Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ψάχνω να πάρω μια μόνη ηλεκτρική κουβέρτα για τον πατέρα μου. Θέλει να την ρίχνει πάνω στα πόδια του όταν είναι ξαπλωμένος.

Διάβασα τα εδώ θέματα, κοίταξα και online αλλά χάθηκα. 

Ψάχνω κάτι σε fleece , να έχει αίσθηση κουβέρτας.

Καμία πρόταση?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Yannis35 είπε

Καλημέρα,

Ψάχνω να πάρω μια μόνη ηλεκτρική κουβέρτα για τον πατέρα μου. Θέλει να την ρίχνει πάνω στα πόδια του όταν είναι ξαπλωμένος.

Διάβασα τα εδώ θέματα, κοίταξα και online αλλά χάθηκα. 

Ψάχνω κάτι σε fleece , να έχει αίσθηση κουβέρτας.

Καμία πρόταση?

Εγω θα πηγαινα εδω χωρις βεβαια να εχω ιδια αποψη.

https://www.skroutz.gr/s/8246087/Palamaiki-Dormibene-Moni-Ilektriki-Kouverta-Leyki-50W-80x150ek.html

ΕΙναι ελληνικη εταιρια πολλων χρονων και γενικα με οτι εχω αγορασει εχω μεινει ευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.

Έχε το νου σου αν αυτό που θα πάρεις ενδείκνυται για να σκεπαστεί κάποιος και όχι να χρησιμοποιηθεί ως υποσέντονο, άρα και να ξαπλώσει πάνω του.

• Like 1
Δημοσ.

Εκεί μπερδεύτηκα. Τα περισσότερα είναι υποσεντονα και δεν ξέρω κατά πόσο αυτές που περιγράφουν στα μαγαζιά online είναι όντος κουβέρτες.

Δημοσ.

Οι κουβέρτες αυτές δεν βολεύουν πολύ, καθώς πρέπει να προσέχεις αρκετά να μην τσαλακώνονται, να μην κάθεσαι άτσαλα πάνω τους, δεν μπορείς δλδ να το χρησιμοποιήσεις όπως μια οποιαδήποτε κουβέρτα, σε αντίθεση με τα υποστρώματα που απλά τα στρώνεις και κάθεσαι ή ξαπλώνεις. Εγώ θα πρότεινα υπόστρωμα ή αν θέλει κάτι τοπικό για πόδια, μια ηλεκτρική θερμοφόρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Υποστρωμα παιδια οτι καλυτερο. Εχω ενα primo αρκετα χρονια το αναβω μια ωρα πριν ξαπλωσω και απλα κανεις τον τελειο υπνο το κλεινουμε οταν κοιμομαστε ποτε δεν ξερεις καμια φωτια κτλ αλλα κραταει ζεστο για ωρα μεχρι να κοιμηθουμε. Η καλυτερη αγορα για ζεστο υπνο το χειμωνα ενα 10αρικο και στην σκαλα 3 καιει μολις 60watt ειναι και παρα πολυ οικονομικο. Θα το αγαπησετε. Για κουβερτα οπως ειπε και ο animor θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση και προσοχη δεν ξερω αν θα τις προτεινα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Απορία, όσοι χρησιμοποιείτε τέτοιο πράγμα, έχετε θέρμανση στο χώρο;

Εμεις αναβουμε καλοριφερ 8 9 το πρωι και το κλεινουμε μεχρι τις 8 9 το βραδυ μετα κλεισιμο τα στορια και κραταει η ζεστη μεχρι το πρωι. Οποτε καμια θερμανση το βραδυ με ανοιχτα καλοριφερ η καποια σομπα κτλ απλα δεν κοιμασαι με υποστρωμα μην πω και με απλη κουβερτα. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν και μπερδεύτηκα λίγο, τελικά είναι ζεστός ο χώρος την ώρα που ξαπλώνεις;

Αν ναι, τι το θες το ηλεκτρικόυπόστρωμα;

Δεν ξαπλωνω 9 απλα 9 κλεινουμε τα καλοριφερ. 1-2 εχει κρυωσει οποτε ανοιγω υποστρωμα μια ωρα πριν και μολις ξαπλωσεις το κλεινεις και κοιμασαι τελεια. Δεν περιμενα με ενα 20αρικο που εχουν τα υποστρωματα να κανουν τοσο καλη δουλεια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Απορία, όσοι χρησιμοποιείτε τέτοιο πράγμα, έχετε θέρμανση στο χώρο;

Εγώ χρησιμοποιώ κάποιες φορές το υπόστρωμα. Έχω σταθερή θέρμανση στο χώρο, αλλά στα κρύα μου αρέσει να το ανάβω ένα 15λεπτο πριν πάω για ύπνο και με το που ξαπλώνω το κλείνω. Είναι ωραία η αίσθηση. Όπως και αν έχεις μυϊκούς πόνους, εγώ έχω περιστασιακά στη μέση, βλέπω βελτίωση, αφαιρεί υγρασία, αν υπάρχει κλπ. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν έχεις σταθερά 20-21°C στο χώρο, το στρώμα και τα κλινοσκεπάσματα λογικά δε θα έχουν υγρασία και δε θα είναι κρύα, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε.

Εξάλλου κάποιοι κρυώνουν πιο πολύ από άλλους.

Και μπορεί όντως να βοηθά σε μυϊκούς πόνους κ.λπ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμανση ξεθερμανση αμα βαλεις το υποστρωμα 10-15 λεπτα στην τριτη σκαλα πριν πεσεις ειναι αλλη αισθηση στο εμπα για υπνο διοτι εσυ εχεις 36 βαθμους και το σεντονι 20 ( λεμε τωρα στην καλυτερη χωρις υποστρωμα) ενω με το υποστρωμα αναλογως προτιμησης 38 και πανω

Επεξ/σία από elgol
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...