edonald52 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Οι φίλοι στο insomnia δεν βλέπουν το όραμα του Elon. Ηθελε ένα low polygon αυτοκίνητο για καλύτερες επιδόσεις και περισσότερα FPS (frames per second). Μερικές φορές οι απλές λύσεις είναι οι καλύτερες. 1
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Προσωπικά βλέπω ένα αξιοπρεπέστατο φινίρισμα, στα πρότυπα του αλουμινατζή που έβαλε τα αλουμινένια παράθυρα και κουφώματα στο σπίτι μου, και τον πρώτο χρόνο όποτε έβρεχε έμπαιναν μέσα νερά. Δεν είναι χαζός ο Έλον. Με λίγη σιλικόνη στα ανοίγματα θα λυθούν τα προβλήματα. 1
kurkosdr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mercast είπε Έλον προσπαθείς χρόνια να μας πείσεις ότι το Cybertruck είναι κάτι καινοτόμο και ανθεκτικό και όλο προβλήματα βγάζει. Γι αυτό εγώ είμαι εκτός. Και εγώ έτοιμος ήμουν να ρίξω €100.000 να το πάρω μόλις βγεί, αλλά μόλις είδα τα panel gaps στα pre-production οχήματα έκανα πίσω 🙂 (και εκεί ίσως είναι το κλου της υπόθεσης, ο Elon δεν φτιάχνει το Cybertruck για εμάς που θέλουμε ένα συνηθισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πλέον στο πουλάει και η Hyundai, όπως άλλωστε και το Tesla Roadster και το Tesla Model S όταν πρωτοκυκλοφόρησαν δεν ήταν για κάποιον που ήθελε ένα συνηθισμένο για την εποχή αυτοκίνητο, τώρα αν θα του βγει το στοίχημα θα το δούμε) Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από kurkosdr
CyanBlue Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Πολύ καλύτερο ασημί, στο φυσικό χρώμα (Back 2 the Future look). Βέβαια όσοι το παραγγείλουν (με επίστρωση χρυσού 18Κ) δεν θα προσέξουν μερικές ψιλοατέλειες. Έχω δει και χειρότερα σε αυτοκίνητα παραγωγής πολλών χιλιάδων ευρώ. Εμένα πάντως μου αρέσει. Με μια καλή έκπτωση έχω φίλο σιδερά που θα το... μαζέψει.
macpol Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Titos301 είπε απο ποια ταινια ειναι το 2ο μισο του Gif ? Alien 2 1
chrsiou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Οποιος αγορασει μισοτελειωμενο cybertruck παιρνει δωρο ενα μισοτελειωμενο cyberpunk 🤪 Το μισο αστειο ειναι κλεμμενο αλλα δε μπορεσα ν αντισταθω 😁
Twisted_Metal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, macpol είπε Alien 2 Aliens* 1
great Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 μαλλον πρεπει να ειναι καποια πλάκα, καποιο "μοντελο" κουφιο που εχουν στις ταινιες για να τα ανατιναζουνε. Ειναι απελπιστικα και απιστευτα και αδιανοητα ασχημο. δεν ειναι θεμα οπτικης ή το μελλον ή δεν ξερεις τον Ελον ή ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις ο ανθρωπος εχει πεταξει πυραυλο. Ειναι αθλιο, πραγμτικα σαν να βλεπεις κοψιματα και τελειωματα απο τους σκουπιδοντενεκεδες που εχουν στην αμερικη, τους καδους ανακυκλωσεις, ενα αλουμινιο που εχει βαλει καποιοος για επεκταση στην ταρατσα χωρις σωστα κοψιματα. 1
toxoths73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπα Παναγιά να φιλάει σαν κιβούρι με ρόδες είναι . Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από toxoths73
Tol1as Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kurkosdr είπε (και εκεί ίσως είναι το κλου της υπόθεσης, ο Elon δεν φτιάχνει το Cybertruck για εμάς που θέλουμε ένα συνηθισμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που πλέον στο πουλάει και η Hyundai, όπως άλλωστε και το Tesla Roadster και το Tesla Model S όταν πρωτοκυκλοφόρησαν δεν ήταν για κάποιον που ήθελε ένα συνηθισμένο για την εποχή αυτοκίνητο, τώρα αν θα του βγει το στοίχημα θα το δούμε) Ασχέτως για το ποιους το φτιάχνει, εδώ και 4 χρόνια μας τα έχουν ζαλίσει με το cybertruck, και το cybertruck έτσι και το cybertruck αλλιώς. Το πόσο θα το ψειρίσει και θα το επικρίνει ο κόσμος είναι ακριβώς ανάλογο με το hype που καλλιέργησε η tesla.
ethereum Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) είχα ένα τρέϊλορ ακριβώς το ίδιο , ειδικά τα φτερά και το πίσω μέρος είναι σαν απο καρότσα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από ethereum
orgixmh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, SaFiS είπε Δεν μου λεει κατι αυτο. Τα αυτοκινητα του ειναι μετριας ποιοτητας (τουλαχιστον για τα γουστα μου) και εχω μπει σε 3, S & Y… Μάλιστα, να σημειωθεί στα πρακτικά της κοινότητας ότι όποιος δεν παράγει αυτοκίνητα άριστης ποιότητας για τα γούστα του χρήστη "SaFiS" είναι "κλόουν". Ο Elon είναι αυτός που έβαλε γυαλιά στη NASA, που έκανε παγκόσμια δορυφορική υποδομή γρήγορου δικτύου και ένας από αυτούς που συνετέλεσαν στη δημιουργία του paypal, αν είσαι γεννημένος μετά το 90 μπορεί το paypal να μην βγάζει νόημα για εσένα αλλά κάπου στα τέλη του 2000 ήταν από τους ελάχιστους τρόπους να στείλεις με ασφάλεια χρήματα χωρίς να σηκώσεις τον κώλο σου από την καρέκλα. Ένας από τους πολλούς λόγους που το ηλεκτρονικό εμπόριο από χώρες του εξωτερικού άνθησε ήταν ο Elon με το paypal, επίσης ο Elon έπαιξε σημαντικό ρόλο με την SpaceX στην αναζωπύρωση της εξερεύνησης του διαστήματος και με τους Falcon έκανε τα διαστημικά project λιγότερο κοστοβόρα, κάποτε στο μακρύ μέλλον τα παιδιά μας θα απολαμβάνουν τεχνολογίες που χωρίς αυτόν στην καλύτερη θα καθυστερούσαν να ανακαλυφθούν. Who is the clown now? 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα