Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2180397-αναζητώ-κωδικό-δωροκάρτας-αξίας-100-150€-από-πλαίσιο-προς-αγορά/ Καλημέρα σας. Περνάω κατευθείαν στο θέμα. Χθες επικοινώνησε μαζί μου ένα άτομο, 30αρη τον κόβω αν ήταν αυτός στην φωτογραφία προφίλ με την κοπέλα του, και μου είπε ότι τέλος πάντων δεν ήθελε κατάθεση μέσω τράπεζας για να αποφύγει την φορολογία αλλά να πληρωθεί μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου, παίζοντάς του εγώ ένα στοίχημα, να το κάνει αυτός cash out και να το ακυρώσει. Έπειτα να του το στείλω κατευθείαν σε φωτογραφία, αμέσως μετά μόλις το έπαιξα, και αυτός θα μου προωθούσε στο email μου την δωροκάρτα του 150€ που είχε αποκτήσει από μία αλλαγή προϊόντος από το Πλαίσιο. Το στοίχημα κερδήθηκε, κόστισε 100€ και έχει επιστροφή 200€ αλλά όταν πήρα τηλέφωνο χθες το βράδυ στην γραμμή του Οπαπ μου είπαν ότι ήδη έχει γίνει το cash out. Έχω ως αποδεικτικά την συνομιλία μας σε στιγμιότυπα με τον τύπο και την φωτογραφία του. Πως μπορώ να κινηθώ από εδώ και πέρα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω αν αυτό είναι εφικτό; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από UnusualAthlete92
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, UnusualAthlete92 είπε https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2180397-αναζητώ-κωδικό-δωροκάρτας-αξίας-100-150€-από-πλαίσιο-προς-αγορά/ Καλημέρα σας. Περνάω κατευθείαν στο θέμα. Χθες επικοινώνησε μαζί μου ένα άτομο, 30αρη τον κόβω αν ήταν αυτός στην φωτογραφία προφίλ με την κοπέλα του, και μου είπε ότι τέλος πάντων δεν ήθελε κατάθεση μέσω τράπεζας για να αποφύγει την φορολογία αλλά να πληρωθεί μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου, παίζοντάς του εγώ ένα στοίχημα, να το κάνει αυτός cash out και να το ακυρώσει. Έπειτα να του το στείλω κατευθείαν σε φωτογραφία, αμέσως μετά μόλις το έπαιξα, και αυτός θα μου προωθούσε στο email μου την δωροκάρτα του 150€ που είχε αποκτήσει από μία αλλαγή προϊόντος από το Πλαίσιο. Το στοίχημα κερδήθηκε, κόστισε 100€ και έχει επιστροφή 200€ αλλά όταν πήρα τηλέφωνο χθες το βράδυ στην γραμμή του Οπαπ μου είπαν ότι ήδη έχει γίνει το cash out. Έχω ως αποδεικτικά την συνομιλία μας σε στιγμιότυπα με τον τύπο και την φωτογραφία του. Πως μπορώ να κινηθώ από εδώ και πέρα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω αν αυτό είναι εφικτό; Αλήθεια τώρα;Πως πέφτετε τόσο ευκολα θύματα δεν το καταλαβαίνω .Τόσες red flags δεν σε πονήρεψαν; Πήγαινε στην αστυνομία τώρα. Κρίμα να χάνετε τα λεφτά σας τόσο ευκολα απο τους απατεώνες. Εν τω μεταξύ είναι η δευτερη φορά που διαβαζω στο φόρουμ την ίδια απάτη. 7
fmarkos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, UnusualAthlete92 είπε https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2180397-αναζητώ-κωδικό-δωροκάρτας-αξίας-100-150€-από-πλαίσιο-προς-αγορά/ Καλημέρα σας. Περνάω κατευθείαν στο θέμα. Χθες επικοινώνησε μαζί μου ένα άτομο, 30αρη τον κόβω αν ήταν αυτός στην φωτογραφία προφίλ με την κοπέλα του, και μου είπε ότι τέλος πάντων δεν ήθελε κατάθεση μέσω τράπεζας για να αποφύγει την φορολογία αλλά να πληρωθεί μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου, παίζοντάς του εγώ ένα στοίχημα, να το κάνει αυτός cash out και να το ακυρώσει. Έπειτα να του το στείλω κατευθείαν σε φωτογραφία, αμέσως μετά μόλις το έπαιξα, και αυτός θα μου προωθούσε στο email μου την δωροκάρτα του 150€ που είχε αποκτήσει από μία αλλαγή προϊόντος από το Πλαίσιο. Το στοίχημα κερδήθηκε, κόστισε 100€ και έχει επιστροφή 200€ αλλά όταν πήρα τηλέφωνο χθες το βράδυ στην γραμμή του Οπαπ μου είπαν ότι ήδη έχει γίνει το cash out. Έχω ως αποδεικτικά την συνομιλία μας σε στιγμιότυπα με τον τύπο και την φωτογραφία του. Πως μπορώ να κινηθώ από εδώ και πέρα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω αν αυτό είναι εφικτό; Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά σόβαρα τώρα τσίμπησες; Καλά ξεμπερδέματα τώρα... Κατά πάσα πιθανότητα πάνε τα λεφτά σου, ακόμα κι αν πιάσουν τον τύπο
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Και δεν εχει σχέση ο οπαπ,άλλαξε τον τίτλο. 3
Menelaos83 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξερω αν σε λενε και Χαραλαμπο, αλλα κλαφτα.... τα λεφτα. Πραγματικα η αφελεια μερικων με ξεπερναει....
Nabuko Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εν τω μεταξύ είναι η δευτερη φορά που διαβαζω στο φόρουμ την ίδια απάτη. Nαι, το θυμάμαι κι εγώ. Όλως τυχαίως τα στοιχήματα και στις 2 περιπτώσεις βγήκαν. Αν όμως τα έπαιζες μόνος σου θα τα έχανες με μούφα πέναλτι στο 93 😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και δεν εχει σχέση ο οπαπ,άλλαξε τον τίτλο. Ο οπαπ δεν θα είχε σχέση αν λειτουργούσε όπως παλιά όπου θα μπορούσε ο άλλος να πάρει χρήματα μόνο με εξαργύρωση του ίδιου του δελτίου. Και όχι με ανώνυμα δελτία και όλη αυτή την μαυρίλα και νύχτα που συνεπάγεται όλο αυτό. 20 λεπτά πριν, fmarkos είπε Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά σόβαρα τώρα τσίμπησες; Καλά ξεμπερδέματα τώρα... Κατά πάσα πιθανότητα πάνε τα λεφτά σου, ακόμα κι αν πιάσουν τον τύπο Σοβαρά και να με προσβάλλεις δίκιο θα'χεις. Πιο πολύ ήθελα να δω αν νομικά έχει καταφέρει ποτέ κανείς μέσω του οπαπ να πάρει τα χρήματά του πίσω ή αν π.χ. ο οπαπ έχει δώσει υλικό από κάμερες για να πιαστεί ο ένοχος από την αστυνομία. Αν και ξέρω ότι αυτό θέλει εντολή από εισαγγελέα ή δεν πάει έτσι; Όπως και να'χει αν το μάθουν οι γονείς θα διαταραχθεί η ψυχική αρμονία του σπιτιού που με τόσο κόπο χτίζω τόσα χρόνια συνεπώς δεν νομίζω ότι θέλω να μπλέξω καν με οποιονδήποτε πέραν του οπαπ σε περίπτωση που δεν ήθελε να με αποζημιώσει. Ουσιαστικά δηλαδή το ότι έχω το αυθεντικό κερδισμένο δελτίο αυτή την στιγμή, δεν έχει καμία νομική και φυσική υπόσταση σωστά; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από UnusualAthlete92
fmarkos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, UnusualAthlete92 είπε Σοβαρά και να με προσβάλλεις δίκιο θα'χεις. Πιο πολύ ήθελα να δω αν νομικά έχει καταφέρει ποτέ κανείς μέσω του οπαπ να πάρει τα χρήματά του πίσω ή αν π.χ. ο οπαπ έχει δώσει υλικό από κάμερες για να πιαστεί ο ένοχος από την αστυνομία. Αν και ξέρω ότι αυτό θέλει εντολή από εισαγγελέα ή δεν πάει έτσι; Όπως και να'χει αν το μάθουν οι γονείς θα διαταραχθεί η ψυχική αρμονία του σπιτιού που με τόσο κόπο χτίζω τόσα χρόνια συνεπώς δεν νομίζω ότι θέλω να μπλέξω καν με οποιονδήποτε πέραν του οπαπ σε περίπτωση που ήθελε να με αποζημιώσει. Ουσιαστικά δηλαδή το ότι έχω το αυθεντικό κερδισμένο δελτίο αυτή την στιγμή, δεν έχει καμία νομική και φυσική υπόσταση σωστά; Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εκεινήσεις νομική διαδικασία, έχει και αυτό κάποιο κόστος να ξέρεις. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα το κάνεις για να προστατεύσεις κόσμο από το να την πάθει ξανά ή αν δεν θα ασχοληθείς. Ο Οπαπ πάντως δεν έχει καμία ευθύνη σε όλο αυτό. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να την πατήσει, δεν έχει να κάνει με εξυπνάδα το να σε προσβάλω δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, εγώ προσωπικά την έχω πατήσει με υπαίθριο πωλητή και ξέρω και άλλους που την έχουν πατήσει (μας έδειξε ο πωλητής κινητό τηλέφωνο χρόνια πριν και μας πούλησε κουτί με ντάμι). Η εμπειρία είναι κάτι που μαθαίνεις με τα χρόνια και την πολλές φορές την πατάς χωρίς να το καταλάβεις. Μην σκας μέσα στην ζωή είναι όλα και όποιος θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο επειδή δεν την έχει πατήσει ακόμα, απλά έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από fmarkos 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, UnusualAthlete92 είπε Ο οπαπ δεν θα είχε σχέση αν λειτουργούσε όπως παλιά όπου θα μπορούσε ο άλλος να πάρει χρήματα μόνο με εξαργύρωση του ίδιου του δελτίου. Και όχι με ανώνυμα δελτία και όλη αυτή την μαυρίλα και νύχτα που συνεπάγεται όλο αυτό. οκ ,φταίει ο οπαπ. 1
takoulou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, UnusualAthlete92 είπε Ο οπαπ δεν θα είχε σχέση αν λειτουργούσε όπως παλιά όπου θα μπορούσε ο άλλος να πάρει χρήματα μόνο με εξαργύρωση του ίδιου του δελτίου. Και όχι με ανώνυμα δελτία και όλη αυτή την μαυρίλα και νύχτα που συνεπάγεται όλο αυτό. Σοβαρά και να με προσβάλλεις δίκιο θα'χεις. Πιο πολύ ήθελα να δω αν νομικά έχει καταφέρει ποτέ κανείς μέσω του οπαπ να πάρει τα χρήματά του πίσω ή αν π.χ. ο οπαπ έχει δώσει υλικό από κάμερες για να πιαστεί ο ένοχος από την αστυνομία. Αν και ξέρω ότι αυτό θέλει εντολή από εισαγγελέα ή δεν πάει έτσι; Όπως και να'χει αν το μάθουν οι γονείς θα διαταραχθεί η ψυχική αρμονία του σπιτιού που με τόσο κόπο χτίζω τόσα χρόνια συνεπώς δεν νομίζω ότι θέλω να μπλέξω καν με οποιονδήποτε πέραν του οπαπ σε περίπτωση που δεν ήθελε να με αποζημιώσει. Ουσιαστικά δηλαδή το ότι έχω το αυθεντικό κερδισμένο δελτίο αυτή την στιγμή, δεν έχει καμία νομική και φυσική υπόσταση σωστά; Καλησπέρα.. Ξέχασε τα λεφτά... Μόνο αν πας σε δικηγόρο και κινηθείς νομικά σε αυτόν με στοιχεία με αγωγή και μέσω της αστυνομίας να βγάλεις λίγο άκρη..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fmarkos είπε Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εκεινήσεις νομική διαδικασία, έχει και αυτό κάποιο κόστος να ξέρεις. Εσύ θα αποφασίσεις αν θα το κάνεις για να προστατεύσεις κόσμο από το να την πάθει ξανά ή αν δεν θα ασχοληθείς. Ο Οπαπ πάντως δεν έχει καμία ευθύνη σε όλο αυτό. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να την πατήσει, δεν έχει να κάνει με εξυπνάδα το να σε προσβάλω δεν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, εγώ προσωπικά την έχω πατήσει με υπαίθριο πωλητή και ξέρω και άλλους που την έχουν πατήσει (μας έδειξε ο πωλητής κινητό τηλέφωνο χρόνια πριν και μας πούλησε κουτί με ντάμι). Η εμπειρία είναι κάτι που μαθαίνεις με τα χρόνια και την πολλές φορές την πατάς χωρίς να το καταλάβεις. Μην σκας μέσα στην ζωή είναι όλα και όποιος θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο επειδή δεν την έχει πατήσει ακόμα, απλά έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. 12 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Ξέχασε τα λεφτά... Μόνο αν πας σε δικηγόρο και κινηθείς νομικά σε αυτόν με στοιχεία με αγωγή και μέσω της αστυνομίας να βγάλεις λίγο άκρη.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και ο λόγος σας ήταν πράγματι τόσο όσο που λέμε. 100€ είναι δεν πειράζει. Έρχονται και μέρες νηστείας, θα τρώμε πιο πολλά όσπρια και λαχανικά και θα καλυφθεί η χασούρα. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους και το θέμα μπορεί να θεωρηθεί πλέον λήξαν και να κλειδωθεί να επιστρέψουμε όλοι σπίτια μας να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από UnusualAthlete92
Προτεινόμενες αναρτήσεις