nicoliapvl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Χαίρετε, έχω 100ρα fiber to the home και πίανω 95-100 mbps download και 8-10 mbps upload speed το παρακάτω είναι ένας πίνακας με ένα bandwidth test που έκανα για servers στην Ευρώπη. Σας φαίνονται φυσιολογικές οι τιμές για 10 mbps upload γιατι νιώθω ότι ειναι αρκετά χαμηλά. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χάλια είναι όλες. Εκτός του Frankfurt (5) που είναι λιγότερο χάλια. Το test έγινε ενσύρματα; Βλακεία μου, τώρα πρόσεξα τον Gigabit controller που αναγράφει κάτω κάτω. Σε άλλα speedtest έχεις φυσιολογικές τιμές; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoliapvl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Χάλια είναι όλες. Εκτός του Frankfurt (5) που είναι λιγότερο χάλια. Το test έγινε ενσύρματα; Βλακεία μου, τώρα πρόσεξα τον Gigabit controller που αναγράφει κάτω κάτω. Σε άλλα speedtest έχεις φυσιολογικές τιμές; Εαν εννοεις οπως το twitch test bandwidth που εκανα δεν έχω βρει κάποιο σχετικό πρόγραμμα να τρέξω ώστε να δω, τώρα από γενικά speedtest οπως Ookla κτλ όλα μου βγάζουν το ίδιο δηλαδη 100mbps download 10mbps upload. Ήθελα να δω εαν κάτι μου κατεβαζει τα mbps στο συγκεκριμενο τεστ του twitch γιατι δεν μου φαίνονται λογικές οι τιμές. Να σημειωθεί ότι στο τεστ που ανεβασα πάνω, οι τιμές σε αυτα που μου βγάζει ψηλά μετά από λίγο πεφτουν (πχ φαινεται Frankfurt (5) 9862mbps αλλα αν ξανατρεξω το τεστ μπορει να μου βγαλει 2700mbps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κανε το τεστ σε διαφορες ωρες της ημερας και της εβδομαδας. γενικως εχει παρατηρηθει οτι καποιοι παροχοι, οταν εχει μεγαλο φορτο το δικτυο τους, "μπουκωνει"/κοβουν την ταχυτητα με εξωτερικό. μεγαλο φορτο= 9-12 το βραδυ, ειδικα τις μερες που εχει μπάλα.. σε εκεινες τις ωρες τα speedtests με σερβερ ελλαδας θα σου βγαζει φουλ ταχυτητα και με σερβερ εξωτερικου θα σερνεται... Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2023 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δεν είναι λογικό να μπουκώνει σε τέτοιο βαθμό, και ειδικά στην κατεύθυνση του upload με τις αστείες ταχύτητες που δίνουν. Δυστυχώς έχει αναφερθεί και από άλλα άτομα πρόβλημα με το upload στο Twitch σε Cosmote FTTH. @nicoliapvl Cosmote έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoliapvl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν είναι λογικό να μπουκώνει σε τέτοιο βαθμό, και ειδικά στην κατεύθυνση του upload με τις αστείες ταχύτητες που δίνουν. Δυστυχώς έχει αναφερθεί και από άλλα άτομα πρόβλημα με το upload στο Twitch σε Cosmote FTTH. @nicoliapvl Cosmote έχεις; οχι nova εχω που αποσο ξερω ειναι με την wind τωρα Και εμενα μου φαινεται περιεργο γιαυτο εχω απορια μηπως φταιει κατι άλλο που μου ριχνει την ταχυτητα. Να σημειωθει οτι οταν απλα παιζω τα ping μου ειναι απολυτως κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Αν θες να streamάρεις, μπορείς να δοκιμάσεις και μέσω του Restream.io, στο οποίο θα συνδέσεις το Twitch account. Νομίζω είναι δωρεάν όταν το χρησιμοποιείς απλώς σαν ενδιάμεσο πρακτικά για να streamάρεις μόνο σε 1 κανάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoliapvl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Αν θες να streamάρεις, μπορείς να δοκιμάσεις και μέσω του Restream.io, στο οποίο θα συνδέσεις το Twitch account. Νομίζω είναι δωρεάν όταν το χρησιμοποιείς απλώς σαν ενδιάμεσο πρακτικά για να streamάρεις μόνο σε 1 κανάλι. Τέλεια θα το δοκιμασω και αν βρω καποια αλλη λυση θα γραψω για να το δει και καποιος αλλος που τον ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα