odys03 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Mετά απο 12 χρόνια χρήσης του adblocker uBlock Origin, σήμερα το Youtube έστειλε μήνυμα αν δείτε άλλα 3 video χρησιμοποιώντας adblocker θα σας κλείσει η δυνατότητα αναπαραγωγής video.... Εν τω μεταξύ σήμερα δυο γνωστοί μου τους ήρθαν μηνύματα στο facebook αν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή για να περιορίσουν τις διαφήμισεις Αυτά τα νέα από την google την meta και τα άλλα παιδιά......
mcstefan7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, odys03 είπε Mετά απο 12 χρόνια χρήσης του adblocker uBlock Origin, σήμερα το Youtube έστειλε μήνυμα αν δείτε άλλα 3 video χρησιμοποιώντας adblocker θα σας κλείσει η δυνατότητα αναπαραγωγής video.... Εν τω μεταξύ σήμερα δυο γνωστοί μου τους ήρθαν μηνύματα στο facebook αν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή για να περιορίσουν τις διαφήμισεις Αυτά τα νέα από την google την meta και τα άλλα παιδιά...... Στη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα! Θες διαφημίσεις? 0 συνδρομή Δε θες διαφημίσεις? χ € συνδρομή
Titos301 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, odys03 είπε Mετά απο 12 χρόνια χρήσης του adblocker uBlock Origin, σήμερα το Youtube έστειλε μήνυμα αν δείτε άλλα 3 video χρησιμοποιώντας adblocker θα σας κλείσει η δυνατότητα αναπαραγωγής video.... Εν τω μεταξύ σήμερα δυο γνωστοί μου τους ήρθαν μηνύματα στο facebook αν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή για να περιορίσουν τις διαφήμισεις Αυτά τα νέα από την google την meta και τα άλλα παιδιά...... ευτυχως για την ωρα και τα 2 ξεπερνιουνται.... το 1ο απλα βαζεις εξτρα φιλτρα το 2ο απλα επιλεγεις να βλεπεις διαφημισεις με βαση τα cookies που παιρνουν
odys03 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Στη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα! Θες διαφημίσεις? 0 συνδρομή Δε θες διαφημίσεις? χ € συνδρομή ολα είναι τσάμπα! Παντα υπάρχει εναλακτικη, συνεχιζω με brave browser..... εγώ έφτιαξα το youtube παιζει να ειμαι απο τους πρώτους που ανέβασαν video στο youtube το 2005! αλλα διεγραψα τον λογαριασμο..... μονο τσαμπα ειναι ωραια αν είναι να πληρώνεις δεν αξιζει
mcstefan7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, odys03 είπε ολα είναι τσάμπα! Παντα υπάρχει εναλακτικη, συνεχιζω με brave browser..... εγώ έφτιαξα το youtube παιζει να ειμαι απο τους πρώτους που ανέβασαν video στο youtube το 2005! αλλα διεγραψα τον λογαριασμο..... μονο τσαμπα ειναι ωραια αν είναι να πληρώνεις δεν αξιζει Σε άφηναν τσάμπα, γιατι τόσα χρόνια το ποσοστό που χρησιμοποιούσε adblockers ήταν μικρό. Κάθε εταιρία κυνηγάει το κέρδος. Κανείς δε δουλεύει για τη ψυχή της μάνας του. Θα κυνηγάνε τα adblocker μέχρι το σημείο που αξίζει και τους συμφέρει(Δεν τους νοιάζει να μπλοκάρουν το 100% αλλα μέχρι ενα ποσοστό). Απο το να κάθεσαι να ανανεώνεις φίλτρα και να ψάχνεσαι, καλύτερα δίνει 2-3 ευρώ το μήνα και ξεμπέρδεψες.
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Στη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα! Θες διαφημίσεις? 0 συνδρομή Δε θες διαφημίσεις? χ € συνδρομή ΕΡΤ: Θα πληρώνεις συνδρομή και θα βλέπεις και διαφημίσεις
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nabuko είπε ΕΡΤ: Θα πληρώνεις συνδρομή και θα βλέπεις και διαφημίσεις Πάντα πρωτοπορεί το έθνος! 16 ώρες πριν, odys03 είπε ολα είναι τσάμπα! Παντα υπάρχει εναλακτικη, συνεχιζω με brave browser..... εγώ έφτιαξα το youtube παιζει να ειμαι απο τους πρώτους που ανέβασαν video στο youtube το 2005! αλλα διεγραψα τον λογαριασμο..... μονο τσαμπα ειναι ωραια αν είναι να πληρώνεις δεν αξιζει Εσύ φαντάζομαι εργάζεσαι τσάμπα, εθελοντισμός μόνο
cumulus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 16 hours ago, odys03 said: ολα είναι τσάμπα! Σκεψου καποια στιγμη να στο πει αυτο ο εργοδοτης σου,δε θα εχει πλακα ;
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Nabuko είπε ΕΡΤ: Θα πληρώνεις συνδρομή και θα βλέπεις και διαφημίσεις Θα πληρώνεις ΕΡΤ και ας μην έχεις καν τηλεόραση . 1 1
OmeletaMAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Στις 8/11/2023 στις 1:42 ΜΜ, cumulus είπε Σκεψου καποια στιγμη να στο πει αυτο ο εργοδοτης σου,δε θα εχει πλακα ; Τον συμφέρει να του το πει αυτό ο εργοδότης του, μιας και οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην εταιρία είναι και δικό του. Ακόμα και η θέση του εργοδότη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα