Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το scroll wheel του GPX Superlight μου δε λειτουργεί ξαφνικά. Μερικές φορές καταγράφει κάποια κύλιση για 10 λεπτά και στη συνέχεια σταματάει για 2 ημέρες συνεχόμενα. Είδα μερικά βίντεο DIY και δεδομένου ότι είμαι βέβαιος για τις δεξιότητές μου στην ηλεκτρολογία, ελπίζω να το αλλάξω. Έχω 2 ερωτήσεις ->

1 Είναι σίγουρα το κωδικοποιητή του scroll wheel ο υπεύθυνος για το πρόβλημα; Και πρέπει να αλλάξω μόνο αυτό το κομμάτι, αφού τα άλλα κλικ λειτουργούν καλά;

2 Πρέπει να αγοράσω ένα πίνακα Micro Switch Wheel Encoder Button Board για το Logitech G Pro Wireless GPW GPX, όπως αναγράφεται στο alxprs; Και απλώς να αλλάξω αυτό και να αποφύγω τον κόπο της αλλαγής των κλικ και της εύρεσης του πραγματικού προβλήματος; 

Δημοσ.

Έχασα την εγγύηση πριν 10 ημέρες και η info quest η εξυπηρέτηση πελατών της Logitech δε το δέχθηκε 

5 minutes ago, 7nisiotis said:

Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση της Logitech εάν έχεις εγγύηση.

Έχασα την εγγύηση πριν 10 ημέρες και η info quest η εξυπηρέτηση πελατών της Logitech δε το δέχθηκε

Δημοσ.
3 minutes ago, kitkatO said:

Logitech

Γ@μα την ελληνική λαμογιστικη εξυπηρέτηση. ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ μήνυμα στην Logitech.

Τώρα αν δεν κι εκεί ρωτάς reddit (mousereview) να το φτιάξεις μόνος σου

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, 7nisiotis said:

Γ@μα την ελληνική λαμογιστικη εξυπηρέτηση. ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ μήνυμα στην Logitech.

Τώρα αν δεν κι εκεί ρωτάς reddit (mousereview) να το φτιάξεις μόνος σου

Πως θα επικοινωνήσω με την Logitech απευθειας? Για το international παράρτημα εννοεις ή ξεχωριστό ελληνικό? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, 7nisiotis said:

International

το international μποτακι μου ειπε στην international γλωσσα οτι περασε η εγγυηση μου και χαρηκε για την γνωριμια θα τα πουμε στην επομενη αγορά 
true detective GIFtrue detective GIF

Επεξ/σία από kitkatO
Δημοσ.

@kitkatO Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και μόνταρε το... Το έκανα στο G403 πριν χρόνια και βρήκα την υγεία μου. 
Βέβαια στο επόμενο ποντίκι πήγα σε optical να μην ξανασκεφτώ τους διακόπτες, αλλά κάποια στιγμή θα αλλάξω και το encoder. 

Βρες από ένα καλό πωλητή σε aliexpress 8mm TTC White / Gold encoder. Και μιας και είσαι τη διαδικασία να το ανοίξεις κάνε σε μία παραγγελία και μερικούς διακόπτες Huano / Kailh. Και ένα σετάκι mouse feet. 

Δημοσ.
31 minutes ago, kitkatO said:

το international μποτακι μου ειπε στην international γλωσσα οτι περασε η εγγυηση μου και χαρηκε για την γνωριμια θα τα πουμε στην επομενη αγορά 
true detective GIFtrue detective GIF

Ασε τα μποτ ... anyway

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...