Προς το περιεχόμενο

media player (vlc?) σε Samsung qled tv

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από madrivermadonus,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω μια Samsung qled 60'' και μέχρι πρόσφατα έβλεπα ταινίες και σειρές με vlc σε ένα mibox που έχω συνδεδεμένο. Ωστόσο το mibox έχει αρχίσει να χαλάει και σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιος καλός media player όπως ο vlc που να μπορεί να εγκατασταθεί στην Samsung TV.

Δοκίμασα διάφορους αλλα δεν έπαιζαν. Με ενδιαφέρει να μπορεί να συνδεθεί σε NAS και να παίζει απο εκεί το υλικό.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, madrivermadonus said:

Γεια σε όλους!

Έχω μια Samsung qled 60'' και μέχρι πρόσφατα έβλεπα ταινίες και σειρές με vlc σε ένα mibox που έχω συνδεδεμένο. Ωστόσο το mibox έχει αρχίσει να χαλάει και σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιος καλός media player όπως ο vlc που να μπορεί να εγκατασταθεί στην Samsung TV.

Δοκίμασα διάφορους αλλα δεν έπαιζαν. Με ενδιαφέρει να μπορεί να συνδεθεί σε NAS και να παίζει απο εκεί το υλικό.

Ευχαριστώ

Αν μου έλεγες να παίζει τοπικά οι επιλογές ήταν κακές, αλλά απο  nas  δες το plex και αν θες να το ψαξεις λίγο περισότερο για να αποφύγεις τους περιορισμούς του plex δες το jellyfin (δεν το έχει ακόμα το store αλλά μπορεί να εγκατασταθεί) .

Επεξ/σία από alexzorb
Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexzorb είπε

Αν μου έλεγες να παίζει τοπικά οι επιλογές ήταν κακές, αλλά απο  nas  δες το plex και αν θες να το ψαξεις λίγο περισότερο για να αποφύγεις τους περιορισμούς του plex δες το jellyfin (δεν το έχει ακόμα το store αλλά μπορεί να εγκατασταθεί) .

εννοεις να εγκαταστήσω το plex media server στο Nas? και αν ναι πως μπορει να βοηθησεις αυτο; με ενδιαφέρει πρόγραμμα αναπαραγωγής που να τρέχει στην TV και να συνδέεται με τα περιεχόμενα του NAS.

Δημοσ.
9 hours ago, madrivermadonus said:

εννοεις να εγκαταστήσω το plex media server στο Nas? και αν ναι πως μπορει να βοηθησεις αυτο; με ενδιαφέρει πρόγραμμα αναπαραγωγής που να τρέχει στην TV και να συνδέεται με τα περιεχόμενα του NAS.

Κάνεις εγκατάσταση τον plex media server στο Nas και το client app στην τηλεόραση. Το app της tv συνδεεται με τον server στο nas και μπορεις να δεις και να παίξεις ότι αρχείο ταινίας έχεις βάλει στην βιβλιοθήκη σου . Δηλαδή απο ποιούς φακελους του nas θα διαβάζει ο plex server που έχεις κάνει εγκατασταση στο nas.

Αφού έχεις βάλει τα αρχεία στην βιβλιοθήκη σου απο το app της tv επιλέγεις και παίζεις ότι θες. Φυσικά σαν περιβάλλον και ευκολίες το plex είναι ανώτερο απο vlc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...