mphxths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα αδελφια , Το θεμα εχει ως εξης. Εχω vdsl 100 στην nova. Aυτες τις μερες γινονται εργα στον δρομο μου για οπτικες απο την Cosmote. Τα ερωτηματα που προκυπτουν ειναι τα εξης : 1. Θα τραβηξουν αναμονες μεχρι το πεζοδρομιο και μετα θα πρεπει το καθε κτιριο/ιδιοκτητης/ενδιαφερομενος να κανει αιτηση στον παροχο για να γινει εγκατασταση και μεσα στο κτιριο ? 2. Αν καποιος ειναι σε αλλον παροχο απο αυτον που βαζει τις οπτικες , τι κανει ? Εγω για παραδειγμα που ειμαι σε Nova , τι κανω ? Νοικιαζουν οι παροχοι οπτικες αλλων παροχων ? Ή απλα σου λενε , ατυχησες ? Ή απλα αλλαζεις παροχο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Dantε Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 1. Ναι. 2. Νοικιαζουν τις οπτικες απο το παροχο. Δε σε ενδιαφερει στη πραξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1. Για την ακρίβεια αναμονές μέχρι λίγο πριν το κράσπεδο. Μετά ξανασκάβουν λίγο για να την βγάλουν και την περάσουν από το πεζοδρόμιο-φράχτη-μέσα στο οικόπεδο. 2. Νοικιάζουν όπως έγραψε ο Dante, αλλά η Nova σε περιοχές που δεν είναι δικές της δίνει μέχρι 200Mbps πακέτο, χωρίς να έχει ακουστεί καν φήμη πότε θα δώσει παραπάνω ή με τι τιμή, μιας και δεν πρόκειται να ισχύσουν προφανώς αυτές που γράφει τώρα για 300/500/1000 στο δικό της δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, Thresh said: 1. Για την ακρίβεια αναμονές μέχρι λίγο πριν το κράσπεδο. Μετά ξανασκάβουν λίγο για να την βγάλουν και την περάσουν από το πεζοδρόμιο-φράχτη-μέσα στο οικόπεδο Δεν καταλαβα. Την δευτερη εργασια την κανουν εφοσον αιτηθει καποιος ενεργοποιηση ? Ή απλα κανουν και τις δυο εργασιες ετσι και αλλιως απλα σε δυο φασεις ? Κοντη γιορτη να μου πεις , αυριο ξεκινανε τα σκαψιματα... 2 hours ago, Thresh said: 2. Νοικιάζουν όπως έγραψε ο Dante, αλλά η Nova σε περιοχές που δεν είναι δικές της δίνει μέχρι 200Mbps πακέτο, χωρίς να έχει ακουστεί καν φήμη πότε θα δώσει παραπάνω ή με τι τιμή, μιας και δεν πρόκειται να ισχύσουν προφανώς αυτές που γράφει τώρα για 300/500/1000 στο δικό της δίκτυο. Oυτε αυτο το καταλαβαινω. Εφοσον η οπτικη θα υπαρχει , εφοσον την νοικιαζουν που την νοικιαζουν , ποιος λογος υπαρχει να μην δωσουν ο,τι ταχυτητα υποστηριζει η ινα ? Θεμα κοστους ενοικιασης απο τον παροχο που την εχει ? Βεβαια τι το ψειριζω , να λεω παλι καλα που θα την νοικιαζει η νοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, mphxths said: Δεν καταλαβα. Την δευτερη εργασια την κανουν εφοσον αιτηθει καποιος ενεργοποιηση ? Ή απλα κανουν και τις δυο εργασιες ετσι και αλλιως απλα σε δυο φασεις ? Κοντη γιορτη να μου πεις , αυριο ξεκινανε τα σκαψιματα Αφού αιτηθεί κάποιος 2 hours ago, mphxths said: Oυτε αυτο το καταλαβαινω. Εφοσον η οπτικη θα υπαρχει , εφοσον την νοικιαζουν που την νοικιαζουν , ποιος λογος υπαρχει να μην δωσουν ο,τι ταχυτητα υποστηριζει η ινα ? Θεμα κοστους ενοικιασης απο τον παροχο που την εχει ? Βεβαια τι το ψειριζω , να λεω παλι καλα που θα την νοικιαζει η νοβα Γιατί διαφημίζουν χαμηλές τιμές, τις οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν από δίκτυο άλλων, λόγω του ενοικίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Και μερικες φωτος του τι γινεται εξω αυτη την στιγμη. Spoiler Στην δευτερη φωτο , φαινεται να σταματησαν την τρυπα εκει στα δεξια , οπου φαινονται κατι κοκκινες σωληνες να ειναι στον αερα. Ο δρομος ειναι αδιεξοδος και συνεχιζει για ακομα 5-10 μετρα απο εκει που το σταματησαν. Δεν ξερω γιατι το σταματησαν εκει...κατι θα ξερουν παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα