vps Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Chris2756 είπε Παιδια ΟΚ ολα ηλεκτρονικα, δεν αντιλλεγω. Και τα βιβλιαρακια και τα δισκακια και τα προγραμματακια που ειχαν καποτε οι συσκευασιες. Ευτυχως οι κατασκευαστες εχουν στα σαιτς του οτι πληροφοριες χρειαζομαστε. Τι σχεση εχει η αυτοκολητη ταινια ασφαλειας που δηλωνει οτι το προιον ερχεται ανεγκιχτο απο τον παραγωγο στον καταναλωτη? Πηρα προσφατα δισκους, μνημες, ψυκτρα, κουτι (ολοκληρο μπαουλο) και ειχαν ταινια ασφαλειας ολα. Για μητρικη και καρτα γραφικων γιατι οχι? Θα δωσω 300 Ε για μητρικη και 1000 ε για καρτα γραφικων και δεν θα ειμαι σηγουρος 100% οτι ειναι καινουργια? Τώρα να πω ότι δεν έχεις δίκιο ..... Δίκιο απόλυτο !!! Όταν απουσιάζει η ταινία ασφαλείας .....έχεις τις αμφιβολίες σου 1
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, vps said: Τώρα να πω ότι δεν έχεις δίκιο ..... Δίκιο απόλυτο !!! Όταν απουσιάζει η ταινία ασφαλείας .....έχεις τις αμφιβολίες σου σε συνδυασμο με το ποσα γυρνανε πισω. Και πριν λιγες μερες πηρα μια καρτα γραφικων για ενα ατομο και δεν μπορω να θυμηθω τι επαιζε με τις ταινιες. αλλα νομιζω ειχε τουλαχιστον στο εξω κουτι.
Chris2756 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Aυτες που πηρα εγω, δεν ειχαν ταινια ασφαλειας στο κουτι. Στην εσωτερικη πλαστικη σακουλα, η καρτα γραφικων ειχε 3 ταινιες με το logo της εταιρειας και η μητρικη μια ταινια διαφανη.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, Chris2756 said: Aυτες που πηρα εγω, δεν ειχαν ταινια ασφαλειας στο κουτι. Στην εσωτερικη πλαστικη σακουλα, η καρτα γραφικων ειχε 3 ταινιες με το logo της εταιρειας και η μητρικη μια ταινια διαφανη. στις σακουλες αυτες συνηθως απλη ταινια βρισκεις. της μητρικης αναφερομαι.
hln3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Στις 3/12/2023 στις 3:08 ΜΜ, Chris2756 είπε Πολητης απο γνωστο κατ/μα, μου ειπε οτι οι συσκευασιες σε καρτες γραφικων και μητρικες δεν ειναι σφραγισμεμες. Ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο η το λεει για δικους του λογους? Όταν πήρα κάρτα γραφικών είχε κανονικά αυτοκόλλητο. Σε μητρική έχω να δω πολλά πολλά χρόνια, φαντάζομαι λόγω bios flash αλλά και επειδή πρέπει να παίζει πολύ επιστροφή (όχι απαραίτητα λόγω βλάβης αλλά π.χ επειδή πολλοί αγοράζουν λάθος σόκετ...) σταμάτησαν
Chris2756 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Αν βοηθαει, αγορασα προσφατα 2 aorus elite AX, απο διαφορετικα καταστηματα. Στα κουτια δεν ειχε ταινια ασφαλειας. Στην αντιστατικη σακουλα μια απλη (σελοτειπ) ταινια. Τα παρελκομενα σε σφραγισμενα σακουλακια. Συν 2 φιλαδια. Σε καρτα γραφικων της gigabyte, δεν ειχε ταινια ασφαλειας στο κουτι. Στην αντιστατικη σακουλα, ειχε 3 κιτρινες ταινιες με το λογοτυπο της εταιρειας. 1
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Chris2756 said: Αν βοηθαει, αγορασα προσφατα 2 aorus elite AX, απο διαφορετικα καταστηματα. Στα κουτια δεν ειχε ταινια ασφαλειας. Στην αντιστατικη σακουλα μια απλη (σελοτειπ) ταινια. Τα παρελκομενα σε σφραγισμενα σακουλακια. Συν 2 φιλαδια. Σε καρτα γραφικων της gigabyte, δεν ειχε ταινια ασφαλειας στο κουτι. Στην αντιστατικη σακουλα, ειχε 3 κιτρινες ταινιες με το λογοτυπο της εταιρειας. και πλεον no manuals. καιρος ηταν
Apaleytos80 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μου φερανε δωρο μια Asus Prime B450M-A II , απλο σελοτειπ ειχε η αντιστατικη σακουλα. Το κουτι επισης περιειχε manual και disk με drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα