Aprile Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Elon δώσε την παραγωγή στο Gigafactory της Σαγκάης. Στο Τέξας δεν υπάρχει περίπτωση 😂
Nemo1776 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 16 hours ago, Tlykog said: Λες και βλέπω Cyberpunk 2077... Ίδιο design αυτοκινήτων, ίδια bugs στην παραγωγή... Fun της CD project ο Έλον... epic !!! 1
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, Fubar1916 said: Ειναι το επομενο βημα για ιδιοκτητη χαμστερ Fixed. Είναι πιο πιθανό έτσι.
toxoths73 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, orgixmh είπε Μάλιστα, να σημειωθεί στα πρακτικά της κοινότητας ότι όποιος δεν παράγει αυτοκίνητα άριστης ποιότητας για τα γούστα του χρήστη "SaFiS" είναι "κλόουν". Ο Elon είναι αυτός που έβαλε γυαλιά στη NASA, που έκανε παγκόσμια δορυφορική υποδομή γρήγορου δικτύου και ένας από αυτούς που συνετέλεσαν στη δημιουργία του paypal, αν είσαι γεννημένος μετά το 90 μπορεί το paypal να μην βγάζει νόημα για εσένα αλλά κάπου στα τέλη του 2000 ήταν από τους ελάχιστους τρόπους να στείλεις με ασφάλεια χρήματα χωρίς να σηκώσεις τον κώλο σου από την καρέκλα. Ένας από τους πολλούς λόγους που το ηλεκτρονικό εμπόριο από χώρες του εξωτερικού άνθησε ήταν ο Elon με το paypal, επίσης ο Elon έπαιξε σημαντικό ρόλο με την SpaceX στην αναζωπύρωση της εξερεύνησης του διαστήματος και με τους Falcon έκανε τα διαστημικά project λιγότερο κοστοβόρα, κάποτε στο μακρύ μέλλον τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν τεχνολογίες που χωρίς αυτόν στην καλύτερη θα καθυστερούσαν να ανακαλυφθούν. Who is the clown now? Εμένα ο πατέρας μου έστελνε "γκαφρα" στο στρατό το 93 από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη με ασφάλεια ενώ δεν υπήρχε paypal και δεν ξέρω πως γινότανε αυτό? τώρα όμως γίνεται χωρίς να σηκώσεις κώλο γιαυτό οι κώλοι έχουν γεμίσει ζοχάδες.Τι να το κάνω που το παιδί μου θα απολαμβάνει τις τεχνολογίες του ELON "καρφωνένο" στη καρέκλα σε ένα λάπτοπ με εξωπραγματικά Gbps και όταν πάει να ξεβοτανίσει 2 χόρτα αχρινήσει τα αχχχ με πονάει η μέση, αχχχχ το πόδι, αχχχ ο κώλος, αχχχ αχχ αχ. Και θα τραγουδάνε μετά από χρόνια το τραγούδι του ΝΟΤΗ "Μόνο το Αλφα και το Χι στη παιδική μου τη ζωή προτ............................................ για τη πουτ..α τη ζωή που μου χρεώσατε.-
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 27 minutes ago, toxoths73 said: 15 hours ago, orgixmh said: Εμένα ο πατέρας μου έστελνε "γκαφρα" στο στρατό το 93 από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη με ασφάλεια ενώ δεν υπήρχε paypal και δεν ξέρω πως γινότανε αυτό? τώρα όμως γίνεται χωρίς να σηκώσεις κώλο γιαυτό οι κώλοι έχουν γεμίσει ζοχάδες.Τι να το κάνω που το παιδί μου θα απολαμβάνει τις τεχνολογίες του ELON "καρφωνένο" στη καρέκλα σε ένα λάπτοπ με εξωπραγματικά Gbps και όταν πάει να ξεβοτανίσει 2 χόρτα αχρινήσει τα αχχχ με πονάει η μέση, αχχχχ το πόδι, αχχχ ο κώλος, αχχχ αχχ αχ. Και θα τραγουδάνε μετά από χρόνια το τραγούδι του ΝΟΤΗ "Μόνο το Αλφα και το Χι στη παιδική μου τη ζωή προτ............................................ για τη πουτ..α τη ζωή που μου χρεώσατε.-
mordred Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 10 hours ago, xakerofxanthi said: Από ποια ταινία είναι αυτό το όχημα ?? 1
dum83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Γεια σου ρε Έλον με τα πολύγωνα φορτηγάκια σου. Θυμίζουν παλιές καλές εποχές PS1.
Noctem Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Ακριβώς το ίδιο πάθαινα και εγώ όταν έκανα μοντελισμο... στα 10 μου...
star_man_2k Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Lucifer είπε ...με τα λεφτά της NASA. /protip, για να κρίνετε τη νοημοσύνη οποιουδήποτε μη-επιστήμονα, βασιστείτε στη νοημοσύνη των υποστηρικτών του. Με ποιανού λεφτά ήθελες να είναι; Αυτοί είναι οι πελάτες. Φαντάσου δηλαδή να λέμε ο έμπορας έκανε περιουσία με τα λεφτά των πελατών του. Τελείως άχρηστη πληροφορία. Η NASA πλήρωσε πολλές εταιρείες για αυτές τις υπηρεσίες (πχ Boeing) με περισσότερα λεφτά και μόνο ο Musk παρέδωσε προϊον και μάλιστα στο 1/3 της τιμής των άλλων δυτικών. Οσο για το σχόλιο για την νοημοσύνη των υποστηρικτών του είναι λίγο ειρωνικό. Χαρακτηριστικό των ανόητων είναι να θεωρούν τους άλλους ανόητους γιατί έχουν διαφορετική άποψη. Βλέπεις θεωρούν ότι δεν γίνεται όλοι να έχουμε τα ίδια στοιχεία και να καταλήγουμε σε διαφορετικά συμπεράσματα, κάτι δεν πρέπει να πάει καλά με το μυαλό τους, σωστά;
dimitris_sal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, helios1970 είπε Χάλι μαυρο Βγαίνει και σε χάλι άσπρο
duende Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 η εμφανιση ειναι υποκειμενικο θεμα. αλλα ειλικρινα, δε ντραπηκαν να παρουσιασουν αυτο το πραγμα σε αυτη τη κατασταση στον κοσμο?? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα