα backup mail και 2 αριθμούς που είχα για ανακτηση- ασφάλεια Πήγα ασφάλεια έκανα μηνυση. . Έχω το imei της συσκευής ένα samsung s23 που έβγαζε ειδοποίηση το google ότι συνδέθηκε ξένη συσκευή .. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία. Θα ξαναπάρω τον λογαριασμό; έχω τα πάντα μέσα. Στο drive στο google photos. Επαφές μου. Κωδικοί. Ολα Κάνω ξέχασα τον κωδικό μου. Ο ο αλήτης έχει καταχωρημένο άλλον αριθμό. Που δεν τον ξέρω εννοείται και δεν μου προχωράει το gmail. Η ασφάλεια που πήγες.... Εξάλλου με μισές πληροφορίες δεν βγάζεις νόημα...
ALXIOA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Το ερωτημα ειναι σαφες..ξεκαθαρο. Με ποιον τροπο μπορω να κανω ανακτηση κωδικου για το βασικο και κυριο μου μαιλ. το οποιο χακαριστηκε.. χτες απο μια συσκευη samsung s23 εχω το ιμει της.. ειχα 2 καταχωρημενα μεσα μαιλ και 2 αριθμους κινητων για μεγαλυτερη ασφαλεια και ο τυπος μετα απο 30 προσπαθειες και 2 ωρες που παλευα κυριολεκτικα μαζι του.. ταυτοχρονα ενω αλλαζα κωδικο εγω.. σε 3 λεπτα αλλαζε και αυτoς.. μου εκανε μεχρι και επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων στο κινητο moy με αποτελεσμα να τα χασω ολα.. ΟΛΑ ΟΜΩΣ.. GOOGLE DRIVE.. PHOTOS -CONTACTS κωδικους καρτες τα παντα ολα.. τωρα κανω προσπαθειες να μπω και εχει καταχωρημενο αλλον αριθμο που δεν αντιστοιχει σε εμενα οποτε δεν εχω καμια προσβαση.. Πηγα ασφαλεια εκανα μηνυση δηλωσα το ιμει samsung S23 απο το οποιο εμπαινε ο τυπος . και θα περιμενουμε..αν και δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα βρεθει ακρη Τωρα ρωτω εσας,. Αν ειχε καποιος παρομοια εμεπιρια και μπορω να ανακτησω τον λογαριασμο μου..με καθε τροπο///
mcstefan7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 99% με την ασφάλεια δε θα κάνεις τίποτα. Μίλα με google support, μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι αν και οι πιθανότητες είναι μικρές.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Εχεις το ιμει του κινητού,πρόσεξες απο που ειναι η ip του?
ALXIOA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Η ασφάλεια που πήγες.... Εξάλλου με μισές πληροφορίες δεν βγάζεις νόημα... 21 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε 99% με την ασφάλεια δε θα κάνεις τίποτα. Μίλα με google support, μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι αν και οι πιθανότητες είναι μικρές. αυτο το support ψαχνω? Υπαρχει? Που επικοινωνουμε... 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις το ιμει του κινητού,πρόσεξες απο που ειναι η ip του? τοποθεσια μου εβγαζε θεσσαλονικη .. ΤΟ εχω ναι.. Το καταγραψαμε και στην μηνυση Ea live chat δεν υπαρχει>?? Ολοκληρη google.? Μονο κατι αυτοματοποιημενες απαντησεις... Ειναι δυνατον
dkmaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος, η Google δεν έχει support. https://support.google.com/accounts/thread/199445404?hl=en&sjid=12839059016103751359-AP Δες μήπως σε βοηθήσει αυτή η ανάρτηση. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από dkmaster
ALXIOA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dkmaster είπε Αν δεν κάνω λάθος, η Google δεν έχει support. https://support.google.com/accounts/thread/199445404?hl=en&sjid=12839059016103751359-AP Δες μήπως σε βοηθήσει αυτή η ανάρτηση. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Αλλά δεν βοήθησε η ανάρτηση.. περισσότερο περιγραφή το πρόβλημα του κ αυτός.. Δεν έχει λύσεις- απαντήσεις ..
dkmaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 18 minutes ago, ALXIOA said: Ευχαριστώ για την απάντηση σου.. Αλλά δεν βοήθησε η ανάρτηση.. περισσότερο περιγραφή το πρόβλημα του κ αυτός.. Δεν έχει λύσεις- απαντήσεις .. I've already processed a systematic request from my primary workstation and from my mobile where the account was logged in and maintained regularly. Now waiting for a sign-in link to be sent to me from Google. Αυτό το κομμάτι που αναφέρει η ανάρτηση το έχεις κάνει;
ALXIOA Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, dkmaster είπε I've already processed a systematic request from my primary workstation and from my mobile where the account was logged in and maintained regularly. Now waiting for a sign-in link to be sent to me from Google. Αυτό το κομμάτι που αναφέρει η ανάρτηση το έχεις κάνει; Ναι το έχω κάνει. Επανειλημμένα.. Αλλά δεν μου δίνει πρόσβαση. Έστω να επιλέξω εναλλακτική επιλογή ακομα...
dkmaster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μην κάνεις συνέχεια προσπάθειες. Όταν κάνεις τη διαδικασία της ανάκτησης ξεκινά μια "αντίστροφη μέτρηση" 48 ωρών, αν δεν κάνω λάθος. Κάθε φορά που κάνεις προσπάθεια, ξεκινάς τη διαδικασία από την αρχή. Περίμενε 3 ημέρες (γνώμη μου) από την τελευταία προσπάθεια που έκανες και δοκίμασε έπειτα όπως αναφέρουν οι συμβουλές της Google. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. 1
ALXIOA Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, dkmaster είπε Μην κάνεις συνέχεια προσπάθειες. Όταν κάνεις τη διαδικασία της ανάκτησης ξεκινά μια "αντίστροφη μέτρηση" 48 ωρών, αν δεν κάνω λάθος. Κάθε φορά που κάνεις προσπάθεια, ξεκινάς τη διαδικασία από την αρχή. Περίμενε 3 ημέρες (γνώμη μου) από την τελευταία προσπάθεια που έκανες και δοκίμασε έπειτα όπως αναφέρουν οι συμβουλές της Google. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Χτες αργά βράδυ ενώ προσπαθούσα μου έβγαλε επιλογή να μου στείλει στο εφεδρικό mail που είχα. 6 ψηφίο κωδικό. Ώστε να εξεταστεί .. το οποίο κ έκανα. Μου ήρθε Μάιλ στο εφεδρικό ότι η google θέλει έως και 30 μέρες να μου απαντήσει...οκ. όλα καλά.. Αλλά τώρα πρωί μου ήρθε αλλο mail στο εφεδρικό ότι ακυρώθηκε η ανάκτηση γιατί ο λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με μια συσκευή ... 😭😭😭😭😭😭 Με την δική του.. τι φάση. Τώρα; και αν είναι έτσι δηλαδή ; πως θα αποκτήσω εγώ πρόσβαση κ να πω οτι το account είναι δικό μου; έλεος .....
