Crybal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Ειχα i3 2ης γενιας και οταν ανοιγα ff να δω ταινία και με λίγα επιπλέον tabs ανοιχτα o επεξεργαστης πήγαινε πατημενος.Ο παλαιοτερος τετραπυρηνος Q9550 (και λίγο πειραγμένος 😁) ήταν πιο ανετος.Στο τελος μου εδωσε στα νευρα γιατι σερνοταν ο i3 και εβαλα εναν i5 και ξεμπερδεψα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Crybal είπε Ειχα i3 2ης γενιας και οταν ανοιγα ff να δω ταινία και με λίγα επιπλέον tabs ανοιχτα o επεξεργαστης πήγαινε πατημενος.Ο παλαιοτερος τετραπυρηνος Q9550 (και λίγο πειραγμένος 😁) ήταν πιο ανετος.Στο τελος μου εδωσε στα νευρα γιατι σερνοταν ο i3 και εβαλα εναν i5 και ξεμπερδεψα. Είχα i3 2ης και xeon 775 και δεν είχα ποτέ θέμα για ταινίες ή σερφάρισμα. Όταν βλέπεις ταινία γιατί να αφήνεις ανοιχτά tabs ; Αυτά τα μεγαλεία δεν είναι για τέτοια cpu. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ πολύ όλους που ασχοληθήκατε και για τον χρόνο που αφιερώσατε. Θα πάρω εναν SSD και 2 μνήμες (2 x 4 GB) και πιστεύω θα είμαι κομπλέ γιατί όπως εξήγησα χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για πολύ βασικά πράγματα. Αν εξακολουθεί να είναι αργός ο υπολογιστής μετά τις αλλαγές, θα ζητήσω την γνώμη σας για επιλογή κομματιών για ένα καινούριο υπολογιστή. Με την θέαση ταινιών δεν έχω θέμα πάντως, το αναφέρω επειδή συζητήθηκε νωρίτερα. Screenshot απο τον task manager με ταινία 720p να παίζει στον mpc-hc. https://postimg.cc/bD8PJhKv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2023 20 hours ago, Panark said: ....Screenshot απο τον task manager με ταινία 720p να παίζει στον mpc-hc. https://postimg.cc/bD8PJhKv δεν έχεις θεμα γιατι δεν βάζεις δυνατό upscale στις ταινιες σου οταν βλεπεις σε 1080 μονιτορ 720 και 480 ταινιες θελεις καλο upscale βαλε lanczos με antiring η neural με το madvr στο mpc-hc να δεις αν λαβεις υπόψιν οτι ολα τα καλα torrent πανε σε h265 τοτε χθες θες gpu και υπαρχουν και αλλα , απλα αυτοαποκληεσαι με το να μένεις σε μια 430 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα