Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν να μου πουν για το market pass που ναι να εισπράξω, και ήθελαν να πάω σε atm να μου δώσουν έναν κωδικό.. κλπ κλπ

έχεις κανείς ιδέα που μπορώ να κάνω καταγγελία και αν μπορώ μέσω διαδικτύου; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Με πήραν να μου πουν για το market pass που ναι να εισπράξω, και ήθελαν να πάω σε atm να μου δώσουν έναν κωδικό.. κλπ κλπ

Πας σε αστυνομικό τμήμα, κάνεις μήνυση κτλ κτλ. Απλά προσπερνά κατ'εμε. Τσάμπα ταλαιπωρία δεν θα γίνει κατι ουσιαστικό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Εδώ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnieXoX είπε

Έπρεπε να πεις "δώσαμε" και να το κλείσεις.

Όντως τζάμπα θα ταλαιπωρηθείς. Μαζί με εσένα πήραν άλλους χίλιους.

Πάντως πηγαίνοντας σε ATM και να σου δώσουν έναν κωδικό δεν σου κλέβουν χρήματα.

Εσύ μόνο μην δόσεις κάτι σε αυτούς.

Επεξ/σία από jimakos00
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimakos00 είπε

Πάντως πηγαίνοντας σε ATM και να σου δώσουν έναν κωδικό δεν σου κλέβουν χρήματα.

Εσύ μόνο μην δόσεις κάτι σε αυτούς.

Λες να μπουν στην διαδικασία χωρίς να σου πάρουν λεφτά; Προφανώς αν τσιμπήσεις, θα σε καθοδηγήσουν σε διαδικασία που θα τους μεταφέρεις χρήματα είτε σε λογαριασμό ή σε πληρωμή μέσω iris. Και θα τους τα μεταφέρεις χωρίς να τους δώσεις κάποιο κωδικό. Ή θα βρουν κάποιον εναλλακτικό τρόπο, αρκεί να τσιμπήσει το θύμα, αν τσιμπήσει θα βρουν τρόπο και θα το κάνουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...