ALXIOA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 χτες βραδυ εκανα προσπαθειες εκει που ξαπλωνα εκανα προσπαθειες εκει που ξαπλωνα να μπω να μπω και μου εμφανισε ξανα επιλογη να στειλω κωδικο στο εφεδρικο μου μαιλ το εκανα ηρθε ο κωδικος..τον εβαλα και μου εστειλαν μηνυμα οτι θα εξεταστει το αιτημα σε 5 μερες για να μου στειλουν νεο συνδεσμο ωστε να κανω login το ιδιο μηνυμα πηγε στον αλλον και υπαρχει επιλογη που ειναι συνδεδεμενος αν θελω η εγω η αυτος να ακυρωσει το αιτημα πριν ολοκληρωθει εγω εννοειται δν θελω..την τεταρτη που το εκανα μου εστειλε σε μια ωρα μαιλ η google στο εφεδρικο μου ακυρωσε το αιτημα λεγοντας οτι ειμαι συνδεδεμενος ...προφανως επειδη ηταν ο αλλος..Αυτό είναι γελοίο ομως... Ναι. Πέρα από αυτό όμως .. το μήνυμα πήγε και στον κύριο λογαριασμό μου που είναι χακαρισμενος και έχει πρόσβαση ο κλέφτης. δηλαδή αν ο κλέφτης που είναι συνδεδεμένος και θα διαβάσει αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πατήσει ο ίδιος ακύρωση αιτήματος. και το αίτημα θα ακυρωθεί.. και εγώ που είμαι ο νόμιμος κάτοχος. και ο δημιουργός του λογαριασμόυ μου θα κάθομαι από έξω κλειδωμένος και θα κλαίω .. που έχασα τα πάντα... αυτό είναι ένα τεράστιο κενό ασφαλείας που εντόπισα και θα πρέπει να το κοιτάξουν πολύ σοβαρά. αφού ρε Google μου στέλνεις κωδικό στον εφεδρικό μου λογαριασμό,που έχω μόνο εγώ πρόσβαση και με επαληθεύσεις με αυτόν τον τρόπο ότι ναι είμαι εγω.. γιατί κοινοποιείς και στο κύριο mail μου το αίτημα μου και του δίνεις την επιλογή να το ακύρωση κιόλας...??? αυτό είναι αστείο .. είναι γελοίο θα έλεγα .που διασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο τον κλέφτη..κ όχι τον νομικό κάτοχό και δημιουργό του λογαριασμό..
kormos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, ALXIOA είπε χτες βραδυ εκανα προσπαθειες εκει που ξαπλωνα εκανα προσπαθειες εκει που ξαπλωνα να μπω να μπω και μου εμφανισε ξανα επιλογη να στειλω κωδικο στο εφεδρικο μου μαιλ το εκανα ηρθε ο κωδικος..τον εβαλα και μου εστειλαν μηνυμα οτι θα εξεταστει το αιτημα σε 5 μερες για να μου στειλουν νεο συνδεσμο ωστε να κανω login το ιδιο μηνυμα πηγε στον αλλον και υπαρχει επιλογη που ειναι συνδεδεμενος αν θελω η εγω η αυτος να ακυρωσει το αιτημα πριν ολοκληρωθει εγω εννοειται δν θελω..την τεταρτη που το εκανα μου εστειλε σε μια ωρα μαιλ η google στο εφεδρικο μου ακυρωσε το αιτημα λεγοντας οτι ειμαι συνδεδεμενος ...προφανως επειδη ηταν ο αλλος..Αυτό είναι γελοίο ομως... Ναι. Πέρα από αυτό όμως .. το μήνυμα πήγε και στον κύριο λογαριασμό μου που είναι χακαρισμενος και έχει πρόσβαση ο κλέφτης. δηλαδή αν ο κλέφτης που είναι συνδεδεμένος και θα διαβάσει αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα θα πατήσει ο ίδιος ακύρωση αιτήματος. και το αίτημα θα ακυρωθεί.. και εγώ που είμαι ο νόμιμος κάτοχος. και ο δημιουργός του λογαριασμόυ μου θα κάθομαι από έξω κλειδωμένος και θα κλαίω .. που έχασα τα πάντα... αυτό είναι ένα τεράστιο κενό ασφαλείας που εντόπισα και θα πρέπει να το κοιτάξουν πολύ σοβαρά. αφού ρε Google μου στέλνεις κωδικό στον εφεδρικό μου λογαριασμό,που έχω μόνο εγώ πρόσβαση και με επαληθεύσεις με αυτόν τον τρόπο ότι ναι είμαι εγω.. γιατί κοινοποιείς και στο κύριο mail μου το αίτημα μου και του δίνεις την επιλογή να το ακύρωση κιόλας...??? αυτό είναι αστείο .. είναι γελοίο θα έλεγα .που διασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο τον κλέφτη..κ όχι τον νομικό κάτοχό και δημιουργό του λογαριασμό.. Για την Google που δεν γνωρίζει πράττει ως ενέργεια σωστά, εφόσον ο κύριος λογαριασμός μπορεί και ενεργεί κρίνει ότι ο κάτοχος έχει πρόσβαση, ασχέτως στην δική σου περίπτωση που ουσιαστικά δεν είναι...με τα γραφόμενά σου. Οπότε γι αυτό ο εφεδρικός λογαριασμός, έρχεται δεύτερος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα