soundou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλησπεριζω.σημερα πηγε η γυναικα μου για συνέντευξη σε μια αλυσιδα ενδυματων γνωστη σε ελλαδα κ κυπρο.εγω προσωπικα εχω ξαφνιαστει ποσο δεδομενα ειναι αυτα που πρεπει να κανει ο υπαλληλος κ δεν αντιδρά κανενας.λοιπων ολα ωραια κ καλα μέχρι που αρχισε : θα δουλευεις part time 4ωρο και θα πληρωνεσαι 280€.εγω θα σου καταθετω τα 480 θα μ επιστρεφεις πισω την διαφορα την επομενη.δικαιουσαι κανονικα δωρα τα οποια επιστρεφεις κ αυτα πισω κ πολλες φορες θα εργαζεσαι υπερωριες αλλα μην μ ζητας να τις πληρωνεσαι ολες.μια θα πλερω μια οχι.πανω απο ολα το μαγαζι να παει καλα τωρα στις γιορτες. αυτα τα ολιγα ειπε ο απ-ανθρωπος. μετα απο το σοκ που περασα το φταιξιμο οφειλετε και σε μας που παμε να ρωτησουμε για δουλεια καο γτ εχουμε αναγκη κ δεχομαστε τους αρρωστημενους αυτους ορους γιατι αν το παιξεις επαναστατης εσυ ο επομενος θα δεχτει τους ορους. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Και δεν τον διολόστειλε; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 σιγουρα θα υπαρχει καποιος φορεας που θα μπορεις να κανεις καταγγελία για να γελάσουν μαζι σου. δυστυχως δεν υπαρχει κατι να κανεις μιας που καμια κυβερνηση μεχρι τωρα δεν ενδιαφέρθηκε για το θεμα αυτης της χοντρης παρανομίας. τον διαολοστέλνεις που ειπε και ο απο πανω και φευγεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, soundou είπε Καλησπεριζω.σημερα πηγε η γυναικα μου για συνέντευξη σε μια αλυσιδα ενδυματων γνωστη σε ελλαδα κ κυπρο.εγω προσωπικα εχω ξαφνιαστει ποσο δεδομενα ειναι αυτα που πρεπει να κανει ο υπαλληλος κ δεν αντιδρά κανενας.λοιπων ολα ωραια κ καλα μέχρι που αρχισε : θα δουλευεις part time 4ωρο και θα πληρωνεσαι 280€.εγω θα σου καταθετω τα 480 θα μ επιστρεφεις πισω την διαφορα την επομενη.δικαιουσαι κανονικα δωρα τα οποια επιστρεφεις κ αυτα πισω κ πολλες φορες θα εργαζεσαι υπερωριες αλλα μην μ ζητας να τις πληρωνεσαι ολες.μια θα πλερω μια οχι.πανω απο ολα το μαγαζι να παει καλα τωρα στις γιορτες. αυτα τα ολιγα ειπε ο απ-ανθρωπος. μετα απο το σοκ που περασα το φταιξιμο οφειλετε και σε μας που παμε να ρωτησουμε για δουλεια καο γτ εχουμε αναγκη κ δεχομαστε τους αρρωστημενους αυτους ορους γιατι αν το παιξεις επαναστατης εσυ ο επομενος θα δεχτει τους ορους. Εχεις σκοπο να κανεις κανονικη καταγγελια η απλα κλαιγεσαι εδω? 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Συγγνώμη, η απορία μου είναι, ΒΡΙΣΚΕΙ άτομα να πάνε να δουλεύουν 4 ώρες την μέρα + υπερωρίες, χωρίς δώρα για 280 Ευρώ; Τα πήγαινε-έλα σου, ο καφές που θα πιεις και κανά σάντουιτς για την βάρδια, τελικά παίζει να βάζεις και λεφτά από την τσέπη σου στο τέλος του μήνα για να "δουλεύεις". Ποιοι πάνε;;; Τόσο ακραίο σενάριο δεν έχω ακούσει ποτέ, ξέραμε για τα δώρα που επιστρέφονται, αλλά να επιστρέφεις πίσω και τον ΜΙΣΟ βασικό (!!) μισθό είναι τρέλα, δεν είναι υπερβολή ότι άμα βγάλεις τους καφέδες σου και τα πήγαινε έλα τελικά θα δουλεύεις τσάμπα εντελώς. Ειδικά πλέον που όλες οι εταιρείες ψάχνουν υπαλλήλους και δεν βρίσκουν, ποιος θα δεχτεί να πάει σε αυτόν τον κάφρο; Ποιος θα δεχτεί να δουλεύει για ένα τοστ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 δεν νομιζω ότι παίζει αλυσίδα να είπε τέτοια παπατζιλίκια. μήπως πήγε σε κάποιον franchisee όπου το μυαλό του φτάνει μέχρι εκει ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 ελληνική αλυσίδα ή πολυεθνική; σε κάθε περίπτωση είναι γελοίοι τουλάχιστον μπορεί η γυναίκα σου να υπογράψει κανονικά την πρόσληψη, και μόλις πάρει τον πρώτο μισθό της, να επιστρέψει με έμβασμα τα 200 € ή ξέρω γω, καταγγελία στην αστυνομία, και επιστροφή προσημειωμένων χαρτονομισμάτων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, soundou είπε Καλησπεριζω.σημερα πηγε η γυναικα μου για συνέντευξη σε μια αλυσιδα ενδυματων γνωστη σε ελλαδα κ κυπρο.εγω προσωπικα εχω ξαφνιαστει ποσο δεδομενα ειναι αυτα που πρεπει να κανει ο υπαλληλος κ δεν αντιδρά κανενας.λοιπων ολα ωραια κ καλα μέχρι που αρχισε : θα δουλευεις part time 4ωρο και θα πληρωνεσαι 280€.εγω θα σου καταθετω τα 480 θα μ επιστρεφεις πισω την διαφορα την επομενη.δικαιουσαι κανονικα δωρα τα οποια επιστρεφεις κ αυτα πισω κ πολλες φορες θα εργαζεσαι υπερωριες αλλα μην μ ζητας να τις πληρωνεσαι ολες.μια θα πλερω μια οχι.πανω απο ολα το μαγαζι να παει καλα τωρα στις γιορτες. αυτα τα ολιγα ειπε ο απ-ανθρωπος. μετα απο το σοκ που περασα το φταιξιμο οφειλετε και σε μας που παμε να ρωτησουμε για δουλεια καο γτ εχουμε αναγκη κ δεχομαστε τους αρρωστημενους αυτους ορους γιατι αν το παιξεις επαναστατης εσυ ο επομενος θα δεχτει τους ορους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 280 τον μηνα ή μεροκαματο;😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Baator είπε Συγγνώμη, η απορία μου είναι, ΒΡΙΣΚΕΙ άτομα να πάνε να δουλεύουν 4 ώρες την μέρα + υπερωρίες, χωρίς δώρα για 280 Ευρώ; Τα πήγαινε-έλα σου, ο καφές που θα πιεις και κανά σάντουιτς για την βάρδια, τελικά παίζει να βάζεις και λεφτά από την τσέπη σου στο τέλος του μήνα για να "δουλεύεις". Ποιοι πάνε;;; Τόσο ακραίο σενάριο δεν έχω ακούσει ποτέ, ξέραμε για τα δώρα που επιστρέφονται, αλλά να επιστρέφεις πίσω και τον ΜΙΣΟ βασικό (!!) μισθό είναι τρέλα, δεν είναι υπερβολή ότι άμα βγάλεις τους καφέδες σου και τα πήγαινε έλα τελικά θα δουλεύεις τσάμπα εντελώς. Ειδικά πλέον που όλες οι εταιρείες ψάχνουν υπαλλήλους και δεν βρίσκουν, ποιος θα δεχτεί να πάει σε αυτόν τον κάφρο; Ποιος θα δεχτεί να δουλεύει για ένα τοστ; Μάλλον δεν έχεις πετύχει εδώ μέσα άτομα να γράφουν "απ' το να κάθεσαι σπίτι και να παίρνεις 0€, καλύτερα αυτό (που περιγράφει ο TS)". 