Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά απο 12 χρόνια χρήσης του adblocker uBlock Origin,  σήμερα το Youtube έστειλε μήνυμα αν δείτε άλλα 3 video χρησιμοποιώντας adblocker θα σας κλείσει η δυνατότητα αναπαραγωγής video....

Εν τω μεταξύ σήμερα δυο γνωστοί μου τους ήρθαν μηνύματα στο facebook αν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή για να περιορίσουν τις διαφήμισεις

Αυτά τα νέα από  την google την meta και τα άλλα παιδιά......

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, odys03 είπε

Mετά απο 12 χρόνια χρήσης του adblocker uBlock Origin,  σήμερα το Youtube έστειλε μήνυμα αν δείτε άλλα 3 video χρησιμοποιώντας adblocker θα σας κλείσει η δυνατότητα αναπαραγωγής video....

Εν τω μεταξύ σήμερα δυο γνωστοί μου τους ήρθαν μηνύματα στο facebook αν θέλουν να πληρώσουν συνδρομή για να περιορίσουν τις διαφήμισεις

Στη ζωή τίποτα δεν είναι τσάμπα!

Θες διαφημίσεις? 0 συνδρομή

Δε θες διαφημίσεις? χ € συνδρομή

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, odys03 είπε

ευτυχως για την ωρα και τα 2 ξεπερνιουνται....

το 1ο απλα βαζεις εξτρα φιλτρα

το 2ο απλα επιλεγεις να βλεπεις διαφημισεις με βαση τα cookies που παιρνουν

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

ολα είναι τσάμπα!  Παντα υπάρχει εναλακτικη, συνεχιζω με brave browser.....   εγώ έφτιαξα το youtube παιζει να ειμαι απο τους πρώτους που ανέβασαν video στο youtube το 2005!  αλλα διεγραψα τον λογαριασμο.....   μονο τσαμπα ειναι ωραια αν είναι να πληρώνεις δεν αξιζει

Δημοσ.
13 ώρες πριν, odys03 είπε

ολα είναι τσάμπα!  Παντα υπάρχει εναλακτικη, συνεχιζω με brave browser.....   εγώ έφτιαξα το youtube παιζει να ειμαι απο τους πρώτους που ανέβασαν video στο youtube το 2005!  αλλα διεγραψα τον λογαριασμο.....   μονο τσαμπα ειναι ωραια αν είναι να πληρώνεις δεν αξιζει

Σε άφηναν τσάμπα, γιατι τόσα χρόνια το ποσοστό που χρησιμοποιούσε adblockers ήταν μικρό. Κάθε εταιρία κυνηγάει το κέρδος. Κανείς δε δουλεύει για τη ψυχή της μάνας του. Θα κυνηγάνε τα adblocker μέχρι το σημείο που αξίζει και τους συμφέρει(Δεν τους νοιάζει να μπλοκάρουν το 100% αλλα μέχρι ενα ποσοστό). Απο το να κάθεσαι να ανανεώνεις φίλτρα και να ψάχνεσαι, καλύτερα δίνει 2-3 ευρώ το μήνα και ξεμπέρδεψες. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

ΕΡΤ: Θα πληρώνεις συνδρομή και θα βλέπεις και διαφημίσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

ΕΡΤ: Θα πληρώνεις συνδρομή και θα βλέπεις και διαφημίσεις

Πάντα πρωτοπορεί το έθνος!

16 ώρες πριν, odys03 είπε

Εσύ φαντάζομαι εργάζεσαι τσάμπα, εθελοντισμός μόνο

Δημοσ.
Στις 8/11/2023 στις 1:42 ΜΜ, cumulus είπε

Σκεψου καποια στιγμη να στο πει αυτο ο εργοδοτης σου,δε θα εχει πλακα ;

Τον συμφέρει να του το πει αυτό ο εργοδότης του, μιας και οτιδήποτε υπάρχει μέσα στην εταιρία είναι και δικό του. Ακόμα και η θέση του εργοδότη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...