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, phanispal said: Μάλλον δεν έχεις πετύχει εδώ μέσα άτομα να γράφουν "απ' το να κάθεσαι σπίτι και να παίρνεις 0€, καλύτερα αυτό (που περιγράφει ο TS)". Αυτοί είναι οι εργοδότες που περιγράφει ο ts 😝. Ts, αν θέλεις στείλε μου και την εταιρεία σε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το κατάλαβα, απλά αναφέρθηκα στο post του Baator που επικεντρώνεται σε εκείνους που ανέχονται να δουλέψουν με τέτοιες συνθήκες. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ούτε εγώ πιστεύω ότι είπε κάτι τέτοιο. Ειδικά αν πρόκειται για αλυσίδα. Ίσως δεν κατάλαβε καλά ή για δικούς της λόγους δεν σου λέει ολόκληρη την ιστορία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, konpat είπε Και δεν τον διολόστειλε; οχι για λογους ευγενείας 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εχεις σκοπο να κανεις κανονικη καταγγελια η απλα κλαιγεσαι εδω? δεν κλαιγομαι απλα δεν θα αφησω την γυναικα μου να παει εκει για δουλεια.καταγγελια το σκεφτομαι απο το πρωι που εγινε το συμβαν 2 ώρες πριν, Baator είπε Συγγνώμη, η απορία μου είναι, ΒΡΙΣΚΕΙ άτομα να πάνε να δουλεύουν 4 ώρες την μέρα + υπερωρίες, χωρίς δώρα για 280 Ευρώ; Τα πήγαινε-έλα σου, ο καφές που θα πιεις και κανά σάντουιτς για την βάρδια, τελικά παίζει να βάζεις και λεφτά από την τσέπη σου στο τέλος του μήνα για να "δουλεύεις". Ποιοι πάνε;;; Τόσο ακραίο σενάριο δεν έχω ακούσει ποτέ, ξέραμε για τα δώρα που επιστρέφονται, αλλά να επιστρέφεις πίσω και τον ΜΙΣΟ βασικό (!!) μισθό είναι τρέλα, δεν είναι υπερβολή ότι άμα βγάλεις τους καφέδες σου και τα πήγαινε έλα τελικά θα δουλεύεις τσάμπα εντελώς. Ειδικά πλέον που όλες οι εταιρείες ψάχνουν υπαλλήλους και δεν βρίσκουν, ποιος θα δεχτεί να πάει σε αυτόν τον κάφρο; Ποιος θα δεχτεί να δουλεύει για ένα τοστ; η αγγελια για εργασια ηταν σε επισημο site.κ μετα απο εμας πηγε κ αλλη γυναικα για συνέντευξη 2 ώρες πριν, zanskou είπε δεν νομιζω ότι παίζει αλυσίδα να είπε τέτοια παπατζιλίκια. μήπως πήγε σε κάποιον franchisee όπου το μυαλό του φτάνει μέχρι εκει ; ειναι επώνυμη εταιρια κ την εχω δει κ στην κυπρο.τυπου ΖΑra 2 ώρες πριν, johnieXoX είπε ελληνική αλυσίδα ή πολυεθνική; σε κάθε περίπτωση είναι γελοίοι τουλάχιστον μπορεί η γυναίκα σου να υπογράψει κανονικά την πρόσληψη, και μόλις πάρει τον πρώτο μισθό της, να επιστρέψει με έμβασμα τα 200 € ή ξέρω γω, καταγγελία στην αστυνομία, και επιστροφή προσημειωμένων χαρτονομισμάτων το 2ο που λες εχω στο μυαλο μου να σημειωσω το χαρτονομισμα κ να φωναξω τον εποπτη εργασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/epitheorese-ergasias/anonume-kataggelia 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις